Ugrás a fő tartalomra

Hatóanyagos fátyol maszkok elérhető áron

Neogence fátyolmaszkok
Nagyon szeretem a gyors és hatékony maszkokat, azokat még jobban amikkel nem kell pepecselni, csak kibontom, felsimítom és már kész is.
Lemosás helyett pedig egyszerűen leemeled a fátyol maszkot, majd a hatóanyagot nyugodtan az arcán hagyhatja az ember.

Nem kell azon sem gondolkoznom, hogy hol szerzem be ezeket a fátyol maszkokat, mert ITT mindig találok olyat ami szimpatikus, és jó esetben 1-2 napon belül már nálam is van a termék.

Sokan kérdezitek milyen maszkokat javaslok amit olyanok is könnyen használhatnak akik nem szeretnének erre vagyonokat befektetni, csak alkalmanként van ezzel idejük / kedvük foglalkozni, és nem akarnak nagy tégelyeket tárolni otthon.

A fátyolmaszkok nagy előnye, hogy könnyen kezelhetőek, kis helyen elférnek (bárhova viheted), nem kell egy fajta termékből ipari mennyiségben kényszerből elhasználod, hanem úgy váltogathatod ahogy akarod.
N3 maszkok - Neogence

Én is betankoltam most nyár előtt ezekből a maszkokból, mert a nyaralásokra is könnyen bedobok 1-1 darabot, amikor amúgy is jobban szomjas a bőröm ezekre a könnyű maszkokra.
Meleg, izzadós időben nekem sincs kedvem vaskos maszkokban ücsörögni, így nem is kérdés a választásom. Az sem mellékes, hogy nyáron szálas szempillát viselek, így próbálom kevesebbet áztatni a szemem környékét, mert mégiscsak tartósabb az a pilla ha nem sűrű vagy zsíros maszkokat kell sikálnom az arcomról bő vízzel (bár ennek ellenére az iszapos maszkok a kedvenceim).

A jelenlegi rendelésemkor az alábbi Neogence maszkokat választottam:

C vitaminos -bőrragyogás fokozó
N5 maszkok - Neogence

N3 Quiona - bőrkiegyenlítő
N3 Gránátalmás - bőrragyogás fokozó
N3 Élesztős - bőrmegújító
N3 Xpermoist - mély hidratáló
N3 Méhmérges - ránctalanító
N3 Ceramid - hidratáló

N5 Madárfészek és ezüst rezgőgomba -hidratáló
N5 Mályva és lótusz - bőrragyogás fokozó

A szemem környékére pedig a Swissvita lifting szemmaszk-ot szeretném kipróbálni.
C vitaminos és a Swissvita szemmaszk

ITT találjátok a maszkokat, érdemes a csomagok alatt is körbe nézni, mert így méginkább jutányos áron juthatunk a maszkokhoz, amik amúgy darab áron kb 600 ft-tól kezdődnek, csomagban pedig 3000ft-tól kaphatunk maszkokat.

Én lefedtem magam hidratálás, ragyogás, ápolás terén egész nyárra, és a maszk egyszerű kezelhetősége miatt biztos vagyok abban,hogy nem is fogom ellustálkodni a maszk alkalmazását egy kiadós napozás vagy kirándulás után, amikor is minden bőr megérdemel egy kicsit nagyobb törődést.

Ha a webshopban regisztráltok, akkor hűségpontokat is gyűjthettek, amit le tudtok vásárolni. Infó ITT.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.