Ugrás a fő tartalomra

Aknesol - Újra a régi minőségben

Aknesol http://yespharma.hu
Nemrég hívta fel egy kedves olvasóm a figyelmet arra, hogy újra kapható a régi jól bevált Aknesol. 

Igen igen... a régi sárga..."Aknesol külsőleges oldat".
 
Nem a zöld "valami"..ami az "Aknesol Clean" alatt fut.

ITT találjátok a forgalmazó weboldalán az információkat a termékről.

Ez sokaknak jó hír, mert valóban nagyon hatékonyan küzdötte le a bőrproblémákat.

Ez most úgy tűnik nem csak "hasonló" és nem csak egy márkanévvel való eladás növelő próbálkozás, hanem "AZ" Aknesol.
Ez nem az mint egy teljesen más recepten alapuló igazi fekete öves pattanásokra kevésbé hatékony Aknesol"clean" nevű tonikocska, amit ITT mutattam be-, hanem az eredeti recept szerint készült valódi Aknesol!
A hatóanyag összetételt én is ellenőriztem, valóban ugyan az, bár az összetevők arányait sajnos nem tudom változtatták-e ( az még befolyásolhatja a hatékonyságot ).

Minden esetre ez sokaknak öröm, persze mire újra kapható lett nekem már nincsenek olyan pattanásaim, hogy alkalmazzam, de sose lehet tudni...

Aki nem ismerné az Aknesolt annak ITT egy beszámoló róla, mindenképpen olvassa el, mert a termék amellett, hogy roppant hatékony a csúnya pattanások kezelésében, azért rendelkezik mellékhatásokkal is ( mint a nagyon erős bőrszárazság).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.