2017. 01. 01.

L.A. Girl Pro Coverage HD alapozó

L.A. Girl Pro Coverage HD
Van pár dolog ami miatt el fogod olvasni ezt a cikket.
Vagy rá vagy kattanva a HD termékekre, vagy láttad már a külföldi bloggereknél a L.A. Girl hypeot, vagy Makeup For Ever fan vagy, ugyanis dupe gyanús termékről van szó...mondjuk az is lehet, hogy csak unatkozol és véletlenül keveredtél ide, de a lényeg, hogy itt vagy és köszönöm, hogy olvasol.

A márkát sajnos itthon nem lehet kapni, a Hd korrektorokkal robbant be a széles köztudatba, amiről ITT írtam, fillérekbe kerülnek a cuccai, és ehhez képest valóban kiemelkedő termékeket dobál a piacra, akárcsak a NYX amikor megjelent anno időszámításunk előtt.


LA Girl HD foundation- nude beige
Jó termék jó áron..

Két helyről szoktam beszerezni, mindkettő nagyon korrekt, gyors és megbízható. Amerikából INNEN, Angliából INNEN szállítanak Magyarországra.
Amcsiból magas a szállítási költség, viszont az árak alacsonyabbak, így sakkozni szoktam mikor honnan mit éri meg, illetve ha valami nincs az angol webshop-ba akkor a másiktól rendelem.

A Hd alapozók lényege, hogy azt próbálják elhitetni, hogy semmi sincs rajtunk, miközben takarják amit takarni kell. Egyre jobb fedésű alapozókat tudnak már megalkotni, így minden ilyenre ráugrok amit érdemesnek találok a célra.
A NYX alapozója sajnos nem ütötte meg a várt mércét anno, ITT olvashattok egy átfogó sokrétű alapozó tesztet több márkával, így a L.A. Girl terméke volt azóta az első amibe bele mertem fogni.

L.A. Hd alapozó - nude beige
Nagy para volt a színválasztás, mert nagy amatőrségnek tartom, hogy semmilyen reális és jól belőhető színmintát nem kreál soha senki, egy webshop se, vagy bárki akinek érdeke, aztán lehet darázni a színeken.
Kb 6szor gondoltam meg magam az elmúlt hónapokban, hogy mégse veszem meg, a színminta hiánya miatt...hát kinek jó ez.
Aztán véletlenül találtam egy videót és pár fotót ami alapján belőttem a színem, de ez is kicsit más volt mint képzeltem,mert azt hittem sötét lesz a termék, de pont ideális lett végül a "nude beige" szín.
 Beszúrtam egy videót, kb a 11. perctől lehet várni a színeket. Vegyük figyelembe, hogy egy sötétebb bőrű csaj mutatja be nekünk.Ennek és kb 2 hetes utána olvasás-nézés alapján én saját részre tehát a "nude beige" árnyalatot választottam, ami egy meleg olívás árnyalat, és Mac Nc35-42 közötti vásárlók érdeklődését fedheti le. Lehet viszont a termékből viszont hófehér világosító színt is kapni, majdnem megvettem, de szerencsére nem tettem, mert passzol a szín. ( Hogy más termékekből milyen színkódokat használok azt ITT tudod megnézni, hogy belődd az árnyalatot, használd ott is ha tovább linkelek, mert ott beszélek bővebben az alapozókról).
L.A. Pro Coverage nude beige

Az alapozó valóban nagyon hasonlít a MUFE HD alapozó kiszereléséhez, állagra is hasonlónak mondanám, viszont szerintem kicsit pigmentáltabb a termék mint a MUFE.
Óriási árkülönbség van a két termék között, de nincs ekkora különbség a minőség között.

Érzem, hogy a L.A. Girl kevésbé prémium kategória, de sokkal szebben dolgozik, mint pár nála márkásabb/drágább termék.
A MUFE HD alapozójánál nem jobb természetesen.

Hibáját kizárólag a korai kifényesedésben látom, szép egyenletes és finom bőrképet ad ezen kívül.
Higiénikus pumpás adagolás, jól terül a bőrön.
Korrektor használatát javaslom a problémás területeken ahol jobb lefedettséget akarsz.
Zsíros bőrre nem tudom miként működne, ha a normál bőrömön is korán kifényesedik a T zónában.

Természetes hatása, szép árnyalata, kedvező ára miatt viszont nagyon megkedveltem.

Még dolgozom azon, hogy milyen mattító primerekkel lehet kicsit orvosolni a fényesedés problémát, de még nem sikerült megoldani az ügyet. A púderek ideig óráig megoldják a dolgot, de csak átmeneti megoldást jelentenek.
HD púderral fixálom az alapozót, mint ahogy egy HD terméket sem "illik" sima mezei púderekkel elrontani.

L.A. Pro Coverage HD foundation
Összefoglalva: Nagyon jó ár/érték arány
Inkább azoknak ajánlom akik nem matt alapozót keresnek.
Sajnos oda kell figyelni a fényesedésre ( a MUFE HD alapozóval nincs ilyen probléma)
Fedése a textúrához képest elég jó, de természetesen extrém bőrhibák mellé korrektort javaslok.
A finish nagyon szép természetes tud lenni, Hd púdert javaslok a fixálásra.
Véleményem szerint ez egy szerethető alapozó azoknak akik a természetes, esetlegesen fényesebb bőrképet keresik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...