Ugrás a fő tartalomra

A kihagyhatatlan Morphe ecsetek

Morphe brushes
Természetesen hétezer ecsetem van minimum, de úgy éreztem ilyenek még nincsenek, így nem tudtam ellen állni a kísértésnek.

Morphe ecsetet régóta szerettem volna, mert jókat hallottam róluk, de olyat kívántam venni amire valóban szükségem van, és végre megérett erre az idő.

Kontúrozó, highlighter és egy kerek nagyobb fejű, szem alatti korrektor eldolgozására alkalmas ecsetet kerestem.

A Morphe ecseteket INNEN szerzem be, mert gyors és megbízható európai oldal. Igaz sajnos nincs minden készleten, de lehet azért szemezgetni.

 Az M164, M438, M335- lett a választott csapat.
Morphe esetek -M- master pro

Különböző kollekciók vannak a márkánál, ez engem kicsit zavar a válogatásnál, de ha nem webshopból nézném akkor nem lenne gond mert látom-tapintom-összehasonlítom.
Így viszont ránézésre elég sok az átfedés, és nem tudom a textúrát, méretet, puhaságot jól behatárolni a kollekciók ecsetei között.

M - mint "master pro"
Morphe 164, 438, 335

164- lapos ferde kis kontúrozó ecset:
előnyök: egyedi forma, szuper méret, kitűnő merevség, inkább arcra az ideális, nem nyaklik el.
hátrányok: túl vastag pl orr kontúrozásához.


Morphe M164
438 - hegyes kontúr ecset:
előnyök: puha, jól felveszi az anyagot, határozottabban kezelhető mint a legyező ecset, több anyagot is rá tudunk pakolni, szemzugba is alkalmazható, pontos.
hátrányok: nincs


Morphe M438
335- pufi kerek fejű ecset, korrektor vagy kontúr vagy highlighter termékekhez:
előnyök: szuper méret a szem alatti részhez, megfelelő tartás, szépen dolgozik, nem csíkoz, jól felfekszik
hátrányok: nincs


Összefoglalva: az tetszik a legjobban, hogy pont azt kaptam amit vártam.
Pont olyan merevségű és puhaságú ecseteket amit a használat célja megkíván.
Morphe M335
Nem nyaklik ami merev kell legyen, és nem szúr ami puha kell legyen.
Minden úgy és olyan ahogy lenni kell.
Igaz a ferde kontúr lehetne vékonyabb, élesebb az orrhoz, de szerintem arra van másik ecset ami megfelel jobban, így ezt se igazán róhatom fel neki, mert akkor pedig az archoz lenne túl vékony.
Jó befektetés volt mind a három ecset, elérhető áron.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.