Ugrás a fő tartalomra

Márkás szemöldök ecsetek VS másolatok

Anastasia brush- real (alsó2) VS fake(felső2)
Nemrégiben boldogan újságolták nekem, hogy megtévesztésig jó minőségű ecseteket lőhetünk az ali-n vagy ebayen.

Na más se kellett nekem, gondoltam gyorsan kipróbálom, hisz imádom a Tarte és Anastasia Beverly Hills ferde szemöldök ecseteimet, de ezek igen borsos áron  kaphatóak, nem mellesleg külföldről kell őket megrendelni.

1-2 dolláros áron pedig állítólag fergeteges dupe termékeket dobálnak hozzánk.
Nem rajongok a termék hamisításért, de a fő problémát inkább abba látom, hogy ezek így eladhatóak úgy mint eredeti termékek, és persze 1-2 dollár helyett, közel teljes áron.

Nem akarom a végtelenségig húzni ezt a bejegyzést, a lényeg abba van, hogy az egész olyan mint a lottózás.
Tarte brow brush : a felső az igazi
Nézzük sorban:

Tarte: a világhírű luxus márkát már biztos ismeritek páran, de ha nem akkor ITT tudtok informálódni a hivatalos oldalon, vagy ITT írtam tesztet a szemöldök termékéről. Szemöldök ecsete 22 dollár, rendelkezem egy eredeti darabbal, és valóban minőségi termék.
Nézzük a dupe terméket. Egyrészt világosabb bambusz színben érkezik, ami egyből feltűnő tud lenni.
Tarte: a felső az eredeti termék

A másik a szőr tömöttsége teljes mértékben elégtelen a számomra, így nyeklik nyaklik, és ez miatt a precíz munka is nehezebb vele. Nem szeretem, mert sem  hab sem a krémes terméket nem veszi fel jól, ez miatt nem lehet egyenletesen dolgozni vele. A spirál része hibátlan, de kicsit kisebb mint az eredetinek.
Tarte: a ritka a dupe azaz a hamisítvány


Kinézetre jó replika, de használatra számomra botrány, bár valaki szereti ha egy ecsetnek nincs tartása és puha, de számomra ez szemöldöknél nem működik.
Tusecsetnek sem tudom használni mert ahhoz nagy a feje, van kényelmesebb ecsetem.
Próbálom magam rákényszeríteni a használatára, folyékony termékeknél alkalmazom.
Tarte : a felső az eredeti ecset

Összefoglalva a dupe az eredetihez képest:
- kinézete: 4/5 ( -1 pont mert a szőr láthatóan gyenge és kevés)
- használat 2/5 (csak azért nem 1-es, mert folyékony terméknél működik)

Anastasia: természetes, hogy a szemöldökök királynője - amiről ITT írtam- hibátlan ecsetet is alkot a termékei használatához, így már két eredeti ecsettel is rendelkezem. Nyilvánvaló volt, hogy kipróbálom ezek másolatát is. Ecsetei 18 dollárért vásárolhatóak meg.
Anastasia: a felső kettő a hamis

A dupe termék kinézete szintén jól hajaz eredetiéhez, de nekem két eredeti rövid 7-es ecsetem van, és replikából 12-est kaptam.. A ferde ecsetek 12-es (cirmos végű és hosszabb) és 7-es ( barna szőr és rövidebb) számmal kaphatóak. A fém résznél az eredeti 12-es nincs ennyire élesen bevágva, de az "R" szintén ilyen kisebb a 12-es ecseten.
Anastasia: az alsók az eredetiek

Meglepően tapasztaltam, hogy itt az ecsetek minősége is kiváló.
Nagyon szeretek vele dolgozni, szívesen nyúlok érte, megérte a befektetett pénzt.
Merev és tömött ahogy kell, a festéket is nagyon szépen felveszi és leadja.
Nagyon jó vétel volt.
Anastasia: A felső kettő dupe

Összefoglalva a dupe az eredetihez képest:
-kinézete: 5/5 ( az tud felfedezni eltéréseket aki mindkettőt birtokolja)
-használat: 5/5 ( valóban csodás)


Bejegyzésemmel nem szeretnék senkit kamu termékek vásárlására biztatni, hisz lutri az egész, viszont strucc politikát se folytatok, hogy a jelenség nem létezik.
Sosem vennék hamis sminket ( sajnos néha viszont ajándékba kapok ilyet ) vagy kamu krémeket, vagy bármit ami felszívódhat, mert félek ezen termékek összetevőjétől, esetleges ártalmasságuktól, de a kellékek sokszor erősen túlárazottak, és sajnos a kisebb márkák kínálata a kellékek terén sokszor osztályon aluli.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.