Ugrás a fő tartalomra

Make Up For Ever HD termékek

A MUFE sminkek nagyon sikeresek és ha itthon is kapható volna akkor a MAC-nek méltó konkurencia lenne.
MUFE haul
Személy szerint a MUFE termékeket jobban kedvelem, mert jobban húz a professzionális vonal felé.
Legközelebb Bécs a beszerzési forrás, vagy nyaralások során Sephora-ban kapható.

Magyarországra nem terveznek jönni sajnos, így nem érdemes erre várni.


MUFE HD primer: 0 és 6
Már mutattam az Aqua brow szemöldök festéket, de ezen kívül azért más is jött velem, íme:

HD primer: 0-neutral ( kicsi), és 6-apricot (teljes méret) színben.
A primer szebb bőrképet és jobb alapozást tesz lehetővé, és valóban nagyon szeretem.

A 6-ost különösképp, mert a sárgás szín a bőrpírt semlegesíti, ami néha előfordul pl. pattanás nyomkodás után.
Ennek fedése nincs, csak árnyalata.
MUFE HD primer neutral és apricot

A 0-ás teljesen átlátszó az elkenés után.

A képen jól látszik, hogy a 6-os sárgás primer az eldolgozás után hogyan világosította föl, semlegesítette a kézfejem színét. Látszik a két primer közötti különbség, mert ott éles vonal van a kezem színén.

MUFE HD primer hatása
Ez a primer inkább egy hidratáló formula, nem mattosít és nem ráncfeltöltő, egyszerűen csak optikailag szebb bőrképet mutat ha ez fölé használjuk a cég HD alapozóját.

Más márkával nem kevertem, szeretem úgy használni a termékeket ahogy a gyártó ajánlja, mert így tuti ki lett próbálva, és így lett együtt tesztelve eredetileg is.HD foundation: Rengeteg árnyalatban kapható ( pink, bézs, olíva, sárgás tónusok is), a HD technológiának megfelelően szinte láthatatlan a bőrön.
MUFE HD alapozó 125 és 123

Ebből következik, hogy nem maszk hatású, természetes és roppant kellemes viselet.

Tökéletes fedést írnak róla, ami megtévesztő, mert nem kell úgy elképzelni, hogy egy tetoválást is letakar, hanem optikailag tökéletes bőrképet mutat úgy, mintha nem viselnénk semmit....azért ez teljesen más mint a maszk fedés..

MUFE HD foundation eldolgozva
A korrektor használata nem elhagyható, viszont akár milyen vastagon kenjük ezt az alapozót, ha eltaláljuk a bőrünk megfelelő árnyalatát ( ez fontos! ) akkor a vastag réteg is nagyon szép természetes bőr textúrát mutat és nem maszkosodik el.

125 és 123-as árnyalatban vásároltam, mert ez a két szín és ezek keverékei téltől nyárig megfelelnek a számomra.
Közel áll a két szín, mégis más, ezt jól látni a képeken is.
A 123 az olívás, sárgásabb, sötétebb, míg a 125 ami bézs és világosabbnak tűnik.
Hanyagul eldolgozva is természetes

Ha természetes hatású bőrt szeretnék akkor mindig ezt használom, mert napfényben is ez a legszebb alapozás.
A kezemen csak hanyagul kentem el, mégis nagyon bőrszerű.


A könnyebb választás miatt egy kis szín összehasonlítást, betájolást is mutatok nektek az utolsó képen.MUFE szín behatárolás
Aqua brow kit: már olvashattatok róla ITT. Jó kis cucc, de a NYX dupe-ja sokkal jobban sikerült és töredék áron elérhető, amiről pedig ITT írtam. Összehasonlítást a sok új szemöldök festékről pedig ITT találsz.


Összefoglalva: a Make Up For Ever nagy kedvencem, nagyon bánom, hogy itthon nem juthatok hozzá.
A primer és a hozzá illő alapozó kitűnően dolgozik együtt (imádom, mert jelenleg semmi komoly probléma nincs a bőrömmel) , bár valóban nem az igazán problémás bőrre való, mert "csak" optikailag szépíti a bőrt, nem pedig a vaskos fedésű alapozók közé tartozik, de a cégnek erre külön terméke van, ITT láthatjátok a választékot.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.