Ugrás a fő tartalomra

A 10 legjobb sminkfixáló spray

Most hogy itt a nyári utazások idénye, így többen eljutnak külföldi drogériákba.
Forrás: Innen

Ilyenkor érdemes összeállított listával érkezni, hogy mi az amit érdemes beszerezni, mert itthon esetleg nem juthatunk hozzá.

A smink fixálásához természetesen itthon is találunk profi anyagokat, de lássuk a világon melyik az 10 legnépszerűbb termék amik egy kis figyelmet érdemelnek.


Urban decay - all nighter :-16 órát ígér, nem fakul, nem kopik a smink, nagyon népszerű termék, minden bőrtípusra . A Skindinavia közreműködésével .Ezt tartják a kiemelkedő setting spraynek a cégtől.
skindinavia.com

Urban decay-chill: -hűsítő, hidratáló fixáló spray, ami nem mattosít és nem szárít, a Skindinavia közreműködésével készült.

Urban decay- de slick: -olajos, fénylő bőrre, a Skindinavia közreműködésével.


Skindinavia - makeup finishing spray :- Az alap sminkfixálója a cégnek, frissen a helyén tartja a sminket akár 16 órán át.

Skindinavia -bridal :- a legjobb setting spray-ket árulja, rengeteg választékban kapható, igény és bőr függvényében. Izzadás, csók és könnyálló. Ezt tartják a cég kiemelkedő termékének.

Skindinavia - oil control :- helyén tartja a sminket 16 órán át, miközben matt felületet biztosít.


modelinabottle.com

Model in a bottle :- gyorsan szárad, mattosít és fixál, Tyra Banks promotálja, sikeres, népszerű termék, sokan a legjobbnak tartják.

Ben Nye - Final seal :- nem érzékeny bőrre való, de jól működik, profi sminkesek ezt használják leginkább.

Make Up For Ever - Mist & fix : -helyén tartja a sminket ez a légies és könnyed formula, a lágy megoldást kedvelőknek.


Megjegyzések

  1. Koszi! Imadom a bejegyzeseidet, mert mindig tudok ujat tanulni:)
    Hamarosan utazom USA-ba egy kis idore (Las V.). Mi az amit feltetlenul be kell szereznem onnan? :)
    Ha van idod, irsz nekem egy kisokost? :)
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh nem is tudom hova kapkodnék az USA-ban :-D..szerintem egy lakás árát elkölteném...
      Olyan sok dolog érdekelne, hogy a listám is 3 oldalas lenne, így én a helyedbe bemennék egy kinti Sephorába és az eladókat megkérdezném a top illetve a bestseller termékekről, aztán azok közül keresgélném ki azt amire nekem is szükségem van, illetve Európába nincs :-).
      Jó szórakozást

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Frakcionált CO2 lézer - Összegzés

Ígértem nektek, hogy 3 kezelés végeztével összegzem a tapasztalatokat. Fraxel CO2 előtte-utána Előzményeket és részleteket ITT láttátok, a felépülés 6 napig tart, tehát nem árt egy hetet rászánni erre az ügyre. Persze akit nem zavar ha így mutatkozik, akkor valójában 1-2 nap is elég otthon, mert aztán már semmilyen kellemetlenség nem érezhető..csak a látvány gáz.