Ugrás a fő tartalomra

A 10 legjobb sminkfixáló spray

Most hogy itt a nyári utazások idénye, így többen eljutnak külföldi drogériákba.
Forrás: Innen

Ilyenkor érdemes összeállított listával érkezni, hogy mi az amit érdemes beszerezni, mert itthon esetleg nem juthatunk hozzá.

A smink fixálásához természetesen itthon is találunk profi anyagokat, de lássuk a világon melyik az 10 legnépszerűbb termék amik egy kis figyelmet érdemelnek.


Urban decay - all nighter :-16 órát ígér, nem fakul, nem kopik a smink, nagyon népszerű termék, minden bőrtípusra . A Skindinavia közreműködésével .Ezt tartják a kiemelkedő setting spraynek a cégtől.
skindinavia.com

Urban decay-chill: -hűsítő, hidratáló fixáló spray, ami nem mattosít és nem szárít, a Skindinavia közreműködésével készült.

Urban decay- de slick: -olajos, fénylő bőrre, a Skindinavia közreműködésével.


Skindinavia - makeup finishing spray :- Az alap sminkfixálója a cégnek, frissen a helyén tartja a sminket akár 16 órán át.

Skindinavia -bridal :- a legjobb setting spray-ket árulja, rengeteg választékban kapható, igény és bőr függvényében. Izzadás, csók és könnyálló. Ezt tartják a cég kiemelkedő termékének.

Skindinavia - oil control :- helyén tartja a sminket 16 órán át, miközben matt felületet biztosít.


modelinabottle.com

Model in a bottle :- gyorsan szárad, mattosít és fixál, Tyra Banks promotálja, sikeres, népszerű termék, sokan a legjobbnak tartják.

Ben Nye - Final seal :- nem érzékeny bőrre való, de jól működik, profi sminkesek ezt használják leginkább.

Make Up For Ever - Mist & fix : -helyén tartja a sminket ez a légies és könnyed formula, a lágy megoldást kedvelőknek.


Megjegyzések

  1. Koszi! Imadom a bejegyzeseidet, mert mindig tudok ujat tanulni:)
    Hamarosan utazom USA-ba egy kis idore (Las V.). Mi az amit feltetlenul be kell szereznem onnan? :)
    Ha van idod, irsz nekem egy kisokost? :)
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhh nem is tudom hova kapkodnék az USA-ban :-D..szerintem egy lakás árát elkölteném...
      Olyan sok dolog érdekelne, hogy a listám is 3 oldalas lenne, így én a helyedbe bemennék egy kinti Sephorába és az eladókat megkérdezném a top illetve a bestseller termékekről, aztán azok közül keresgélném ki azt amire nekem is szükségem van, illetve Európába nincs :-).
      Jó szórakozást

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Az Ilcsi sztori

Te jól ismered az Ilcsi életérzést? Ilcsi pakolások és zselék Talán igen....de sokan csak hallomásból, sokan pedig még úgy sem, mivel üzletekben nem lehet összefutni vele.. Persze nagyon egyszerű az Ilcsi weboldalára rákattintani ITT  , de párunkat mondjuk ennyire nem érdekel, vagy inkább arra kíváncsiak ami ott nem szerepel. Annyit leszögeznék, hogy az Ilcsi termékek, és mint cég is többszöri díjnyertesek , szóval valamit jól csinálnak- szerencsére. És ugye kis hazánk produktuma, tehát magyar áru amit mindenképpen támogatnunk kell.