2014. 08. 18.

Gyors voltam?..NYX Eyebrow Gel teszt

Nagyon rá voltam indulva, nem vártam sokat.. ITT már mutattam nektek mennyire ígéretes a termék.
NYX Eyebrow Gel és az ajándékom

Természetesen ahogy tudtam meg is rendeltem..

3  színt választottam ami szóba jöhet nálam rendszeres használat során is, ez a 01, 02, 03 azaz blonde, chocolate, brunette.NYX Eyebrow-blonde,chocolate, brunette
Azt már láttátok az előző beharangozó bejegyzésemnél, hogy a kiszerelés és a kezelhetőség a MUFE szemöldök festékére hasonlít, tehát tubusos a zselé, amit ecsettel tudunk felhordani.

A színek jól el vannak találva, a három legvilágosabb árnyalatot vettem meg, ezen kívül két sötétebb létezik.

NYX Eyebrow gel - állag
A tubusos csomagolást nem szeretem mert pazarlásnak érzem kinyomogatni a "tippelt" mennyiséget, de ezt az állagot így lehetett megoldani.

Kicsit hígabb és nyúlósabb mint a MUFE cucca, lassabban is szárad, de cserében valóban igen tartós és nem kopik...csak várjuk meg a teljes száradást.

erősen pigmentált, így erre sem lehet panaszunk.

Nekem könnyen kezelhető, de én szemöldökön amúgy is csak ecsettel szeretek dolgozni.
NYX Eyebrow Gel- blonde, chocolate, brunette

Mikor még nem száraz akkor fényes, de a száradás során mattra szárad. A képen is látszik, hogy a blonde már matt, míg az utoljára felkent brunette még fényes.

Sima dörzsölgetés során nem moccan ( én a képen óvatlan voltam és a brunette még nem száradt meg tökéletesre így ilyenkor még képlékeny, de a többin jól látszik, hogy száradás után jól tartja magát)
Víz és dörzsölés együtt már hatásosabb, ilyenkor morzsolódva távozik a termék.

NYX Eyebrow gel - sima dörzsi
Kapásból kijelenthetem, hogy imádom, nem is tudom túlragozni, érdekes, hogy egy ilyen márka 7 dollár-ért komolyabb azaz tartósabb cuccot tud piacra dobni mint a 20-30 dolláros vetélytársak, de hát igen, így tovább NYX.

Hamarosan készítek egy bejegyzést, amiben képeken is láthatjátok a tartósságot, ahol az Anastasia, MUFE, Tarte és NYX szemöldök gélek szerepelnek majd, és hát hölgyeim előre kijelentem, hogy a NYX cucca verhetetlen.
NYX Eyebrow gel - nyálas dörzsi

Zárójelbe megjegyzem, hogy lesz MUFE és Tarte szemöldök cuccok teljes tesztje is hamarosan, az Anastasia-t pedig ITT olvashatjátok.

Minden szemöldök fan-nak ajánlom, akik ügyesen és szívesen bánnak szemöldök ecsettel, és mindenük a tartósság.

Én a Cherry-től rendeltem, ahol a leginkább kedvező az európai szállítás. Ilyen összegért járt egy ajándék száj ápoló, megmondom őszintén kicsit ez csalódás volt, mert rágós illatú már van, de ez a szőlős elég gyenge illatú.


NYX Eyebrow gel - víz alatti dörzsölés
Összefoglalva: Jelenleg a legtartósabb szemöldök zselé amit használok. Extra tipp, a szemöldök szálakat is tudjuk színezni, ha spirálra kenjük, és azzal dolgozzuk át a szemöldök szálakat.
Ár/érték arány nagyon kedvező.1 megjegyzés:

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...