Ugrás a fő tartalomra

NeoStrata és Skin Tech a bőrgyógyászod ajánlásával...

Már régóta szemezek a NeoStrata termékeivel..igen régóta..
Hát akkor most kipróbálom

Amikor volt a fraxel lézeres kezelésem, (amiről ITT olvashatsz ha lemaradtál) ismét szóba kerültek ezek a krémek, hisz orvosi körökben ajánlják és értékesítik eme a krémeket, így az én orvosom is megemlítette, hogy érdemes lenne egy speciális kencét a márkától megvásárolnom ami a HQ Skin Lightening volt.



Skin Tech-Pigmentfolt halványító
A NeoStrata beszerzését tekintve interneten is rendelhető ITT a forgalmazótól, de én inkább személyesen fáradtam be az irodájukba ( ami nem üzlet, de lehet vásárolni náluk is ), mert rengeteg kérdésem volt a termékek kapcsán ( amit amúgy online vagy telefonon is fel lehet tenni).
Értékesítési pontokat ITT találsz, mert a bőrgyógyászok mellett gyógyszertárak is árulják a terméket itt-ott.

A másik márka ami szintén orvosi minőségű az a Skin Tech, ami ugyan ott a MediConturnál rendelhető . Ez körül nincs olyan nagy hype, de állítólag ezek is szupi krémek, így hoztam én is mintát tőlük.

Azért hoztam mintákat, mert jelenleg a pigment problémákra keresek megfelelő terméket, ami nem csak ígér, hanem használ is valamennyit, tehát indul a kísérletezés.
NeoStrata - Hidratálók

A cég amúgy rengeteg speciális problémára kínál terméket, hámlasztó cuccait bizonyára már sokan ismeritek (AHA), de emellett PHA (poli-hidroxi sav) tartalmú termékek is elérhetőek náluk, ami az AHA-val kombinálva hatékonyabb és látványosabb végeredményt garantál.

Szinte minden problémára van olyan speciális termékük amit érdemes kipróbálni, viszont fontos, hogy a választásnál kérjük ki bőrgyógyász segítségét, vagy forduljunk eredően a forgalmazóhoz, esetleg kérjünk mintát.
NeoStrata-Pigmentfoltokra

Nemsokára megírom a tapasztalatokat, de természetesen azt is tudom, hogy a "jó munkához idő kell", azaz amíg hatnak ezek a kencék, így addig is szívesen várok olyan hozzászólásokat is, akik a cég termékeit már hosszabb ideje használják és rendelkeznek tapasztalatokkal.

Akik pedig még nem találták meg az "igazit" azoknak is ajánlom, hogy nézzenek körbe a termékeik között...hátha...

Megjegyzések

  1. pont ezt a 15 PHA krémet vettem meg télen a Széna téri patikában, ami a képen is van és szerintem szuper. csak sajnos elfogyott és azóta még nem szántam rá magam, hogy 11ezer-ért vegyek újat. egyébként meglepően sokáig kitartott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is használom, nemrég kezdtem, kíváncsi vagyok :-)

      Törlés
  2. Én a NeoStrata 8 PHA, AHA hidratálóját használom már több hónapja (lassan érik róla egy bejegyzés) és imádom! Kordában tartja a rettenetesen zsíros bőrömet, reggel nem az az első, hogy rohanok arcot mosni, mivel végre nem tiszta olajos a bőröm és a mitesszerek számát is szépen csökkentette. Most tartottam egy nagyobb szünetet benne (a derma roller sorozat miatt), de lassan újra elkezdem használni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na várom akkor nagyon, hogy elolvassam!
      Olyan jókat hallok róluk én is!
      Dejóó
      :-)

      Törlés
  3. Ez megint remek téma, mivel jön a napsütés és vele együtt a pigmentfoltok. Nekem a homlokomon voltak zsiráf foltjaim, amiknek az erős napsütés persze soha nem tett jót. Évek óta 3-4 hetenkénti mikrodermabráziós kezeléssel tartom kordában őket, eddig sikerrel, hál' Istennek, de nagyon örülnék, ha előkerülne egy tényleg hatékony krém is. Így aztán kíváncsian várom a beszámolót a hosszabb távú hatásról. Köszi, hogy felhívtad a figyelmet ennek a két ígéretes márkának a termékeire; korábban ugyan hallottam róluk, de mindig átsiklottam felettük, ki tudja, miért. De épp ideje átböngészni a kínálatukat, úgyis szemkörnyékápoló után kutatok, és néhány egyéb mintát is biztosan beszerzek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítólag ( az orvosok szerint) nagyon hatékony termékek, igazi hatóanyag tartalommal, ami ma ritka.
      A vevők is elégedettnek tűnnek, így remélem a legjobbakat.

      Törlés
    2. A kozmetikusom is mindig azt mondja, hogy a legtöbb cuccban alig van hatóanyag tartalom. Igaz lehet, főleg a zselés kencéknél, mivel némelyiknél még a ráolvasás is jobban beválik. A legtöbb, amit ezekről el lehet mondani, hogy "legfeljebb" vízhiányossá teszik a bőrt, és tényleg szerencse, ha ettől nem ártanak többet. Az utóbbi időben óvakodom a két-három ezer forintért vödörnyi mennyiségben kínált zselés trutyiktól. Sajnos, tény, hogy ami használ is valamit (azon az érzésen túl, hogy "na, akkor most arcápolok, mert kentem magamra valamit"), azt ritkán adják olcsón. Pedig a pénztárcám mennyire örülne neki! És ami nagyobb baj, hogy az igazán hatékony termékeknek gyalázatos a marketingje, sokakhoz el sem jut a hírük. Még jó, hogy itt vagy hírharangnak.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz