Ugrás a fő tartalomra

Már a Bloglovin-on is megtalálsz

http://www.bloglovin.com/blog/3623375/?claim=3grsf48vxnw
Follow my blog with Bloglovin
Ezt a kis rózsaszín gombot oldalt is megtalálod az oldalamon.

Most, hogy a sminkbox letette a lantot (amit amúgy imádtam, mert magyar blogokat jelentetett meg egy helyen, egy adott témában), ezért kénytelen voltam egy másik helyet keresni ahol tudok nézelődni ( bár sajnos "magyar blogok" szűrési lehetőséget nem találtam rajta).

UPDATE: köszönöm a kedves olvasóknak, hogy felnyitották a szemem, és jelezték, hogy a sminkbox után is van élet és hasonló formában lehet szemezgetni a blogbejegyzések között a Púder pamacs oldalon ( hurrá ).

Ha a google is beszünteti nyáron a követési rendszerét, még inkább meg leszünk lőve, ezért már most regisztráltam a Bloglovin-ra ahova importáltam a már elmentett és szívesen olvasott blogokat is ( ezt fölajánlja a rendszer, ha a google fiókoddal regisztrálsz), így azokat a saját felületemen továbbra is tudom kezelni és követni egy helyen.

Sok nálam értelmesebb és részletesebb leírást találtok a Bolglovin használatáról a neten, keressetek rá.
Esetleg további ötletek, vagy felületek, ahol érdemes jelen lenni?

Megjegyzések

 1. www.puderpamacs.hu
  Ők olyanok, mint a Sminkbox volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahh thx...nem tudtam :-O kicsit le vagyok maradva hupsz..

   Törlés
 2. a puderpamacs.hu jó alternatíva a sminkbox helyett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm..és még jelen is vagyok..mik vannak :-)

   Törlés
 3. http://www.puderpamacs.hu az új sminkbox és még sokkal jobb is! ;) (de már biozti megírta valaki, csam mgé nem jelenítetted meg)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, de képben vagytok, megmondom őszintén kb 1 hónapja alig neteztem, illetve nem is kerestem rá a neten, hogy mi van a sminkbox után, úgyhogy milllllllió köszönet!

   Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.