Ugrás a fő tartalomra

Imedeen - közérdekű!

Sajnálattal és némi rossz előérzettel kaptam meg az Imedeen (Magyarország) hírlevelét még decemberben...amúgy boldog új évet mindenkinek!
Derma One-Imedeen

Aki vásárolt náluk, annak biztos feltűnt az utóbbi hónapok szegényes árukészlete, így megmondom őszintén én is féltem attól, hogy ez lesz a vége.

Sajnos fogalmam sincs, hogy mi áll a történet mögött (akinek van, ne fogja vissza magát :-) ), de bemásolom nektek is a levelüket, és tudatom veletek is, hogy ezentúl fogalmam sincs, hogy hol jutok majd hozzá ( tiszta forrásból és nem az ebayről.. ) a tablettának..reméljük az állapot csak átmeneti lesz, mert ez a tabóca tényleg tudott valamit..
ITT írtam róla anno.



Aki több információval bír, az kérem jelezze.

"Kedves Vásárlónk,
Sajnálattal vagyunk kénytelenek értesíteni Önt, hogy a jövőben az IMEDEEN termékek forgalmazását a külföldi gyártó döntésének következtében nem a JUDGE & JOY Kft. látja el.

Cégünk és személyesen jómagam is, mint ügyvezető őszintén hittem a termék sikerében, és ezért minden tőlünk telhetőt megtettünk, bízva abban, hogy termékhez méltóan a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Mint bizonyára észrevette, az elmúlt hónapok során
a készletben és az erre vonatkozó információban is voltak fennakadások a részünkről, melyekért ezúton is ismételten elnézést kérünk. Ennek hátterében a gyártóval az EU-s jogszabályváltozások kapcsán zajló egyeztetések álltak,és bár végig abban a hitben tevékenykedtünk, hogy ezek csak átmeneti problémák, minket is váratlanul ért a döntésük. 

Sajnálatos módon arra vonatkozó információval sem rendelkezünk,  hogy a továbbiakban Magyarországon kapható lesz-e a termék.

...."



 

Megjegyzések

  1. Szia!
    Ígértem pár hete egy beszámolót a Nadler szappanokról, mostanra már úgy érzem, valóban tudok róluk nyilatkozni, mivel már mindet kipróbáltam, amit rendeltem. Nos, őszintén szólva, nekem a Nadler csalódás volt összességében. Szeretem az illatos szappanokat, akárcsak Te, de ezek sajnos nem azok. :( Volt köztük olyan, ami kifejezettem büdös volt, azt nem is használtam, eltettem, mert kidobni sajnálom, de még nem tudom, hogy mi legyen vele. Megmutatom, miket vettem:
    http://meska.hu/ProductView/index/590749
    Ezzel nincs gondom, a tisztító hatása jó, illatra semmi különös, de jó a hajamnak, oda kell figyelni, hogy alaposan kiöblítsem, mert ha nem ez történik, fésüléskor gondok vannak :) http://meska.hu/ProductView/index/590846 Ez olyan szó-szó, semmi levendula illat, olyan semleges inkább, a bőrömnek sem volt semmi extra, 4-5ször próbáltam, azóta a szappanos kosárban pihen. A benne lévő levendula darabkák karcolták a bőrömet használat közben, ez annyira nem volt szimpi :(
    http://meska.hu/ProductView/index/590968 Ez tényleg jó, működik, bevált, rosszat nem tudok rá mondani.
    http://meska.hu/ProductView/index/583252 Na, ő volt a legnagyobb csalódás, mikor kibontottam a celofánból, konkrétan büdös szaga van, ráadásul tele van sószemcsékkel, tehát biztos az exfoliáló hatás miatt, de én pl. nem szeretem, ha meglepetés dörzsi szemcsék vannak egy szappanban, amikor nem számítok rá. A kellemetlen illata miatt nem is használtam, valahogy nincs hozzá gusztusom :(
    http://meska.hu/ProductView/index/590735 Mind közül ez a kedvencem, ebből már csak egy picike korong van, arcra is, testre is kiváló, jól hidratál, puha tőle a bőröm, nem kell utána testápolózni. Illata sajnos ennek sincs, használat után már semmit sem érezni.
    http://meska.hu/ProductView/index/580853 Ezzel a szappannal elégedett lennék, ha nem lenne dörzsis. Az alső, sötétebb része tele van valami durva dörzsi hatású szemcsékkel, (gondolom az agyag) tehát ezt inkább úgy használtam, hogy a világosabb fele volt a bőröm felé, úgy egész tűrhető. Maradó illat nuku.
    http://meska.hu/ProductView/index/582920 Ebben picit szintén csalódtam, mert a képen nem látszik, a leírásban nem szerepel, de szintén tele van szemcsékkel, kellemetlenül dörgölte, karcolta a fejbőrömet, tehát 2-3szor használtam, nem voltam túlságosan elragadtatva tőle.
    Összességében, azt az egy vörösagyagosat újravenném, de a többit sajnos nem, mert többet vártam tőlük. Neked vannak tapasztalataid a Nadlerrel kapcsolatban?
    Szeretnék a figyelmedbe ajánlani valakit, az ő termékei viszont első blikkre (plusz tegnap jött meg a csomagom, tehát szaglászáson túlesett a csapat, kipróbálni még csak egyiküket volt időm)
    http://benkeerikaszappan.blogspot.hu/ Mivel olvastam, hogy Te is illatbuzi vagy, ezek a szappanok nagyon durván jó illatúak, 8 darabot vettem, ha gondolod, írok majd róluk is tesztet, ha érdekel! Engem már az illatukkal teljesen levettek a lábamról, száraz a bőröm, tehát olyanokat vettem, plusz ráadásul még csodaszépek is!
    Bocsi a rettenetes hosszú bejegyzésért, de gondoltam talán hasznát tudod venni az infóknak!
    Minden jót a továbbiakban!
    U.i.: imádom a blogodat ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon bevásároltál akkor:-)
    Én sem szeretem ha nagyon karcol egy szappan..úgyhogy megértelek!
    Köszönöm a részletes beszámolót igazán érthető és összeszedett volt!
    A vörösagyagosat máshol is dicsérték, így az valóban jó lehet.
    Az illatokkal meg az van, hogy biztos nehéz olyat előállítani ami még természetes és maradandó nyomot hagy a bőrön..a valódi komoly természetes parfüm olajak meg rohadt drágák:-(..

    Ohh ezeket a Benke Erika féle kozmetikumokat még nem ismertem, kérlek mindenképpen írj róluk is majd!

    Köszönöm:-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Frakcionált CO2 lézer - Összegzés

Ígértem nektek, hogy 3 kezelés végeztével összegzem a tapasztalatokat. Fraxel CO2 előtte-utána Előzményeket és részleteket ITT láttátok, a felépülés 6 napig tart, tehát nem árt egy hetet rászánni erre az ügyre. Persze akit nem zavar ha így mutatkozik, akkor valójában 1-2 nap is elég otthon, mert aztán már semmilyen kellemetlenség nem érezhető..csak a látvány gáz.