2012. 06. 14.

"Én mint Angelina Jolie" - Plasztika nélkül, szupersztár look

Van egy nagyon tehetséges lány akinek a munkáit mindig szívesen nézem...miért?
Tamang mester mint Angelina


Győződj meg róla a saját szemeddel, ő Tamang Phan aki különböző sztárok stílusában sminkeli ki magát, és mindezt lépésről lépésre be is mutatja.

Természetesen a tökéletes végeredményhez az is hozzájárul, hogy a hölgy csontozata és egyéb arc arányai pont ideálisak a különféle átalakulásokhoz, de ez se szegje a kedvünket, hisz nagyon könnyen elkészíthető látványos sminkeket leshetünk el tőle.
Ötletek és tippek szempontjából király kiindulópont, hisz ha nem is koppintjuk le az egész sminket, tele van apró ötletekkel amiket bármikor alkalmazhatunk.

 A Youtube-on ITT az összes videója...No de akkor lássuk mik az én kedvenceim tőle:


Az egyik Angelina Jolie smink videó, ahol az orr festése és a hamis mélyítővonal a szemen nagyon ötletes, érdemes ellesni!

Az arc árnyékolása és a határozott szemöldök teszi ezt a sminket még inkább felismerhetővé.

Nagyon jó..mit szóltok?
Persze az arcjáték se semmi a csajtól.


Kim Kardashian sem sikerült annyira rosszul :-)

Itt is érdemes arra figyelni, hogy az arcformát hogyan alakítja ki a végén, amitől igazán jellegzetessé válik a megjelenés

A száj és az orr formáját is finom csalásokkal módosítja...azért élőben lehet annyira nem tutkó, de ha megtartjuk a "természetes" vonalakat, akkor is szépek lehetünk ezzel a sminkel.
Na és egy másik nagy kedvenc, hogyan lesz egy ázsiai nőből Scarlett Johansson.

A szemsmink mellett persze itt is a plasztikus arcformától válik felismerhetővé a színésznő, nézzétek a 3. percnél milyen drasztikusan változik át az arc.

Jópofa:-)Jessica Alba se lett rossz, figyeljétek meg a szemnél a mélyítő vonal szokásostól eltérő formáját és a laposabb szemöldök ívet ( vajon a smink miatt szedte előtte tropára a szemöldökét? ).

A száj formája szintén jellegzetesre van rajzolva, ez a lány nagyon jól megfigyeli, hogy mitől válik egy arc csupán smink használatával felismerhetővé.
És hát a nagy kedvenceket a legvégére hagytam, ezek pedig a "doll" sminkek minden mennyiségben!

Nagyon szeretem ezeket a baba sminkeket, persze nem az utcára, és nem a mindennapokra az óriás kontaktlencsével, viszont imádom nézni, és az apró trükkök itt is alkalmazhatóak a mindennapokban ha nagyobb szemeket szeretnénk magunknak festeni.


A "kawaii" egyébként aranyosat-cukit jelent, szóval ez itt egy cuki baba smink. Ezeknél a sminkeknél amúgy kiemelten fontos egy bőrtökélesítő alap használata, és egy jól fogó puha fehér szemceruza...

Az ázsiai szemekre való mélyítő vonal ragasztót figyeltétek? woooow..kemény:-)
Az orr keskenyítés és a minél távolabb ülő  babás szemek ( amihez a szem belső sarkában fénylő fehér krémpigmentet a legjobb használni ) váltják ki maximálisan a "műanyag" kinézetet.

A műszempillák elengedhetetlenek az igazi valószínűtlen szemekhez, de természetesen elhagyható ha csak a lightos verziót szeretnénk magunkra festeni. Használhatunk természetes barnás színeket a fekete és a fehér mellé, és máris mehetünk az utcára is a sminkben.... mert azért erre ez a tündér barbie smink valljuk be nem a legalkalmasabb.
És akkor végül egy hippi barbie, ahol barnás színekkel dolgozik. Bár nem kevés a felpakolt anyag itt sem, de ezt is meg lehet próbálni gyengédebb verzióban és az alsó műpillát is kihagyhatjuk.

Akárhogy nézzük ez a lány nagyon tehetséges és jól érthetően, láthatóan mutatja be a fantáziája szüleményeit. Szerencsés, mert olyan az arca mint egy fehér papír, amire köztudottan a legjobb festeni, a legjobb adottságokkal rendelkezik ami az arc sminkelhetőségét illeti.

 

Remélem kedvet csináltam hozzá, figyeljétek a hölgyet, mert jó az amit csinál.

Thx girl, u r great, congratulation we like u!

Videó forrás: http://www.youtube.com/user/dope2111
Tamang a twitteren: https://twitter.com/#!/TamangPhan

6 megjegyzés:

 1. Én imádom ezt a csajt, mindig meglesem, hogy van-e új videója. Tök jó, hogy míg a testvére, Michelle több hétköznapi, hordható sminket csinál, ő teljesen másik oldaláról közelíti meg a sminket, és extrém módon változtatja meg arcát 1-1 sminkkel. (az én egyik kedvencem a Mona Lisa-s videó. Mégis ki másnak jut eszébe, hogy Mona Lisa-vá sminkelje magát?!) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, igen a Mona Lisa-s elég kemény:-)

   Törlés
 2. Nagyon jó!Köszi, hogy feltetted, még nem láttam őt, de azt hiszem követni fogom a munkásságát!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye ugye?:-) érdemes néha ránézni, mit talált ki.

   Törlés
 3. Azért az Adriana Lima smink is megér egy misét!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Be akartam linkelni azt is, mert nagyon szép!:-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...