Ugrás a fő tartalomra

A legújabb és legkomplexebb arcfiatalítás - Fotona 3D és 4D

Fotona 3D és 4D 
Akik rendszeresen olvasnak, jól tudják, hogy minden olyan témába tudnak nálam tájékozódni érthető "konyhanyelven", ami az arcot érintő, műtétet elkerülendő, orvos esztétikai kezelés.
Megszoktátok azt is tőlem, hogy itt nem üres reklám folyik, hanem a saját bőrömön kísérletezem a kezelésekkel, ezért általában elég reálisan látom minek van és minek nincs értelme megcsináltatni.

Mivel még mindig rengetegen írtok nekem, és a kérdéseitek áradata végtelen, ezért ezt a bejegyzést minden olyan olvasónak szánom, aki nem akar napokat/heteket otthon ülni, a legjobbat akarja kihozni magából szike, tű, és (akár) érzéstelenítés nélkül, biztonságosan.

Ráncok, feszesítés, kontúrok, bőr tömörítése, felületi problémák. Ezekre jó a Fotona 3D/4D.

Na de kezdjük az elején, hogy volt régebben: 

Idáig úgy ment, hogy IPL ( Nd Yag) aztán lézeres hámlasztás ( Er Yag vagy Co2), és akkor ezek kaptak hangzatos fantázia neveket, ilyen olyan vevőcsalogató formában. Valóban működtek, tán 10 éve nekem is ilyen kombinációba volt az első lézeres kezelésem, akkor még a pattanások okozta problémáim miatt.
Szerencsére ezeket a lézereket is egyre biztonságosabbá tették, és ahogy fejlődött a technika, a megközelítés is megújult, hisz a két kezelés együtt hatásosabb, célszerű tehát egy gépbe, egy kezelésen belül egy kicsit kiegészítve az újdonságokkal piacra dobni. Így csinált a Fotona a két fajta lézer technikából egy 3 kezelésből és egy 4 kezelésből álló csomagot, ami 3D és 4D néven fut.
Ezzel a géppel történik a kezelés

A jelen:

A legújabb és jelenleg leginkább biztonságosnak és hatékonynak mondott kezelés a Fotona 3D és 4D alatt futó kezelés sorozat, amit mellesleg a világ legelismertebb és megbízhatóbb lézertechnológiát fejlesztő cége állít elő.
Szóval nem egy bizonytalan és ellenőrizhetetlen gépről van szó, hisz az orvostudomány 1964 óta hívja segítségül a Fotona cég termékeit a gyógyászatban (sebészet, fogászat, nőgyógyászat, érsebészet, esztétika)...nem mellékes ...
Igen.. kezelés sorozat, hisz a 3D, az három, a 4D pedig egy üléssel négy kezelést foglal magába.
Egy gépben található ez a sokrétű megoldás, és a kezelőfejet illetve a beállításokat váltogatja a kezelést végző doktor. A gép Er Yag és Nd Yag lézerrel dolgozik, ami már jól bevált megbízható technikát jelentenek, csak a megközelítés és a kombináció a forradalmi.

Mire jó?

Ideális a finom ráncokra, a bőr megereszkedésére, a bőr egyenetlenségeinek korrigálására, kontúrok visszanyerésére.
A Fotona felírat a garancia

Hányszor? 

Mindezt úgy éri el, hogy a 3 vagy 4 lépcsős kezelést, 2-3 alkalommal érdemes ismételni ahhoz, hogy megfelelően kifejtse a hatását.
Sajnos ez minden ilyen beavatkozásra igaz, legyen szó bármilyen gépi kezelésről, lézerről, uh-ról, rf-ről ( ezekről ITT találsz magyarázatot és összefoglalót), hogy egy alkalom nem alkalom, tehát több kezelés után lesz látványos bármit is csinálsz. Mellesleg sokkal biztonságosabb, pontosabb inkább több finomabb kezelésen mint egy drasztikusan roncsoló kezelésen részt venni. Én a hámlasztással is úgy vagyok, hogy inkább 2-3 alkalom legyen ( frakicionált-pontszerű hámlasztásnál pláne), mint egy kezelés ami esetleg indokolatlanul erős. Úgy vagyok ezzel is mint a napi étkezéssel, inkább többször keveset, mint egyszer drasztikusan sokat.

Ár?

Általában az árképzést is úgy alakítják ennél a kezelésnél, hogy magába foglalja a 2 alkalmat, ezért az a biztos, hogy személyesen konzultálunk a problémánkról és beszéljük le azt, hogy hány kezelésre lesz szükségünk, mindezt mennyiért. Ne féljünk kérdezni, nem ciki. Mindenki ezt csinálja. Aki pedig el akar adni egy szolgáltatást, az pedig alig várja, hogy informáljon téged.
DermaLux lézerklinka

Hol?

Minderről pontosabbat ITT tudtok olvasni ahol pontos árakat is találtok, illetve a felmerülő kérdéseitekre is pontos választ kaptok. Én nemsokára alávetem magam a kezelésnek, hisz a Derma Lux klinikán Dr. Szabó Olga keze alá bármikor szívesen fekszem, mert nagy tapasztalattal rendelkezik a szépészeti eljárások terén. A doktornőnél bármilyen kezelés kapcsán bátran tudtok tájékozódni, tetoválás eltávolítás, általános bőrgyógyászat, botox, feltöltés, izzadás, elpattant erecskék kezelése miatt is.
Nem mellékes, hogy roppant közvetlen, kellemes, laza aki ízig vérig nőből van és érti a problémád, így nem kell tartanotok semmilyen felesleges faksznira nála, nem az a tipikus fölényeskedő doktor orvos aki előtt feszül az ember...sőőőt, olyan érzésed lesz, mintha barátnők lennétek...ugye ez sem mellékes egy ilyen esetben amikor valakire rábízod az arcod...

Jelenleg a Fotona kezelést nála a legolcsóbb elvégeztetni, hisz 30% kedvezményt és + ajándék kezelést is kap a szépülni vágyó. Infót erről ITT találsz.

És egy videó a kezelésről...én alig várom! Nemsokára jelentkezem a Fotona 3D naplómmal!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.