Ugrás a fő tartalomra

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 1.alkalom

DermaLux Fotona /Dr. Szabó Olga
Nagyon izgatott vagyok, és alig vártam, hogy beszámoljak nektek, mert végre kipróbáltam a Fotona 3D kezelést.
ITT találsz bővebb infót ha lemaradtál.
Ez egy olyan eljárás ami akár nyáron is végezhető, nem jár fájdalommal, ellenben feszesít, tömörít, fiatalít, ránctalanít.

Megmondom őszintén amióta hallottam egy orvosi konferencián erről az új szépészeti eljárásról, azonnal megindult a fantáziám, így alig vártam, hogy találjak olyan helyet és orvost, akiben megbízom. A választásom Dr. Szabó Olga bőrgyógyászra ( és lézer specialistára) esett ( infó róla ITT), hisz az ilyen kezeléseket én úgy szeretem, ha bőrgyógyász és nem plasztikai sebész végzi. Hisz a bőrgyógyász van leginkább tisztában a bőröm állapotával, és anatómiájával.


A doktornőről..hivatalos önéletrajza helyett:

A Dr. Szabó Olga meggyőző szakmai múltja és lehengerlő személyisége miatt azonnal komfortosan és biztonságban éreztem magam.
Nekem nagyon fontos, hogy ne "feszüljek" valaki keze alatt, ne érezzem, hogy "sietünk" és lássam a valódi figyelmet és megértést, még akkor is, ha esetleg nem nekem van a legnagyobb problémám a földön és a huszadik fárasztó kliens vagyok aznap...
Fotona 3D - első lépés
A nyugodtság és kellemes hangulat számomra olyan alapok amik elvárhatóak minden ilyen esztétikai beavatkozásnál, de sokszor sajnos az ember csak azt érzi, hogy futószalagra került és kérdezni sem mer, csak sodródik..
Na itt nem ez az érzetem volt, hanem az, hogy a doktornő jól tudja milyen felelős munkát végez, és a magán szolgáltatás alapja - a szakmai tudás mellett- az, ha már a személyiség is megnyerő és a vendég/páciens el tud lazulni és szívesen jár vissza.

Miért akartam megcsináltatni a Fotona 3D kezelést? 

Problémám az állvonalnál lassan de biztosan jelentkező kontúr vesztés, az orca alatt, de még áll fölötti megereszkedésből adódó beesettség illetve kollagén hiány, a finom nyaki és dekoltázson megjelenő ráncok.

A Fotona 3D és 4D kezelésekről:

A Fotona 3D (Er Yag és Nd Yag kombináció) kezelés során nem történik semmi olyan, hogy akár aznapra egy randit ne szervezhetnénk be, idáig a leginkább olyan kezelésnek tartom -pedig kipróbáltam párat- ami valóban ebédidőben végezhető eljárás. Semmi látható nyoma nem marad, 15 percen belül még az az enyhe (szauna szerű) kipirosodás is megszűnik, ami a hő miatt esetleg kialakul a kezelés után.

Fenn- kezelés után, lenn- pár órával később
A 4D kezelés annyival több, hogy végezetül történik egy enyhétől-közepes erősségű (kinek mi szükséges) lézeres hámlasztás (Er Yag), így nyilván annak lehetnek pár napig látható nyomai.

Én jelenleg a nyárra való tekintettel a 3 D kezelést próbáltam ki.

Miben más mint idáig volt bármi?

Abban új ez a módszer, hogy a kötőszövetet sokkal jobban körbe járja, célzottabban kezel és több fajta impulzussal dolgozik, szájüregben is halad ( alulról is biztosítva a lézer behatolását), továbbá kombinálja a két lézer erősségét.

Személyes tapasztalatom:

Az újdonság ékes bizonyítéka, hogy a szájon belül kezdik a kezelést ( wooow ), itt frakcionált ( pontszerű) Er Yag lézerezés történik a szájüreg arc felé eső részénél ( a hörcsög zacsiknál), tehát fogat, szájpadlást, ínyt, nyelvet nem ér a lézer.
Kifejezetten nyálkahártyára való ez a kezelés.
Semmilyen drasztikus elváltozással nem jár, enyhén meleg pontszerű érzetet okoz. Ezt a kezelőfejet használják egyébként a hüvelyi kezeléseknél is, mint az inkontinencia megszüntetése, hüvelyi fiatalítás, feszesítés, de alkalmas a kezelőfej a horkolás megszüntetésére is.
Az intimlézer lehetőségeiről ITT olvashatsz.
A horkolás kezeléséről pedig ITT.

Természetesen érzéstelenítést nem alkalmaznak, hisz a meleg érzeten kívül semmilyen elviselhetetlen dolog nem történik velünk.
Nincs vérzés, nincs sérülés.
Fotona 3D - második és harmadik lépés
A kezelés után a nyálkahártya némileg érdes, pár órára rá némi fehér, mini, felületes pöttyösödés látható, ami az elhalt hámréteget mutatja, de ez normális, akkor is ilyen "fehér", -vagyis durvábban ilyen- amikor pl. megharapjuk a szánkat. Ez másnapra teljesen megszűnik.

A második és harmadik lépésként ( két más-más beállítású Nd Yag) az arcbőrt, nyakat, dekoltázst kívülről két különböző kezelőfejjel és beállítással kezelik át, ami az első körben pontszerű meleg, majd a harmadik körben egy általános meleg érzettel párosul.
Úgy kell elképzelni, hogy amikor egy helyre helyezik a fejet, akkor fokozatosan válik egyre kellemetlenebbé a melegség. A harmadik körbe a bőr hőmérsékletét is méri a gép, ami 45 fokot éri el amikor tovább lépnek vele, ez az a hőfok ami már kellemetlen is a páciensnek, így jól ki van találva a történet.
Ez a 3 D kezelés nem bántja a bőr rétegét, tehát semmilyen külső nyoma nem marad.

Semmilyen érzéstelenítés nem volt szükséges, teljesen elviselhető.
Fotona után, majd 15 perc múlva (hűtés nélkül)

A kezelés után:

Semmilyen speciális dolog nem történt velem, nem kellett bujkálnom senki elől hazafelé menet.
Az enyhe bőrpír 10-15 perc elteltével elmúlik, hőérzet marad kicsit tovább az arcon, de nem szükséges sem hűteni sem bármivel bekenni, elmúlik.
A hő miatt természetesen aznap nem ajánlott szoli, napozás, szauna ( illetve ha hámlasztás is történik a 4D kezelés kapcsán akkor az erre vonatkozó szabályok ennek megfelelően változnak).
Én aznap még további programokon is részt vettem, semmi extra sminkelést és semmi kellemetlen érzést nem okozott.

Az én speciális egyéni kezelésem az arcom alsó harmadára, nyakra és dekoltázsra vonatkozott.
Mivel hosszú távon hat ez a kezelés is (mint minden ami valóban használ), így semmi extra dolgot nem vettem észre,-kivéve a dekoltázs ráncaimon- de nem is várjuk, mert nem ez a dolga, hanem az, hogy ezzel a beavatkozással serkentsük a kollagén rostok újra épülését, ami természetesen nem 1-2 óra. Az azonnali hatás vagy felületi kozmetikai kezelés vagy feltöltés, ezt jegyezzük meg. Csak a bőr felszínébe lehet "azonnal" változást elérni, foltok, erek kezelésében vagy hámlasztással a felület felfrissítésével.
Ami ennek ellenére feltűnt, és utaltam rá, hogy a dekoltázsomon az apró ráncok megfeszültek, kisimultak a kezelés után.
Fotona előtt és után ( dekoltázs )

És az extra:

Ha már matattunk az arcomon az orrom környékén, a nyomkodásokból kialakult megpattant kis erecskéket is megkezeltük a géppel ( másik kezelő fejjel). Nem része a Fotona 3/4D kezelésnek, de gondoltam megemlítem, mert woow hatás!
Nem volt kellemes, de azonnal látványos volt, így minden szenvedést megért. Semmilyen maradandó nyoma nem maradt ennek sem, csak az egyenletes bőrfelszín, csodálatos! Megéri ezzel is megkeresni őket, mert kis dolog de teljesen felfrissíti a megjelenést ha nincs borvirág!

A folytatás:

A további kezeléseimről is be fogok számolni, illetve pár hónap után várom az eredményt. Mivel a technika már tizen éve is bizonyított így nem kételkedem a hatásában, ezt már sokan bizonyították előttem.

Minderről pontosabbat ITT tudtok olvasni ahol pontos árakat is találtok - jelenleg ők biztosítják a legjobb árakat-, illetve a felmerülő kérdéseitekre is pontos választ kaptok.
Jelenleg 30%-os akció van + ajándék kezeléssel amiről infót ITT találsz.

A sok mailt megelőzve a doktornő elérhetősége : +36 30 590 58 51

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.