Ugrás a fő tartalomra

Gyors (nem csak) nyári maszkok mindenkinek

Neogence fátyolmaszkok
Nagyon szeretem a gyors és hatékony maszkokat, azokat még jobban amikkel nem kell pepecselni, csak kibontom, felsimítom és már kész is.
Lemosás helyett pedig egyszerűen leemeled a fátyol maszkot, majd a hatóanyagot nyugodtan az arcán hagyhatja az ember.

Nem kell azon sem gondolkoznom, hogy hol szerzem be ezeket a fátyol maszkokat, mert ITT mindig találok olyat ami szimpatikus, és jó esetben 1-2 napon belül már nálam is van a termék.

Sokan kérdezitek milyen maszkokat javaslok amit olyanok is könnyen használhatnak akik nem szeretnének erre vagyonokat befektetni, csak alkalmanként van ezzel idejük / kedvük foglalkozni, és nem akarnak nagy tégelyeket tárolni otthon.

A fátyolmaszkok nagy előnye, hogy könnyen kezelhetőek, kis helyen elférnek (bárhova viheted), nem kell egy fajta termékből ipari mennyiségben kényszerből elhasználod, hanem úgy váltogathatod ahogy akarod.
N3 maszkok - Neogence

Én is betankoltam most nyár előtt ezekből a maszkokból, mert a nyaralásokra is könnyen bedobok 1-1 darabot, amikor amúgy is jobban szomjas a bőröm ezekre a könnyű maszkokra.
Meleg, izzadós időben nekem sincs kedvem vaskos maszkokban ücsörögni, így nem is kérdés a választásom. Az sem mellékes, hogy nyáron szálas szempillát viselek, így próbálom kevesebbet áztatni a szemem környékét, mert mégiscsak tartósabb az a pilla ha nem sűrű vagy zsíros maszkokat kell sikálnom az arcomról bő vízzel (bár ennek ellenére az iszapos maszkok a kedvenceim).

A jelenlegi rendelésemkor az alábbi Neogence maszkokat választottam:

C vitaminos -bőrragyogás fokozó
N5 maszkok - Neogence

N3 Quiona - bőrkiegyenlítő
N3 Gránátalmás - bőrragyogás fokozó
N3 Élesztős - bőrmegújító
N3 Xpermoist - mély hidratáló
N3 Méhmérges - ránctalanító
N3 Ceramid - hidratáló

N5 Madárfészek és ezüst rezgőgomba -hidratáló
N5 Mályva és lótusz - bőrragyogás fokozó

A szemem környékére pedig a Swissvita lifting szemmaszk-ot szeretném kipróbálni.
C vitaminos és a Swissvita szemmaszk

ITT találjátok a maszkokat, érdemes a csomagok alatt is körbe nézni, mert így méginkább jutányos áron juthatunk a maszkokhoz, amik amúgy darab áron 620 ft-tól kezdődnek, csomagban pedig 3000ft-tól kaphatunk maszkokat.

Én lefedtem magam hidratálás, ragyogás, ápolás terén egész nyárra, és a maszk egyszerű kezelhetősége miatt biztos vagyok abban,hogy nem is fogom ellustálkodni a maszk alkalmazását egy kiadós napozás vagy kirándulás után, amikor is minden bőr megérdemel egy kicsit nagyobb törődést.

Ha a webshopban regisztráltok, akkor hűségpontokat is gyűjthettek, amit le tudtok vásárolni. Infó ITT.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.