2017. 06. 19.

Gyors (nem csak) nyári maszkok mindenkinek

Neogence fátyolmaszkok
Nagyon szeretem a gyors és hatékony maszkokat, azokat még jobban amikkel nem kell pepecselni, csak kibontom, felsimítom és már kész is.
Lemosás helyett pedig egyszerűen leemeled a fátyol maszkot, majd a hatóanyagot nyugodtan az arcán hagyhatja az ember.

Nem kell azon sem gondolkoznom, hogy hol szerzem be ezeket a fátyol maszkokat, mert ITT mindig találok olyat ami szimpatikus, és jó esetben 1-2 napon belül már nálam is van a termék.

Sokan kérdezitek milyen maszkokat javaslok amit olyanok is könnyen használhatnak akik nem szeretnének erre vagyonokat befektetni, csak alkalmanként van ezzel idejük / kedvük foglalkozni, és nem akarnak nagy tégelyeket tárolni otthon.

A fátyolmaszkok nagy előnye, hogy könnyen kezelhetőek, kis helyen elférnek (bárhova viheted), nem kell egy fajta termékből ipari mennyiségben kényszerből elhasználod, hanem úgy váltogathatod ahogy akarod.
N3 maszkok - Neogence

Én is betankoltam most nyár előtt ezekből a maszkokból, mert a nyaralásokra is könnyen bedobok 1-1 darabot, amikor amúgy is jobban szomjas a bőröm ezekre a könnyű maszkokra.
Meleg, izzadós időben nekem sincs kedvem vaskos maszkokban ücsörögni, így nem is kérdés a választásom. Az sem mellékes, hogy nyáron szálas szempillát viselek, így próbálom kevesebbet áztatni a szemem környékét, mert mégiscsak tartósabb az a pilla ha nem sűrű vagy zsíros maszkokat kell sikálnom az arcomról bő vízzel (bár ennek ellenére az iszapos maszkok a kedvenceim).

A jelenlegi rendelésemkor az alábbi Neogence maszkokat választottam:

C vitaminos -bőrragyogás fokozó
N5 maszkok - Neogence

N3 Quiona - bőrkiegyenlítő
N3 Gránátalmás - bőrragyogás fokozó
N3 Élesztős - bőrmegújító
N3 Xpermoist - mély hidratáló
N3 Méhmérges - ránctalanító
N3 Ceramid - hidratáló

N5 Madárfészek és ezüst rezgőgomba -hidratáló
N5 Mályva és lótusz - bőrragyogás fokozó

A szemem környékére pedig a Swissvita lifting szemmaszk-ot szeretném kipróbálni.
C vitaminos és a Swissvita szemmaszk

ITT találjátok a maszkokat, érdemes a csomagok alatt is körbe nézni, mert így méginkább jutányos áron juthatunk a maszkokhoz, amik amúgy darab áron 620 ft-tól kezdődnek, csomagban pedig 3000ft-tól kaphatunk maszkokat.

Én lefedtem magam hidratálás, ragyogás, ápolás terén egész nyárra, és a maszk egyszerű kezelhetősége miatt biztos vagyok abban,hogy nem is fogom ellustálkodni a maszk alkalmazását egy kiadós napozás vagy kirándulás után, amikor is minden bőr megérdemel egy kicsit nagyobb törődést.

Ha a webshopban regisztráltok, akkor hűségpontokat is gyűjthettek, amit le tudtok vásárolni. Infó ITT.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...