Ugrás a fő tartalomra

Profi sminkmárkák : Ben Nye

Ben Nye lipstick shades
Aki drogériákban vásárol az nem is biztos, hogy tudja azt, hogy a profi sminkesek nem onnan szerzik be a munkaeszközt.

Aki viszont kicsit is érdeklődő a témában, az tisztában van vele, hogy ha igazán jól működő, magas pigment tartalmú, tartós festékeket keresünk akkor bizony professzionális helyen vagy profi márkák kínálatából kell választanunk.

Ilyen márka volt, a már bemutatott Paris Berlin, vagy a Kryolan is.


Ben Nye Lipstick színei
A Ben Nye márka is pont ilyen.
Igaz az ikonikus "banana" púdernél nekem van olyan dolog ami jobban fogy a sminktáskámban....ilyen a sminkfixáló folyadéka ( Final seal) és a száraz tusa  ( a könnyű kezelhetősége miatt) vagy az ecset tisztító folyadéka...

A márka óriási népszerűségnek örvendő rúzsairól is érdemes szót ejtenünk, nézzétek csak meg milyen jó vélemények vannak róla a KM-án is ITT.

Ben Nye rúzsok, élénk pigmentált színben
A népszerűsége a magas pigment tartalomnak és a tartósságnak köszönhető, mindezt úgy, hogy nem szárítja az ajkakat, így aki rúzsmániás és még nem próbálta, az azonnal kezdjen el barátkozni a gondolattal, hogy be kell tesztelnie ezeket a rúzsokat is.


Ben nye lipstick rózsaszínek
Mivel magas pigment tartalomról beszélünk, ezért ha valaki idáig csak szájfényekben találta meg önmagát, annak elmondom, hogy a legszebb hatást úgy tudod elérni, hogy egy kíméletes ajak radírozás után ( cukor+olaj), és a Blistex lip relief cream használata után ( amiből a felesleget 15-30 perc pácolás után letörlöm) rúzsozok.
Tuti a szép eredmény.
Mert ugye a jó smink a megfelelő előkészítéssel kezdődik.

Ennyi idő pont adódik, ha a sminked kezdetekor rendbe rakod az ajkad bőrét egy radírozással és amíg az arcod más területét sminkeled fenn hagyod a Blistex ápolóját.
Ben nye rúzs fényes színekben is

Nem mindenki budapesti, és nem mindenki rohangál sminkes boltok közelében, így azoknak nagyon jó hír, hogy a profi termékek már interneten is beszerezhetőek.

Idáig elég nehéz volt színt választani, én nem is találtam a neten olyan színmintát ami nem sablonokat mutatott, hanem a valódi kipróbált színeket.

Ben Nye rúzsok minden színben
Nekem sincs időm mindig sminkes boltba lógni, meg akkora agyam sincs, hogy a fellelhető összes márka színeit megjegyezzem, így próbáltam segíteni nektek a választásban és befotóztam az árnyalatokat a kezemre húzva, így jobban tudod viszonyítani őket egymáshoz.

Interneten én csakis INNEN szoktam rendelni, mert lelkiismeretes, megbízható, kommunikatív és rugalmas stábról van szó, és ezzel belopták magukat a szívembe.
Sajnos sok webshoppal nem voltam elégedett az utóbbi időben, így most már csak én is olyan helyről rendelek ahol jó tapasztalataim vannak.
Ben nye kedvenceim

A rúzsról mivel csak pozitívat tudok mondani, ezért igazából csak egy dolog jut az eszembe : így kell rúzst csinálni...
Kedvencem az a két természeteshez közeli árnyalat amit használok magamra is, és nekem jól áll. 
Nem is akarom tupírozni, mert a lényeg: nem szárít, gyönyörű színekben kapható, pigmentált, tartós és elérhető árfekvésű, a más professzionális termékekhez képest.

Szereted a rúzsokat? Mire vársz még?
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a gyöngyházas színek nem olyan erős fedésűek, így a szájfényt kedvelők is bátran válogassanak.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.