2016. 03. 25.

Profi sminkmárkák : Ben Nye

Ben Nye lipstick shades
Aki drogériákban vásárol az nem is biztos, hogy tudja azt, hogy a profi sminkesek nem onnan szerzik be a munkaeszközt.

Aki viszont kicsit is érdeklődő a témában, az tisztában van vele, hogy ha igazán jól működő, magas pigment tartalmú, tartós festékeket keresünk akkor bizony professzionális helyen vagy profi márkák kínálatából kell választanunk.

Ilyen márka volt, a már bemutatott Paris Berlin, vagy a Kryolan is.


Ben Nye Lipstick színei
A Ben Nye márka is pont ilyen.
Igaz az ikonikus "banana" púdernél nekem van olyan dolog ami jobban fogy a sminktáskámban....ilyen a sminkfixáló folyadéka ( Final seal) és a száraz tusa  ( a könnyű kezelhetősége miatt) vagy az ecset tisztító folyadéka...

A márka óriási népszerűségnek örvendő rúzsairól is érdemes szót ejtenünk, nézzétek csak meg milyen jó vélemények vannak róla a KM-án is ITT.

Ben Nye rúzsok, élénk pigmentált színben
A népszerűsége a magas pigment tartalomnak és a tartósságnak köszönhető, mindezt úgy, hogy nem szárítja az ajkakat, így aki rúzsmániás és még nem próbálta, az azonnal kezdjen el barátkozni a gondolattal, hogy be kell tesztelnie ezeket a rúzsokat is.


Ben nye lipstick rózsaszínek
Mivel magas pigment tartalomról beszélünk, ezért ha valaki idáig csak szájfényekben találta meg önmagát, annak elmondom, hogy a legszebb hatást úgy tudod elérni, hogy egy kíméletes ajak radírozás után ( cukor+olaj), és a Blistex lip relief cream használata után ( amiből a felesleget 15-30 perc pácolás után letörlöm) rúzsozok.
Tuti a szép eredmény.
Mert ugye a jó smink a megfelelő előkészítéssel kezdődik.

Ennyi idő pont adódik, ha a sminked kezdetekor rendbe rakod az ajkad bőrét egy radírozással és amíg az arcod más területét sminkeled fenn hagyod a Blistex ápolóját.
Ben nye rúzs fényes színekben is

Nem mindenki budapesti, és nem mindenki rohangál sminkes boltok közelében, így azoknak nagyon jó hír, hogy a profi termékek már interneten is beszerezhetőek.

Idáig elég nehéz volt színt választani, én nem is találtam a neten olyan színmintát ami nem sablonokat mutatott, hanem a valódi kipróbált színeket.

Ben Nye rúzsok minden színben
Nekem sincs időm mindig sminkes boltba lógni, meg akkora agyam sincs, hogy a fellelhető összes márka színeit megjegyezzem, így próbáltam segíteni nektek a választásban és befotóztam az árnyalatokat a kezemre húzva, így jobban tudod viszonyítani őket egymáshoz.

Interneten én csakis INNEN szoktam rendelni, mert lelkiismeretes, megbízható, kommunikatív és rugalmas stábról van szó, és ezzel belopták magukat a szívembe.
Sajnos sok webshoppal nem voltam elégedett az utóbbi időben, így most már csak én is olyan helyről rendelek ahol jó tapasztalataim vannak.
Ben nye kedvenceim

A rúzsról mivel csak pozitívat tudok mondani, ezért igazából csak egy dolog jut az eszembe : így kell rúzst csinálni...
Kedvencem az a két természeteshez közeli árnyalat amit használok magamra is, és nekem jól áll. 
Nem is akarom tupírozni, mert a lényeg: nem szárít, gyönyörű színekben kapható, pigmentált, tartós és elérhető árfekvésű, a más professzionális termékekhez képest.

Szereted a rúzsokat? Mire vársz még?
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a gyöngyházas színek nem olyan erős fedésűek, így a szájfényt kedvelők is bátran válogassanak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...