Ugrás a fő tartalomra

Mac strobe krém teszt és a highlighter gyönyörűségek

Mac - Strobe krém
A Mac nem véletlenül került a legnépszerűbb sminkmárkák közé.

Természetesen vannak akik tiltakoznak" a népszerűségük ellen, illetve valóban nem minden cucc sikerült ezer százalékosra, de összességében átlagon felüliek.

Nagy kedvencem a pattanásokra a ProLongwear korrektor, szem alá pedig a Prep+prime highlighter pen..de ne is aprózzuk, ITT és ITT egy lista azokról a Mac termékekről amit preferálok.


Mac - Mineralize skinfinish
A Mac ikonikus termékei közé tartozik továbbá a Strobe krém, ami egy primer, bővebben ITT találsz róla infót nálam.
Ha nem ismered olvasd el, mert itt nem részletezném újra a tulajdonságait.

A száraz szövegek helyett most képekkel és egyéni véleménnyel is szeretném bemutatni, és ha az igazi csillogást szereted akkor a Mineralize skinfinish-t is ki kell próbálnod.
Mac - lightscapade
Gyönyörű árnyalatokban kapható, nekem a lightscapade és a soft and gentle.
A hivatalos amerikai weboldalon ITT találod az árnyalatokat.

Imádom ezeket, mert száraz bőröm miatt sosem árt egy kis egészséges csillogás.
Mac - stobe krém és lightscapade
Szerencsére a trendek is támogatják ezt a megjelenést, így a diszkréten fénylő highlighterek is nagy kedvenceim.

Ami már túlságosan csillog az nem az én világom, meghagyom a tökéletes bőrűeknek, az én problémás bőrömet sajnos csak kiemelik...na ezért szeretem a Mac-et, mert egyszerűen szépek és természetesek a bőrömön.

Azt biztos látjátok, hogy a Mac kompaktok is megújultak ( a csomagolás megváltozott), én még szokom őket...
lightscapade és soft & gentle

A Strobe krém természetesen nem csillog át az alapozón, csak egészséges bőrképet biztosít a fakó száraz látvány helyett.

A Mineralize skinfinish-t pedig akár szemre akár az orcákra vagy bármilyen kiemelendő felületre úgy tudod alkalmazni, hogy az szép és természetes maradjon.

Összefoglalva: imádom ezeket a Mac cuccokat is.
Nagyon finom fényű termékek
Természetesen meg lehet nélkülük lenni ( mint minden nélkül ), de amíg tehetem, nem szeretnék.
A termékek ereje a finomságukba rejlik, azoknak is ajánlom akik nem szeretik az extra csillogást.
Sajnos olcsóbb kategóriában nem találtam hasonló és tartós termékeket, mert vagy nagyon csillognak, vagy hamar eltűnnek az ember arcáról.
A Mac szaküzletekben ki tudjátok próbálni őket.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)