Ugrás a fő tartalomra

Mac strobe krém teszt és a highlighter gyönyörűségek

Mac - Strobe krém
A Mac nem véletlenül került a legnépszerűbb sminkmárkák közé.

Természetesen vannak akik tiltakoznak" a népszerűségük ellen, illetve valóban nem minden cucc sikerült ezer százalékosra, de összességében átlagon felüliek.

Nagy kedvencem a pattanásokra a ProLongwear korrektor, szem alá pedig a Prep+prime highlighter pen..de ne is aprózzuk, ITT és ITT egy lista azokról a Mac termékekről amit preferálok.


Mac - Mineralize skinfinish
A Mac ikonikus termékei közé tartozik továbbá a Strobe krém, ami egy primer, bővebben ITT találsz róla infót nálam.
Ha nem ismered olvasd el, mert itt nem részletezném újra a tulajdonságait.

A száraz szövegek helyett most képekkel és egyéni véleménnyel is szeretném bemutatni, és ha az igazi csillogást szereted akkor a Mineralize skinfinish-t is ki kell próbálnod.
Mac - lightscapade
Gyönyörű árnyalatokban kapható, nekem a lightscapade és a soft and gentle.
A hivatalos amerikai weboldalon ITT találod az árnyalatokat.

Imádom ezeket, mert száraz bőröm miatt sosem árt egy kis egészséges csillogás.
Mac - stobe krém és lightscapade
Szerencsére a trendek is támogatják ezt a megjelenést, így a diszkréten fénylő highlighterek is nagy kedvenceim.

Ami már túlságosan csillog az nem az én világom, meghagyom a tökéletes bőrűeknek, az én problémás bőrömet sajnos csak kiemelik...na ezért szeretem a Mac-et, mert egyszerűen szépek és természetesek a bőrömön.

Azt biztos látjátok, hogy a Mac kompaktok is megújultak ( a csomagolás megváltozott), én még szokom őket...
lightscapade és soft & gentle

A Strobe krém természetesen nem csillog át az alapozón, csak egészséges bőrképet biztosít a fakó száraz látvány helyett.

A Mineralize skinfinish-t pedig akár szemre akár az orcákra vagy bármilyen kiemelendő felületre úgy tudod alkalmazni, hogy az szép és természetes maradjon.

Összefoglalva: imádom ezeket a Mac cuccokat is.
Nagyon finom fényű termékek
Természetesen meg lehet nélkülük lenni ( mint minden nélkül ), de amíg tehetem, nem szeretnék.
A termékek ereje a finomságukba rejlik, azoknak is ajánlom akik nem szeretik az extra csillogást.
Sajnos olcsóbb kategóriában nem találtam hasonló és tartós termékeket, mert vagy nagyon csillognak, vagy hamar eltűnnek az ember arcáról.
A Mac szaküzletekben ki tudjátok próbálni őket.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Ráncfeltöltés, szájfeltöltés, arcformázás és az erre használt anyagok

Kontúros arccsont, kerekded orca, dús ajkak, ráncok és karikás szemek eltüntetése, orrvonal megváltoztatása, hegek feltöltése, arcszobrászat és sorolhatnám.

Talán sosem volt még ilyen népszerű az injektálás mint napjainkban.
Próbálom úgy összeszedni a cikket a teljesség igénye nélkül -bár így is nagyon hosszú lett-,hogy egy laikus vagy felületesen érdeklődő is megértse és könnyen áttekintse kb milyen anyagokkal és milyen lehetőségekkel dolgoznak jelenleg az orvosok.

Műtét nélküli arcfiatalító esztétikai kezelések összefoglalása

Kicsit lötyi, de még nem lóg, kicsit ilyen meg olyan..de persze nem vészes..csak én látom...

Foglaljuk össze, hogy milyen lehetőségeink vannak akkor, ha a kozmetikusnál már nem elég ami történik velünk, de még a szike alá sem feküdnénk szívesen..
(2018-as frissített verzió)

Kattints IDE ha több kezelésről és részletesebben szeretnél olvasni, a "Több mint kozmetika" menü alatt mindig megtalálod a legfrissebb arcfiatalító eljárásokat.

Rohadt nagy az erdő, és sok benne a fa, elég nehéz kievickélni ebből a rengetegből ami körülvesz minket, és "esztétikai kezelések" név alatt futnak..
A testünk fogyasztására és alakformálására egy összefoglaló kezelés kalauzt már ITT közzétettem az érdeklődőknek, így igyekszem ezt megtenni az arcunk kapcsán is.