Ugrás a fő tartalomra

Profi sminkek: Tartós Ben nye szájceruzák

Ben nye lip colour pencil
A profi sminkek kapcsán már bemutattam nektek a Ben nye márkát ITT, ahol profi, tartós rúzsok gyönyörű színei közül szemezgettetek.

Sokan vannak azonban akik a szájkontúr ceruzájukat szeretik rúzsként használni, tekintve, hogy vagy egy matt eredményt akarnak, vagy pedig alap színnek használják a szájfényük alá.


No és a hagyományos használatról se feledkezzünk meg.

A Ben Nye lip colour pencil a tartóssága miatt szintén kivívta, hogy bemutassam nektek. Persze a zselés ceruzák odaragasztott tartósságához képest máshogy működik, de akik nem bírják azt a réteges vaskos érzést amit a zselés cerkák nyújtanak az ajkakon ( mint pl. én), azoknak érdemes egy próbát tenniük ezzel a ceruzával.

Ben Nye lip colour pencil árnyalatok

Sokan kérdeztétek, hogy a szájkontúrokról nincs-e színmintám, így kérésetek parancs, már mutatom is.
Előre elnézést az amatőr nyilakért és a kavarcért, de fotózás előtt a ceruzák elgurultak, eléggé siettem, így egy sorrend felcserélődött.

A szájkontúrok jóval nagyobbak / hosszabbak mint a megszokott méretű ceruzák, tekintve, hogy profi használatra lettek készítve, ahol bizony hamarabb fogy a cucc.

Úgy használom, hogy a kézfejemen felmelegítem, majd gyönyörű és pigmentált vonalat húz.
Ben nye lip pencil sminklemosó után
Nem krémes és nem túl viaszos típus, így nem fog kifutni a száj vonalából...én jobban kedvelem ezeket a ceruzákat mint az extra puha típusokat.

Tartósság tekintetében mellékeltem egy képet, így sminklemosós kendő után láthatjátok a kezemet.
Természetesen ez is lejön ha megdolgozom, illetve az ajkakon azért idővel és evés-után ez is megkopik, de ha nincs kiképzés alatt akkor jól bírja, szóval azért a semmitől nem szokott elmozdulni.
Ben nye lip pencil - natural

A tartós szájceruzák közé sorolnám. Megbízható online beszerzését pedig ITT javaslom.

Kedvencem...azaz nem jól fogalmaztam, mert az én ajkaimra a rózsaszínes nude színek passzolnak...tehát akarom mondani a leginkább natúr árnyalat a "Natural", ami egy meleg szájszín.

Ennél a natúr vonalnál vannak olyanok is, amik jobban a rózsaszínes, lazacos, mályvás árnyalatba hajlanak, a színmintáról könnyen tudtok válogatni, az élénk színek pedig kiemelkedőek, a "super pink"a "beet red" és a "really red" örök kedvenc a harsányabb szájszínek kedvelőinek.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Ráncfeltöltés, szájfeltöltés, arcformázás és az erre használt anyagok

Kontúros arccsont, kerekded orca, dús ajkak, ráncok és karikás szemek eltüntetése, orrvonal megváltoztatása, hegek feltöltése, arcszobrászat és sorolhatnám.

Talán sosem volt még ilyen népszerű az injektálás mint napjainkban.
Próbálom úgy összeszedni a cikket a teljesség igénye nélkül -bár így is nagyon hosszú lett-,hogy egy laikus vagy felületesen érdeklődő is megértse és könnyen áttekintse kb milyen anyagokkal és milyen lehetőségekkel dolgoznak jelenleg az orvosok.

Műtét nélküli arcfiatalító esztétikai kezelések összefoglalása

Kicsit lötyi, de még nem lóg, kicsit ilyen meg olyan..de persze nem vészes..csak én látom...

Foglaljuk össze, hogy milyen lehetőségeink vannak akkor, ha a kozmetikusnál már nem elég ami történik velünk, de még a szike alá sem feküdnénk szívesen..
(2018-as frissített verzió)

Kattints IDE ha több kezelésről és részletesebben szeretnél olvasni, a "Több mint kozmetika" menü alatt mindig megtalálod a legfrissebb arcfiatalító eljárásokat.

Rohadt nagy az erdő, és sok benne a fa, elég nehéz kievickélni ebből a rengetegből ami körülvesz minket, és "esztétikai kezelések" név alatt futnak..
A testünk fogyasztására és alakformálására egy összefoglaló kezelés kalauzt már ITT közzétettem az érdeklődőknek, így igyekszem ezt megtenni az arcunk kapcsán is.