Ugrás a fő tartalomra

Profi sminkek: Tartós Ben nye szájceruzák

Ben nye lip colour pencil
A profi sminkek kapcsán már bemutattam nektek a Ben nye márkát ITT, ahol profi, tartós rúzsok gyönyörű színei közül szemezgettetek.

Sokan vannak azonban akik a szájkontúr ceruzájukat szeretik rúzsként használni, tekintve, hogy vagy egy matt eredményt akarnak, vagy pedig alap színnek használják a szájfényük alá.


No és a hagyományos használatról se feledkezzünk meg.

A Ben Nye lip colour pencil a tartóssága miatt szintén kivívta, hogy bemutassam nektek. Persze a zselés ceruzák odaragasztott tartósságához képest máshogy működik, de akik nem bírják azt a réteges vaskos érzést amit a zselés cerkák nyújtanak az ajkakon ( mint pl. én), azoknak érdemes egy próbát tenniük ezzel a ceruzával.

Ben Nye lip colour pencil árnyalatok

Sokan kérdeztétek, hogy a szájkontúrokról nincs-e színmintám, így kérésetek parancs, már mutatom is.
Előre elnézést az amatőr nyilakért és a kavarcért, de fotózás előtt a ceruzák elgurultak, eléggé siettem, így egy sorrend felcserélődött.

A szájkontúrok jóval nagyobbak / hosszabbak mint a megszokott méretű ceruzák, tekintve, hogy profi használatra lettek készítve, ahol bizony hamarabb fogy a cucc.

Úgy használom, hogy a kézfejemen felmelegítem, majd gyönyörű és pigmentált vonalat húz.
Ben nye lip pencil sminklemosó után
Nem krémes és nem túl viaszos típus, így nem fog kifutni a száj vonalából...én jobban kedvelem ezeket a ceruzákat mint az extra puha típusokat.

Tartósság tekintetében mellékeltem egy képet, így sminklemosós kendő után láthatjátok a kezemet.
Természetesen ez is lejön ha megdolgozom, illetve az ajkakon azért idővel és evés-után ez is megkopik, de ha nincs kiképzés alatt akkor jól bírja, szóval azért a semmitől nem szokott elmozdulni.
Ben nye lip pencil - natural

A tartós szájceruzák közé sorolnám. Megbízható online beszerzését pedig ITT javaslom.

Kedvencem...azaz nem jól fogalmaztam, mert az én ajkaimra a rózsaszínes nude színek passzolnak...tehát akarom mondani a leginkább natúr árnyalat a "Natural", ami egy meleg szájszín.

Ennél a natúr vonalnál vannak olyanok is, amik jobban a rózsaszínes, lazacos, mályvás árnyalatba hajlanak, a színmintáról könnyen tudtok válogatni, az élénk színek pedig kiemelkedőek, a "super pink"a "beet red" és a "really red" örök kedvenc a harsányabb szájszínek kedvelőinek.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése.

Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat!
Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin.

Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz.

Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.