Ugrás a fő tartalomra

Profi sminkek: Tartós Ben nye szájceruzák

Ben nye lip colour pencil
A profi sminkek kapcsán már bemutattam nektek a Ben nye márkát ITT, ahol profi, tartós rúzsok gyönyörű színei közül szemezgettetek.

Sokan vannak azonban akik a szájkontúr ceruzájukat szeretik rúzsként használni, tekintve, hogy vagy egy matt eredményt akarnak, vagy pedig alap színnek használják a szájfényük alá.


No és a hagyományos használatról se feledkezzünk meg.

A Ben Nye lip colour pencil a tartóssága miatt szintén kivívta, hogy bemutassam nektek. Persze a zselés ceruzák odaragasztott tartósságához képest máshogy működik, de akik nem bírják azt a réteges vaskos érzést amit a zselés cerkák nyújtanak az ajkakon ( mint pl. én), azoknak érdemes egy próbát tenniük ezzel a ceruzával.

Ben Nye lip colour pencil árnyalatok

Sokan kérdeztétek, hogy a szájkontúrokról nincs-e színmintám, így kérésetek parancs, már mutatom is.
Előre elnézést az amatőr nyilakért és a kavarcért, de fotózás előtt a ceruzák elgurultak, eléggé siettem, így egy sorrend felcserélődött.

A szájkontúrok jóval nagyobbak / hosszabbak mint a megszokott méretű ceruzák, tekintve, hogy profi használatra lettek készítve, ahol bizony hamarabb fogy a cucc.

Úgy használom, hogy a kézfejemen felmelegítem, majd gyönyörű és pigmentált vonalat húz.
Ben nye lip pencil sminklemosó után
Nem krémes és nem túl viaszos típus, így nem fog kifutni a száj vonalából...én jobban kedvelem ezeket a ceruzákat mint az extra puha típusokat.

Tartósság tekintetében mellékeltem egy képet, így sminklemosós kendő után láthatjátok a kezemet.
Természetesen ez is lejön ha megdolgozom, illetve az ajkakon azért idővel és evés-után ez is megkopik, de ha nincs kiképzés alatt akkor jól bírja, szóval azért a semmitől nem szokott elmozdulni.
Ben nye lip pencil - natural

A tartós szájceruzák közé sorolnám. Megbízható online beszerzését pedig ITT javaslom.

Kedvencem...azaz nem jól fogalmaztam, mert az én ajkaimra a rózsaszínes nude színek passzolnak...tehát akarom mondani a leginkább natúr árnyalat a "Natural", ami egy meleg szájszín.

Ennél a natúr vonalnál vannak olyanok is, amik jobban a rózsaszínes, lazacos, mályvás árnyalatba hajlanak, a színmintáról könnyen tudtok válogatni, az élénk színek pedig kiemelkedőek, a "super pink"a "beet red" és a "really red" örök kedvenc a harsányabb szájszínek kedvelőinek.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.