2015. 10. 04.

Green Peel - új bőr 5 nap alatt...és valóban

Green peel után egy kis BB krémmel
4 vagy 5 nap?

A kezelés napját nem számolva, igazából a negyedik napon ki tudtam már mozdulni otthonról, mert szépen lehámlottam.

Nagyon örülök neki, mert ez most így extra gyors, mégis hatékony és vastag hámlás volt.

Két nap múlva megyek az utókezelésre, amikor a kozmetikus ellenőrzi a bőrt, és be is táplálja azt.

Azután beszámolok róla milyen előnyöket látok a bőrömön, majd az előtte-utána képeken is látni fogjátok, hogy megéri-e elvégezni a kezelést.


Hámlasztás - 4.reggel így ébredtem
Régebbi green peel kezelésem utolsó napjáról ITT írtam.

Ma már volt sminkelés ( én ilyenkor BB krémmel sminkelek, és nagyon szeretem a Schrammek BB krémét, ami engem nagyon jól nyugtat és gyógyít), és gyengéd arctisztítás fogja követni.

Én ilyenkor, a hámlasztások után, mindig gyógyszertári mosakodókrémmel mosok arcot, mert ez nem szárítja a bőröm, de szépen leviszi a sminket is. Micellás vizekkel is lehet próbálkozni, ha nem vastag a vakolat.

Természetesen a tonik, és a két komponensű ápoló krém ( amit a kezeléshez kaptam ) még mindig a napi rutin része, de már ma estére használok szemránckrémet is ( idáig nem használtam, hogy ne zsírozzam vissza a felszárított bőrt ).
A tonik és ápoló krém használata után
Semmi alkoholos vagy szárító termék, semmi szolárium, semmi amit egy baba bőrével sem tennél.

Ma nagyon élveztem, hogy eredendően fakó és problémás bőröm vagy 5 évet fiatalodott, ruganyos, vízzel teli, fényes és feszes.

A képeken azt láthatjátok, hogy reggel még volt hámlás, amit a tonikos áttörlés és az ápoló krém nagyrészt "lehozott", majd így a bőr sminkelhetővé vált. Fotóztam a smink nélküli, és vékony alapozással ( BB ) ellátott bőrt is.

Nekem már soha nem lesz baba bőröm, de nagyon örülök az eredménynek, mert magamhoz képest nagyon szép lett a bőröm! Nálam szebb arcbőrű előtte-utána képet ITT találtok.

Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.

2 megjegyzés:

 1. Szia! 45 éves, kicsit pigmentfoltos, kicsit öregedő bőrre mit javasolsz? A greenpeelt vagy a lézeres hámlasztást? Vagy mindkettőt? ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Ha minden csak "kicsit" akkor szerintem elég a green peel:-)
   Ha majd "nagyon" akkor mehet a lézer :-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...