2015. 10. 02.

Green Peel - 2. nap, a hámlás elindult

Green peel - elindult a hámlás
Nagyon örülök, hogy ismét ennyien olvastátok a napokban írt hámlasztási "naplómat", és ennyien írtatok mailt is, ami valódi érdeklődést takar, köszönöm!

Kicsit nehéz válaszolnom, mert rengetegen írtatok, sok a kérdés, kérlek legyetek türelemmel, mindenkinek válaszolni fogok, illetve árakról és egyéb kozmetikai kérdéseitekkel fordulhattok Katához is ( aki a Green peel-t végezte rajtam, mellesleg megbízható kozmetikusnak tartom), elérhetőségeit ITT találjátok.Aki csak most kapcsolódik be, annak pedig az előzmények ITT olvashatóak.
Green peel - ápoló 2 komponens

Eljött a második nap is ( a kezelés napját nem számolom), a lényeg, hogy 48 óra pluszos vagyok.
Kellemetlen égő érzésnek, vagy bármi érzékenységnek nyoma sincs, a hámlás olyan 36 órás bőrnél kezdett megindulni, a száj mellett ahol a legtöbb mimika folyik.

ITT írtam a pár évvel ezelőtti, második napi tapasztalatokról, és kísértetiesen hasonló a helyzet, bár ott bővebben belemegyek a témába, akit érdekelnek a részletek mindenképpen kattintson rá.
Green peel-húzódik és hámlik

Idén is kijött 1 db pati a 2. napon, mint 3 éve is, meg azelőtt is... mindig van 1 darab ami kijön.
Anno írtam is, hogy ez természetes, az ilyen bőröknél mint az enyém.
A pati nem gyulladt, inkább fehér mitesszernek mondanám...fájó szívvel búcsút vettünk egymástól, tehát helyzet megoldva....a képeken mellesleg látszik is..tegnap még nyoma se volt..na jó..egy pici..

Ma különösen fontos az ápoló krémezés, mert itt - ott már új bőröm van, ami még érzékeny, és vigyázni kell rá.

A két komponensű krémezés után
Mivel megfelelő kezekbe kerültem, ezért nem csak apró korpás hámlás jelentkezett, hanem szép laphámlás, amiről a keményebb idegzetűek képet is találnak.

Ilyenkor persze nem szabad piszkálgatni, mert nem jó, ha valahonnan hamarabb lejön a bőr mint kéne, mert akkor ott pár napon belül ismét felszárad a bőr, mert még nem volt érett a felszínre kerülésre, és olyan mint az újszülöttek bőre, érzékeny még a levegőre.


A homlokomon érzem leginkább, hogy feszül a bőröm, lassan szerintem ott is fel fog repedni, és lassan hámlani kezd majd.

Green peel - határozott a hámlás..hurrá
A tonikos áttörlés vattája már egész máshogy néz ki mint tegnap, látszanak rajta a bőrdarabok.

A két ápoló krémet 1/1-be kell összekeverni, ez egy aloe-panthenol tartalmú ápoló krém és a Schrammek féle gyógyító BB krém keveréke.

A Schrammek termékek amúgy nagyon jók, mint tudjátok én az eredeti Schrammek BB-t szeretem a legjobban, mert látványosan gyógyítja a bőrömet..szóval tudnak valamit..
Erről a BB-ről teszt és színminta ITT található.

Holnap már nagyon látványos lesz a változás, hisz a 3. nap a leginkább "hámlós" nap.
Mindenképpen beszámolok róla, nem ússzátok meg, így a sok kérdés helyett beszélni fognak a képek helyettem..türelem :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...