Ugrás a fő tartalomra

Green Peel - túl a 24 órán

Az otthoni ápoló tartalma
Hát ez is eljött..végre

Szerencsémre az idei szuper green peel, önmagam részére elkövetett, legkedvezőbb lefolyású merénylet kapcsán semmilyen külső megrázkódtatás nem ért.

Előzmények ITT.

Tegnap annyi extrafontos szakmai információt próbáltam közölni, hogy a humor le is maradt, pedig nagyon mókás tud lenni egy-két helyzet, amibe bele kerülök az őrült lézereim-tetoválásaim-hámlasztásaim kapcsán.
ITT a pár évvel ezelőtti Green peel naplóm első napja, ami mennyire de mennyire máshogyan telt mint megöregedve, megkomolyodva se.Használati utasítás a hámláshoz
Tegnap nem is meséltem, hogy természetesen parkolót a kozmetikától a lehető legtávolabb találtam, de persze amikor odasétáltam a bejárathoz már volt vagy ezer szabad hely..tipikus...persze, hogy ma jövök hámlasztani...korrekt.

Kezelés megtörtént, Kata vicces, nyugodt, kiegyensúlyozott, érzed, hogy jó kezekbe vagy.
Nagyon tetszik, hogy írásban is megkaptam az otthoni ápolás menetét. Nem mintha nem tudnám, de ez nagyon profi hozzáállás.
Indulás haza...

Green peel, mit-hogy-mikor utasítás
Hoztam napszemüveget, nem süt a nap, haj kienged, leenged, behúz, maximális takarás, futólépés a kocsihoz.

Persze, hogy a szalonból kifelé, vörösfejnek(én) szembejön egy kedves ismerőse, na de jujjj nagyon rohanok... jól vagy- jól..remélem nem vágta..hátha csak a rohanástól vagyok kammm piros, gondolom gondolja..na de mindegy is.

A kocsi, a jóleső biztonság... bár nem sötétített és kb. dél van, azaz a nap legfényesebb pontja. De érzem a biztonságos gépjármű jótékony takarását. Bár gyanítom engem kívül senkit sem érdekel a kinézetem...

Ezeket kell használnom a hámlásig
Hazaérek...délbe még nincs nagy mozgás, így a két, kettő, 2 db szomszédomat is elkerülöm...nagy veszélyben forogtam..érzitek?

Férj vidéken..na nem mintha nem látott volna már ennél cifrább állapotban is, na de pont azért, na..de..na

Szüleim pont beestek, mondtam, hozzatok kulcsot, ne kelljen így kimennem nyitni a kaput..persze, hogy nem hoztak..bár sosem felejtenek el semmit, ez persze kiesett..nem érzik át....

A bőrömről szó se esik, "biztos fáj a gyereknek a bőre, nem kérdezzük, nem tépjük föl a sebeket, de úgy viselkedünk mintha beteg lenne" hozzáállás tapasztalható. Hiába, az ember csak a szüleitől számíthat egy kis együtt érzésre, mégha egy kis kozmetikai beavatkozásról van is szó.
24 órás Green Peel, krém nélkül

Férj este haza,- annyit mondok 10 év, és ez nem a korát takarja-, szerintem próbál kedves lenni, nem beszélünk a fejemről..vagy lehet azt se venné észre, ha zöld lenne a hajam?
Ahh nem... azt mondta azt észre venné....mondjuk a múltkor a sima ombre meg a mostani melíros ombre váltásánál sem látott semmit, csak kikényszerítettem belőle, és inkább rámondta, hogy " naaa..de az látszik, hogy friss"...szuper...ez azért megnyugtat.
Nézem a jó oldalát, nem veszi észre, ha szépségbakikat vétek, és beletörődött, hogy egy őrültet vett el feleségül.

Persze poén halmok, hogy mennyi és milyen jellegű felfekvéseim lesznek a 4-5 nap alatt, amikorra "papírom van" arról, hogy nem kell kimozdulnom mert hámlik az arcom.
Igaz, hogy nők tucatjai végzik a szokásos napi rutint és érintkeznek emberekkel minden gátlás nélkül a green peel alatt is, de én erre nem vagyok képes, mert nincs ehhez önbizalmam, ha szépítjük, ha nem.
30 órás Green Peel lekrémezve

Az első 24 óra leteltével a bőr már lecsillapodott, a hámlás természetesen még nem indult meg, de már nem lángol és a színe sem olyan durva mint tegnap.
A mai reggel és este között is rengeteg változás állt be, mert látszik ahogyan a bőr "érik" és dolgozza magát a hámlás felé.
Érezhetően pergamenesedik, szárad a felszín, ami a homlok mimikán látható a legjobban.
Az a szurkáló érzés sincs már estére ami a green peel után frissen, mint amikor kaktusszal puszilkodik az ember.

Nem is a bőröm körül forognak a gondolataim- persze ehhez kellett egy jó szakember is- hanem próbálom a kényszerpihenőt hasznosan eltölteni. Végre előszedem az őszi cipőket, kidobom a felesleges számlákat, meghirdetem a megunt ruhákat és megnézek annyi filmet ami belefér.

Így belegondolva tudjátok mit? Mindenkinek kötelezővé tenném a Green peel-t, mert ez a várakozással teli időszak, amikor várod, hogy hernyóból pillangó légy, és az önmagaddal eltöltött percek és órák felérnek egy terápiával.
Kezd pergamenesedni - száradni a bőr

Megnövesztem a szőröm, nem mosom a hajam, nem lakkozom a körmöm, nem sminkelek és egész nap pizsamában tolom..Nincs stressz a dugóban, nincsenek váratlan fordulatok, unszimpatikus emberek..
...és amikor majd visszatérek a civilizációba, új bőrrel ami csak úgy roppan, feszes és könnyen sminkelhető, a friss hajammal amit végre van kedvem formára szárítani, szőrtelenül, leápolt körmökkel.... majd meglepődöm milyen sok szép ruhám van, amit most bátran és magabiztosan viselek (mert olyan szép a bőröm, hogy felvehetem), a dugó sem zavar, az emberekhez kipihent vagyok, és rájövök, hogy ha én elégedett vagyok akkor szép az élet, na akkor megdobom, hogy minden percet és minden fillért megért a dolog, mert újjá születtem, és nem csak a bőrömről beszélek...

Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta.
A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.