Ugrás a fő tartalomra

Green Peel gyógynövényes mélyhámlasztás - túl a 3. nap gyönyörűségein, azaz ránctalan, kisimult bőr

Így indul a folyamat a 3. nap környékén
Nagyon szeretem azt a napot, amikor a hámlasztás kezdi meghozni a gyümölcsét.

A Green peel-em 4 nappal ezelőtt volt, a hámlasztás napját leszámítva tehát a harmadik napon a bőröm 70% már lehámlott.

Egyedüli kellemetlenség a dologban, hogy pont ma takarítottam, és "foszlom" tovább, tehát most 2 óránként krémezek, hogy ne potyogjon az arcom a földre.


Green peel - a hámlás elindulása a homlokon
Ha érdekelnek az évekkel korábbi részletesebb tapasztalataim, akkor ITT találod a harmadik nap eseményeit. Ha pedig minden érdekel amit már a Green Peel-ről összeszedtem, akkor az előzmények ITT vannak összegyűjtve.


Pár óra után ez az eredmény a homlokon
Fájdalom, zavaró vagy égő érzés nincs, itt-ott érzem, hogy vastagabb, külön életet élő a bőröm, de ez természetes.
A legkésőbb a fül előtti rész, és a homlok hajközeli része fog lehámlani.


Green peel 3. napja után
Víz még mindig nem érheti, tehát a tonik és az ápoló krém a napi betevőm, amit a Green peel-hez kaptam.
Nagyon szépen, egyenletes vastagságban újul meg a bőröm, mert látom a lehámló bőrdarabkákon.
A friss új bőrön még látszódnak a felette lehámló bőr "lenyomata", ráncocskái, ez olyan mint amikor az újszülött bőre még ráncos, aztán szépen nap mint nap egyre erősebb, fényesebb és egészségesebb.

Nagyon fontos a jó szakember választása, hogy a hámlás ilyen szépen, egyenletesen és jó ütemben folyjon.
Alig várom az utókezelést ami a Green Peel része, és a kezelés árába bele tartozik.
Az utókezelés általában 1 héttel a hámlasztást követi, ilyenkor a kezelést végző kozmetikus - ha szükséges- óvatosan kitisztít 1-1 arra érdemes komedót, majd betáplálja a minden jóra nyitott bőrödet.

Múmia szakkör..no comment
Ilyenkor még pár hétig érdemes nagyon odafigyelni az extra bőrápolásra, és figyelni kell, hogy ne szárítsuk ki a bőrt és mindig aktív fényvédelmet alkalmazzunk.

A Schrammek a kezeléshez kapott ápoló csomagjában arról is gondoskodik, hogy ez gördülékeny legyen, hisz egy teljes méretű utó ápoló is van a csomagban, ami 20 faktoros fényvédelmet biztosít. Ez a krém teljes áron 8500 ft lenne, de így megkapod a kezelés részeként. A nyugtató védő krémről infót ITT találsz.


Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.