Ugrás a fő tartalomra

Green Peel gyógynövényes mélyhámlasztás - túl a 3. nap gyönyörűségein, azaz ránctalan, kisimult bőr

Így indul a folyamat a 3. nap környékén
Nagyon szeretem azt a napot, amikor a hámlasztás kezdi meghozni a gyümölcsét.

A Green peel-em 4 nappal ezelőtt volt, a hámlasztás napját leszámítva tehát a harmadik napon a bőröm 70% már lehámlott.

Egyedüli kellemetlenség a dologban, hogy pont ma takarítottam, és "foszlom" tovább, tehát most 2 óránként krémezek, hogy ne potyogjon az arcom a földre.


Green peel - a hámlás elindulása a homlokon
Ha érdekelnek az évekkel korábbi részletesebb tapasztalataim, akkor ITT találod a harmadik nap eseményeit. Ha pedig minden érdekel amit már a Green Peel-ről összeszedtem, akkor az előzmények ITT vannak összegyűjtve.


Pár óra után ez az eredmény a homlokon
Fájdalom, zavaró vagy égő érzés nincs, itt-ott érzem, hogy vastagabb, külön életet élő a bőröm, de ez természetes.
A legkésőbb a fül előtti rész, és a homlok hajközeli része fog lehámlani.


Green peel 3. napja után
Víz még mindig nem érheti, tehát a tonik és az ápoló krém a napi betevőm, amit a Green peel-hez kaptam.
Nagyon szépen, egyenletes vastagságban újul meg a bőröm, mert látom a lehámló bőrdarabkákon.
A friss új bőrön még látszódnak a felette lehámló bőr "lenyomata", ráncocskái, ez olyan mint amikor az újszülött bőre még ráncos, aztán szépen nap mint nap egyre erősebb, fényesebb és egészségesebb.

Nagyon fontos a jó szakember választása, hogy a hámlás ilyen szépen, egyenletesen és jó ütemben folyjon.
Alig várom az utókezelést ami a Green Peel része, és a kezelés árába bele tartozik.
Az utókezelés általában 1 héttel a hámlasztást követi, ilyenkor a kezelést végző kozmetikus - ha szükséges- óvatosan kitisztít 1-1 arra érdemes komedót, majd betáplálja a minden jóra nyitott bőrödet.

Múmia szakkör..no comment
Ilyenkor még pár hétig érdemes nagyon odafigyelni az extra bőrápolásra, és figyelni kell, hogy ne szárítsuk ki a bőrt és mindig aktív fényvédelmet alkalmazzunk.

A Schrammek a kezeléshez kapott ápoló csomagjában arról is gondoskodik, hogy ez gördülékeny legyen, hisz egy teljes méretű utó ápoló is van a csomagban, ami 20 faktoros fényvédelmet biztosít. Ez a krém teljes áron 8500 ft lenne, de így megkapod a kezelés részeként. A nyugtató védő krémről infót ITT találsz.


Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.