Ugrás a fő tartalomra

A legújabb ajak vastagító technika

Sokan félnek töltő anyagot adatni az ajkaikba, jelzem nem véletlenül.
PermaLip ajak vastagítás

A maradandó anyagok azért félelmetesek, mert ha nem teszik akkor egy életen át küzdünk vele, a súlyukból adódóan arc torzulásokhoz vezet, csomósodhat és kemény is lehet.

A felszívódó anyagoknál vitatják a maradéktalan felszívódást az orvosok, ami nem egy kezelésnél, hanem bizonyos töltés szám után válthat ki a maradandó anyagokhoz hasonló hatásokat. Keverni sem jó a betöltött anyagot még felszívódás után sem, mert az is okozhat csomósodást és problémákat.
Nem mellékes az sem, hogy a felszívódás miatt egy egy folyamatos pénznyelő automata az ember életében.

A saját zsír pedig a leszívás miatt óriási költségekre és több kezelésre rúghat, így nem feltétlenül praktikus.



Biztos sokan nézegetitek a külföldi egyen ajkakat, hogy mitől olyan egyformán szépek és természetesek.

Évek óta beszélünk ajak implantátumokról, de végre ki is próbálhatjuk itthon is.
Több helyen végzik az ilyen ajak vastagítást már, én sajnos nem tudok a választásban segíteni, tekintve nincs vastagítva az ajkam, és a környezetembe akinek van, azok még a régi módszereket alkalmazták, így kérlek ne kérdezzetek orvost, próbáljatok olyat választani aki neves plasztikai sebész, vagy egyéb munkáit láttuk és elégedettek voltunk vele.

Az ajak implantátum neve : PermaLip, ára jelenleg a teljes szájra olyan 300.000ft vagy egyik ajakra ennek a fele.
Sokkoló ez az ár, de ha bele gondolunk, hogy egy felszívódó feltöltés is olyan 50-150.000ft körül "fáj" ( anyag mennyiségétől függően) és ismételgetni kell, akkor egyből barátságosabb lesz ez az állandó implant összeg.
PermaLip Implantátumok

Az előnyei:
- 3 méretben kapható
- könnyen kivehető ( eltávolítható ) bármikor
- nem reped meg
- nem veszít a térfogatból
- 30 perces ambuláns beavatkozás

A kételkedők szerint:
- 3-5 évente kilökődhet, így el kell távolítani
- extrém hidegben merev lehet ( mínusz fokokra hűlt ajkak)
- elfertőződhet, ha baci jut bele

( Személyes véleményem szerint ezek bármivel előfordulhatnak, kedvencem a -10 fokos ajkak..hmmm)

A kezelés menete:
- helyi érzéstelenítésbe az ajkakon, belül, 2-3 mm-es metszést ejtenek amin bevezetik az impantátumot, majd varrattal lezárják a metszést.

ITT láthattok egy teljes fotó sorozatot az implant berakásáról ( már aki ezt jól bírja ).

Korábbi ajak vastagításról írt cikkemet ITT találod.

Amennyiben próbáltad már a PermaLip kezelést kérlek oszd meg a tapasztalataidat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Frakcionált CO2 lézer - Összegzés

Ígértem nektek, hogy 3 kezelés végeztével összegzem a tapasztalatokat. Fraxel CO2 előtte-utána Előzményeket és részleteket ITT láttátok, a felépülés 6 napig tart, tehát nem árt egy hetet rászánni erre az ügyre. Persze akit nem zavar ha így mutatkozik, akkor valójában 1-2 nap is elég otthon, mert aztán már semmilyen kellemetlenség nem érezhető..csak a látvány gáz.