Ugrás a fő tartalomra

BB..na de most az IGAZI! Schrammek!

Aki rendszeresen olvas az biztos tudja mi az a Green Peel...de miért érdekes ez?
dr. Schrammek- BB classic

Az említett hámlasztási módszer Schrammek nevéhez fűződik, aki 1967-ben találta ki az első BB krémet....tehát itt az összefonódás.

Dr. med. Christine Schrammek német bőrgyógyász, ma is él, a termékeiket saját maguk fejlesztik, családi vállalkozásként vannak jelen.
Gondolhatjátok milyen tudás és milyen jó termékek állnak a kínálatukban, ha világszinten jelen tudnak lenni így, hogy nem egy "multi"-ról beszélünk.

A BB krémet természetesen 67-óta már "frissítették", sőt ...létezik a BB Classic és a BB Perfect Beauty Fluid.
 Schrammek BB leírása
BB Classic:
Panthenol és bisabolol nyugtatja a kivörösödött bőrt.  
Speciálisan kifejlesztett az irritált, nagy pórusú, tisztátalan bőrre.  
Bőrpír csökkent és normalizál.
3 különböző árnyalatban. -light, classic, honey

Színekről:
Light- világos, sárgás árnyalat
Classic-világos, közepes hideg árnyalat

Schrammek BB összetevők
Honey- napbarnított bronzos árnyalat

Hatékony összetevői:

Cink-oxid: gyulladáscsökkentő, elfedő
Titán-dioxid: elfedő, védő
Édesgyökér: nyugtató

Panthenol: hidratáló, gyógyító


BB Perfect Beauty Fluid:

Az eredeti BB krém classic
Szépséghiba balzsam kombinált és tisztátalan bőrre.
Könnyed feszesítő fluid.
színezett "kettő az egyben" -termék, tisztátalan és kombinált bőr számára fontos ápoló anyagokkal bír. 
Szabályozza a bőr folyamatait és minimálisra csökkenti a bőrpírt és az egyenetlenségeket.
3 árnyalatban. - ivory, beige, peach

Színekről:
Ivory- majdnem fehér, világos árnyalat

Beige- közepesen világos sárgás árnya

BB Classic -light-classic-honey
Peach- semleges közepesen sötét árnyalat.


Hatékony összetevői:

Seboclear®: speciális  keverék a bőr normalizálására
Édesgyökér: nyugtató
Bisabolol: nyugtató

Cink-oxid: gyulladáscsökkentő, elfedőEbből jól látható tehát, hogy a Classic az irritált, sebes, kivörösödött, pattanásos, gyulladt bőrre való, szárazra is.
BB Perfect Beauty-ivory- beige- peach
A Beauty fluid pedig a gyulladt, zsíros vagy kombinált pattanásos de nem feltétlenül sebes bőrre.

Tapasztalatok:


Számomra mivel nem zsíros hanem korpás szeborreával küzdök a Classic a nyerő.
Olyan szinten lenyugtatta és meggyógyította az (önkezűleg) sebesre nyomkodott bőrömet, hogy látványos volt a változás.

BB Classic-felső sor, P.Beauty-alsó
Bőröm már egész szépen letisztult és nyugalmi állapotba került az utóbbi 1 évben, nem mellékesen az ITT említett Retin-A krémnek és az annó kipróbált ezer más kezelésnek, és az eltelt éveknek, a rendszeres és megfelelő kozmetikus jelenlétének, tiszta táplálkozásnak de bővebben erről ITT , a faggyú működésem normalizálódott.
Viszont egy szervezetben zajló gyulladás vagy hormon változás minden ilyet föl tud borítani.
Nekem hormonálisan jött pár kinyomhatatlan gyulladt pati a bőrömre amit én persze nem hagytam annyiban, tehát neki estem..nem sok sikerrel természetesen, így csak sebek sebek hátán amik keletkeztek.

Schramek BB krémek színei
Ezek aztán a helyi bőrgyulladás miatt újra és újra robbantak, azt hittem már sosem gyógyulnak meg, pedig új patik már nem jöttek, mert a hormonális folyamatok 1 hét alatt a helyükre huppantak, de a piszkálás miatt persze az egész fejem vállalhatatlan lett.

Természetesen minden gyógyszertári kencét kipróbáltam a csúnyaságokra pöttyözve, külön, több napon át váltakozva( Tetran, Dalacin, Aknemycin, Betadine, Neogranormon, Davercin, Fucidin, Ebrimycin) , amikből végül a Zineryt volt hatásos, ami lehúzta és össze szárította a patikat, de a sebekkel az sem tudott mit kezdeni. 
Ebből is látni, hogy nem mindenkinek hatásos, és nem mindenre ugyan az ami hatásos, illetve külsőleg sokat nem tehetünk ha "belül" van a baj.

Schrammek BB + a hetedik pötty-missha 27-es
Erre dobtam be a Schrammek BB-t, ami csodát művelt ( elég látványosan, mert előtte semmi sem segített ekkorát ).

Nem akarok ragozni, de tényleg marha jó, és ez nagyon kijött amikor a többi alapozó és BB lényegesen semmit sem változtatott az állapotomon, ez viszont 2 nap alatt lehúzta a gyulladást és a 3. napon láttam is milyen szépen gyógyulnak a sebek.

A színmintákat a képeken láthatod, mindkettő 3 színben kapható, és szépen idomul a bőrhöz.
BB színek eldolgozva
Nekem a Honey és a Peach ami jó ( a színeim Mac- NC 30-35).
A képeken az hetedik pötty viszonyításnak Missa Perfect Cover 27-es)

A fedése egész az enyhétől a közepesen erősig terjed, mert jól építhető, illetve a problémás területekre érdemes halmozni, nem kenni, hanem óvatosan paskolni a bőrbe.

Én nem ecsettel, hanem puszta kézzel használom.

Sajnos az ára 10.000 ft körül ( 30 ml) vagy fölött van ( 50 ml) , ez biztos sokakat elrettent, de aki megengedheti magának és problémás bőrű az ne habozzon, mert szeretni fogja. Ha valaki nem szeretne ennyit költeni egy alapozóra, akkor primerként használva az alapozója alá is mindenképpen hatásos tud lenni.
 
Eldolgozva vakuval

Ha nincs a fenn említett probléma a bőröddel, akkor nagyon szerencsés vagy és bizonyára ezt a BB-t sem értékelnéd vagy használnád a kedvenc alapozód helyett. Viszont ha szeretnél inkább ilyen profi és gyógyhatású készítményeket használni ( amit egy bőrgyógyász fejleszt ) akkor rengeteg féle termék van még a kínálatukban amit ITT találsz. 
Fehérítés, öregedés gátlás, hidratálás, érzékeny bőr stb.

Beszerezni ITT lehet, ez nem "fizetett" reklám, hanem a termékcsaládot ez az említett cég forgalmazza (1149 Budapest, Egressy út 103. Telefon: +36 1 364 25 72), így ott biztos eredeti és friss terméket kaphattok megbízható forgalmazóktól.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.