Ugrás a fő tartalomra

Szemöldök? Az NYX is rákapcsol!

Az NYX  termékek hűen követik a méltán kedvelt MUFE (MakeUpForEver) vonalat.
Forrás: Innen

Kísértetiesen hasonló termékeket gyártanak, kísértetiesen hasonló csomagolásban.
Végre itt a eyebrow gel is.

Ennek a hírnek azért örülünk, mert idáig ezek a profi termékek 5000ft alatt nem voltak megvásárolhatóak.
A Nyx itthon nem tudom milyen áron lesz, de jelenleg 7 dollár, így bízom benne, hogy olyan 2000-2500-re be tudják lőni a magyar árat is.

Szóval olcsón jót, ezt imádjuk!



New nyx brow gel. Waterproof, smudge-proof, and long lasting. Mufe aqua brow dupe!
Forrás: Innen
Az idáig olvasottak/látottak alapján ez kissé lazább/folyékonyabb mint a MUFE hasonló terméke, vagy az Anastasia dipbrow (ami inkább egy tégelyes zselés tus állagára hajaz) , lassabban is szárad, viszont állítólag elég tartós, így megér egy próbát azoknak is, akik csalódtak a fenn említett top termékekben.

Némi szőrön azért jobban megtapad mint a sima bőrfelületen, de ez minden ilyen termékre igaz.

A színskála jelenleg 5 színből áll, elég jól lett kialakítva, talán a répa, cseresznye, eper, padlizsán, harsány vörösöknek nem kedvez igazán, bár nekik a chocolate ajánlott, amiben van némi kis vöröses.

A tubusos verziót már a MUFE-nél sem szerettem meg, a tégelyes adagolás nekem jobban bejön, de ezek hígabb termékek mint az Anastasia Dipbrow, ezért a csomagolást így oldották meg.

Én vagy egyenesen az ecsetre nyomogatom apránként, vagy keverő palettán dolgozom és onnan szedem fel.

Mivel a MUFE cuccait imádom, így egy kicsit elfogult vagyok vele, de csak amíg meg nem néztem ezt a videót...a vége felé a lényeg!:

Nos ez után azt mondom kell, kell, kell, most most most!
Vízálló, tartós, pigmentált!

Jelenleg még csak a nyx hivatalos amerikai weboldalán találtam ( f*ck ..nem szimpi a szállítás), de valószínű nemsokára elérhető a  cherry-n is, és remélhetőleg itthon is kapható lesz.

Utálom, hogy tudok róla, mert azonnal szeretném!
Idáig úgy tűnik sikertermék lesz!

Megjegyzések

  1. én is láttam a vidit és hasonló érzéseim támadtak :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Reméljük pár héten belül legalább a cherry felrakja, a hivatalos weboldal 30 dolcsit számolt nekem a szállításra, szóval azt azért mégse :-D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz