2014. 07. 15.

Jegyezzük meg ezt a nevet: Aldo CoppolaNem..nem egy új rendezőt ajánlok a figyelmetekbe..Hajas téma következik.
Aldo Coppola Hair Mineral
Valószínűleg sokan nem is hallották ezt a nevet itthon -kivéve akik fodrászok, vagy a magas szintű szépségápolás szerelmesei.

Mi ennek az oka? A világhírű fodrász szalonjai Olaszországban, Monacóban, Svájcban, Angliában, Oroszországban és pár gazdag keleti régióban elérhetőek.

Népszerűek, mert valóban csodákra képesek.

Szóval ahol van pénz, ott van Aldo Coppola is ( a legolcsóbb  mosás - szárítás is 15.000ft-tól kezdődik Angliában, Olaszországban pedig ennyiért már egy kis pakolást/hajkezelést is be tudunk iktatni).

Na de ez nem lenne ok arra, hogy írjak róluk...Aldo Coppola Mineral relax
A szalon szolgáltatásairól részemről le is mondanék, de az Aldo Coppola hajápoló termékek isteniek, így csak szuperlatívuszokban tudok róla értekezni.
Valóban tudnak valamit, amit mások nem...

Nagyon örülnék, ha ezeket meg lehetne vásárolni itthon is, hisz olyan magas szintű ápolást tapasztaltam meg, amit hajápolóknál még soha.

Barátnőm olaszországi fodrásza Aldo Coppola termékekkel dolgozik.
Megmondom őszintén barokkos túlzásnak éreztem, amikor első alkalommal áradozott róla, illetve nem talált vele egyszintű fodrászt a magyarországi hazaköltözését követően.
Azt megjegyezném, hogy az olasz beauty árak mindenhol extra magasak, így ott az Aldo Coppola kezelések nem számítanak extra magas árfekvésnek ( ez érvényes sok nyugati országra is ).
Hair Mineral Relax - Coppola

Minden évben meglátogatja a barátnőm az olasz fodrászát, így megkértem hozzon már nekem is valamit a "csúcsszuper" termékekből.

A vásárlóknak otthoni használatra samponok, maszkok, styling termékek elérhetőek.

A szalon kezelésekhez pedig professzionális felhasználásra különböző ampullákat használnak.

A barátnőm kedvenc kezelése a "Restructuring treatment" ( szerkezet újjáépítő kezelés), amihez a "Hair Mineral Relax" ampullákat használják.
Ez egy két hajfestés közötti kezelés, a mosott , törülköző száraz hajra kenjük, 3-5 perc után pedig lemossuk. A hatás leírhatatlan.
Nos ebből kaptam egy ampullát.

Sajnos nem csináltam fotót, de a kiszáradt, szőkített, szétszáradt szénakazal a fejem egy kezelés után kezelhetetlenül síkos-selymes babahajjá változott.
10ml- 1 vagy 2 használat

Mindezt itthon, "csakmosomésrohanok" hangulatban.
Szóval "iminlove"..

A fodrászatokban olyan 80-100 Euro-ért értékesítik a 10 db fiolát, de találtam egy európai webshop-ot ahol 27 Euro-ért megkaphatjuk...hmmm vannak csodák, vagy kamu az egész?

Aki esetleg rendelt már innen az kérem jelezze (Hareoo.com)..elvileg a domain rendben van, telefonszámot is vállal a tulajdonos, de visszajelzéseket nem találtam a webshopról.

Az ampulla 10 ml-es, hajhossztól és mennyiségtől függően 1-2 használatra elegendő.

Mindenkinek ajánlom a kipróbálását ha teheti, mert többet ér egy szalon kezelésnél is, sőt a hajkiegyenesítésnél is szebb eredményt produkál, már ami a regenerációt, selymességet és a fényt illeti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...