Ugrás a fő tartalomra

Jegyezzük meg ezt a nevet: Aldo Coppola


Nem..nem egy új rendezőt ajánlok a figyelmetekbe..Hajas téma következik.

Valószínűleg sokan nem is hallották ezt a nevet itthon -kivéve akik fodrászok, vagy a magas szintű szépségápolás szerelmesei.

Mi ennek az oka? A világhírű fodrász szalonjai Olaszországban, Monacóban, Svájcban, Angliában, Oroszországban és pár gazdag keleti régióban elérhetőek.

Népszerűek, mert valóban csodákra képesek.

Szóval ahol van pénz, ott van Aldo Coppola is.. .
Na de ez nem lenne ok arra, hogy írjak róluk...



Aldo Coppola Mineral relax
A szalon szolgáltatásairól részemről le is mondanék, de az Aldo Coppola hajápoló termékek isteniek, így csak szuperlatívuszokban tudok róla értekezni.
Valóban tudnak valamit, amit mások nem...

Nagyon örülnék, ha ezeket meg lehetne vásárolni itthon is, hisz olyan magas szintű ápolást tapasztaltam meg, amit hajápolóknál még soha.

Barátnőm olaszországi fodrásza Aldo Coppola termékekkel dolgozik.
Megmondom őszintén barokkos túlzásnak éreztem, amikor első alkalommal áradozott róla, illetve nem talált vele egyszintű fodrászt a magyarországi hazaköltözését követően.
Azt megjegyezném, hogy az olasz beauty árak mindenhol extra magasak, így ott az Aldo Coppola kezelések nem számítanak extra magas árfekvésnek ( ez érvényes sok nyugati országra is ).
Hair Mineral Relax - Coppola

Minden évben meglátogatja a barátnőm az olasz fodrászát, így megkértem hozzon már nekem is valamit a "csúcsszuper" termékekből.

A vásárlóknak otthoni használatra samponok, maszkok, styling termékek elérhetőek.

A szalon kezelésekhez pedig professzionális felhasználásra különböző ampullákat használnak.

A barátnőm kedvenc kezelése a "Restructuring treatment" ( szerkezet újjáépítő kezelés), amihez a "Hair Mineral Relax" ampullákat használják.
Ez egy két hajfestés közötti kezelés, a mosott , törülköző száraz hajra kenjük, 3-5 perc után pedig lemossuk. A hatás leírhatatlan.
Nos ebből kaptam egy ampullát.

Sajnos nem csináltam fotót, de a kiszáradt, szőkített, szétszáradt szénakazal a fejem egy kezelés után kezelhetetlenül síkos-selymes babahajjá változott.
10ml- 1 vagy 2 használat

Mindezt itthon, "csakmosomésrohanok" hangulatban.
Szóval "iminlove"..


Az ampulla 10 ml-es, hajhossztól és mennyiségtől függően 1-2 használatra elegendő.

Mindenkinek ajánlom a kipróbálását ha teheti, mert többet ér egy szalon kezelésnél is, sőt a hajkiegyenesítésnél is szebb eredményt produkál, már ami a regenerációt, selymességet és a fényt illeti.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz