Ugrás a fő tartalomra

Jegyezzük meg ezt a nevet: Aldo CoppolaNem..nem egy új rendezőt ajánlok a figyelmetekbe..Hajas téma következik.
Aldo Coppola Hair Mineral
Valószínűleg sokan nem is hallották ezt a nevet itthon -kivéve akik fodrászok, vagy a magas szintű szépségápolás szerelmesei.

Mi ennek az oka? A világhírű fodrász szalonjai Olaszországban, Monacóban, Svájcban, Angliában, Oroszországban és pár gazdag keleti régióban elérhetőek.

Népszerűek, mert valóban csodákra képesek.

Szóval ahol van pénz, ott van Aldo Coppola is ( a legolcsóbb  mosás - szárítás is 15.000ft-tól kezdődik Angliában, Olaszországban pedig ennyiért már egy kis pakolást/hajkezelést is be tudunk iktatni).

Na de ez nem lenne ok arra, hogy írjak róluk...Aldo Coppola Mineral relax
A szalon szolgáltatásairól részemről le is mondanék, de az Aldo Coppola hajápoló termékek isteniek, így csak szuperlatívuszokban tudok róla értekezni.
Valóban tudnak valamit, amit mások nem...

Nagyon örülnék, ha ezeket meg lehetne vásárolni itthon is, hisz olyan magas szintű ápolást tapasztaltam meg, amit hajápolóknál még soha.

Barátnőm olaszországi fodrásza Aldo Coppola termékekkel dolgozik.
Megmondom őszintén barokkos túlzásnak éreztem, amikor első alkalommal áradozott róla, illetve nem talált vele egyszintű fodrászt a magyarországi hazaköltözését követően.
Azt megjegyezném, hogy az olasz beauty árak mindenhol extra magasak, így ott az Aldo Coppola kezelések nem számítanak extra magas árfekvésnek ( ez érvényes sok nyugati országra is ).
Hair Mineral Relax - Coppola

Minden évben meglátogatja a barátnőm az olasz fodrászát, így megkértem hozzon már nekem is valamit a "csúcsszuper" termékekből.

A vásárlóknak otthoni használatra samponok, maszkok, styling termékek elérhetőek.

A szalon kezelésekhez pedig professzionális felhasználásra különböző ampullákat használnak.

A barátnőm kedvenc kezelése a "Restructuring treatment" ( szerkezet újjáépítő kezelés), amihez a "Hair Mineral Relax" ampullákat használják.
Ez egy két hajfestés közötti kezelés, a mosott , törülköző száraz hajra kenjük, 3-5 perc után pedig lemossuk. A hatás leírhatatlan.
Nos ebből kaptam egy ampullát.

Sajnos nem csináltam fotót, de a kiszáradt, szőkített, szétszáradt szénakazal a fejem egy kezelés után kezelhetetlenül síkos-selymes babahajjá változott.
10ml- 1 vagy 2 használat

Mindezt itthon, "csakmosomésrohanok" hangulatban.
Szóval "iminlove"..

A fodrászatokban olyan 80-100 Euro-ért értékesítik a 10 db fiolát, de találtam egy európai webshop-ot ahol 27 Euro-ért megkaphatjuk...hmmm vannak csodák, vagy kamu az egész?

Aki esetleg rendelt már innen az kérem jelezze (Hareoo.com)..elvileg a domain rendben van, telefonszámot is vállal a tulajdonos, de visszajelzéseket nem találtam a webshopról.

Az ampulla 10 ml-es, hajhossztól és mennyiségtől függően 1-2 használatra elegendő.

Mindenkinek ajánlom a kipróbálását ha teheti, mert többet ér egy szalon kezelésnél is, sőt a hajkiegyenesítésnél is szebb eredményt produkál, már ami a regenerációt, selymességet és a fényt illeti.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.