Ugrás a fő tartalomra

Anastasia Beverly Hills - Új színekben elérhető a dipbrow!

Ha szemöldök akkor csak Anastasia, aki ezt még nem tudja annak ajánlom ITT kezdeni az olvasást.

Forrás:community.sephora.com

Most a NYX új termékére is roppant beindultam, de ennek a pomade-nak az állagát és a könnyen kezelhetőségét imádom.
Mivel a szemöldök mánia nem hagy alább, sőt már mindenkit megfertőz, ezért a sikeres DipBrow terméküket további színekben is elérhetővé teszi a cég.

Jó ötlet volt!


Ezzel kedvez a barnáknak és a szőkéknek egyaránt, mert a világosabb árnyalatok valóban elég szegényesek voltak. de előbb a kereslet aztán a kínálat ugyebár...tutira mentek.

Az amerikai hivatalos weboldalon már elérhető, a Sephorákba ősszel érkezik.

A Soft brown mindenképpen érdekel engem is, mert a világos hajamhoz a blonde túl szürkés, a szemöldökömhöz pedig világos, így a dark brown-t használom (szálazva) ami meg épp egy kicsit sötétke..

Néhány értékelhető színmintát ITT vagy ITT vagy ITT találsz az új színekről, de amit lehet róluk tudni:

http://cdn.specktra.net/4/4d/4d55915f_image.jpeg
Forrás:http://www.specktra.net
Új színek:
Soft Brown: középbarna haj, meleg árnyalat.
Medium Brown: középbarna haj, hideg vagy hamuszürke árnyalatban, őszülő hajhoz is
Taupe : ősz, platina és szőke hajhoz


Meglévő régi színek:
Blonde (szőke) : arany szőkék és sötét szőkék
Dark Brown : közepes és sötét barna haj, meleg tónusok  

Chocolate  (csokoládé): sötétbarna haj, meleg tónus  (melegebb mint a dark brown)
Auburn (aranybarna) : vöröses, szőke, aranybarna haj  
Ebony (ébenfa) :sötétbarna vagy fekete haj meleg tónus

Szerintem nemsokára rendelem is, mint tudjátok nagy kedvencem a termék. Ha utazgattok erre arra, és egy Sephorába vet a sors, ne felejtsd el kipróbálni! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.