Ugrás a fő tartalomra

Tartósság??? Szemöldök-szemhéj gél tesztek

A múlt héten már ígértem, hogy többek közt az Anastasia DipBrow tartósságát szemléltetem nektek.
Anastasia, Elf, Essence, Mac, Sleek

Mivel ez úgy a legjobb, hogy általatok is ismert, könnyen hozzáférhető termékekkel hasonlítom össze, ezért most egy raklap egyéb krémes cucc strapabíró mivoltját is tesztelem nektek.

Lássuk mik is ezek: Elf-Cream eyeliner, Essence-Gel eyeliner, Mac-Paint pot, Sleek-Brow kit.


A színek egymás mellett
Akiket a konkrét termék tesztje érdekel kattintson a fenti linkekre, ott megtalálja a szín nevét és egyéb véleményeimet.

Akinek nincs kedve a linkekre kattintva megismerni a sminkeket, annak elmondom mire jutottam gondolatban mielőtt teszteltem volna együtt és egyszerre(!) őket.

A leggagyibb a Sleek-Brow kit, ezt tudtam, tiszta sor, mivel ennél egy profi szemhéjpúder is jobban bírja, ezt a cuccot még a frufrum is leszedi.
Dörzsölgetések nélkül
Aztán az Elf-Cream eyelinerre tippeltem, ez elég jól szuperált az árához képest, amikor szemhéjra önmagában satírozva használtam ( a képeken láthatjátok, hogy beszáradt, de még használható).
A Mac-paint pot is hasonlóan tartós nekem, de viszonylag világos színe miatt kicsit hátrányba indul a teszten.
Az Essence-Gel eyelinert eléggé tartósnak ismertem meg, nekem nincs rá panaszom ( a kenődés az más téma).
Viszont az Anastasia-DipBrow-t gondoltam nyertesnek a tartósság és kopásállóság terén.

Na de nézzük akkor a konkrét tesztet, ahol a színek mellett a következő kiképzést kapták a vonalkák : dörzsölés szárazon, dörzsölés nyálas ujjal ( fújjj..bocsi a falusi "nénnnye" életérzésért), dörzsölés vízzel, szappanos lemosás.
A melyik micsoda kérdéskört és a sorrendet az első képen tudjátok ellenőrizni, ahol a kezem alá raktam megfelelően egymás után, hogy mit láthattok.

A vizes és nyálas dörzsölés között nem történt extra változás, így külön nem dokumentálom.

Minden bevetés egymást követően lett sorra véve, tehát a végeredményen ( utolsó kép) a szárazon és nedvesen már megdörzsölgetett, és végül szappannal lemosott vonalkákat látjátok.



Száraz dörzsölés
Részletesebben:

-Száraz dörzsölés:
Anastasia-bírja
Elf-enyhe kopás
Essence-enyhe kopás
Mac-halványodás
Sleek-fele le is jött (leggyengébb láncszem)



Nyálas dörzsölés után
-Nyálas dörzsölés:
Anastasia-bírja
Elf-kopik
Essence-kopik
Mac-kopik
Sleek-ennyitől már szinte el is tűnt




Szappanos lemosás

-Szappanos lemosás :
Anastasia-ott van még a fele
Elf- lemosva, de látszik a helye
Essence- a fekete elég masszív, a barna gyengébb
Mac-lemosva, de látszik a helye
Sleek-nyoma sincs



Összefoglalva: Anastasia tud valamit..magasan lekörözte a mezőnyt ahogy gondoltam is a használata során.
Az Essence gél tus lehet feltapad bizonyos típusú szemhéjakon (nekem nem, én szeretem), de tartósság terén a második helyen végzett.
Az Elf és a Mac szinte egyszerre tűnt el, mégis a Mac nyert, mert jóval halványabb a szín, így ne csodálkozzunk, hogy hamarabb olvad bele a bőrbe.
A Sleek pedig komolytalan..
Az általam várt, úgymond papírforma lett a végeredmény, meglepetés nem ért, de azért jó volt tisztába lenni melyik termékkel mi az amit megtehetünk és mi az amit felejtsünk el.

Megjegyzések

  1. szia! Megkérdezhetem, hol szerezted be az Anastasia dip browt? Én a contour kitjével szemezek már egy ideje.

    VálaszTörlés
  2. http://sminkesmas.blogspot.hu/2014/02/anastasia-beverly-hills-szemoldok.html

    "Európában csak pár országban elérhető, ezért én Amerikából rendeltem a hivatalos weboldalról (18usd / db)."

    Az első mondat "anastasia" szava alatt levő linken mindent megtudhatsz, azért ide is bemásoltam.
    Pontosan a hivatalos weboldal linkjét is megtalálod az előző írásomban.

    VálaszTörlés
  3. Beautybayen meg mindig ingyenes a szallitas! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz