Ugrás a fő tartalomra

Anastasia... Beverly Hills szemöldök istennője (DipBrow)

Amerikában nem kell bemutatni, sőt Európa is egyre jobban ismeri a nevet.
Anastasia Dipbrow pomade

1997 óta dolgoznak azon, hogy szemöldökünk épp az aktuális trendeket kövesse, sztárok szemöldökét alakította népszerűvé Beverly Hills-ben Anastasia.

A szemöldök formázó szalonban Anastasia a saját termékeit használja és kínálja ahhoz, hogy megbízhatóan tartós, természetes hatású szemöldököt tudjunk magunknak otthon is kreálni.


Alaposan csomagolva :-D
Személyes látogatás esetén (bejelentkezésre), a szemöldök formáját kialakítják a vendégnek, és megmutatják, hogy a termékeik közül melyik való nekünk és otthon miként bánjuk velük.
A szemöldök cumók mellett egyébként más sminktermékeket is találunk a cég kínálatában.

Sajnos én még nem voltam náluk, pedig kíváncsi lennék a meglátásaikra, viszont a szemöldök termékeiknek nagy rajongója vagyok.

Leginkább az újonnan megjelent Dipbrow Pomade keltette fel az érdeklődésemet, méghozzá azért mert vízálló, és leginkább a limitált Mac Brow Gel-re emlékeztet, amit sajnos ha megfeszülök se tudok megszerezni már ( ezúton jelezném, hogy vevő lennék rá, ha van valakinek elfekvőben...tenkjú).

A választott színek: blonde, dark brown
Európában csak pár országban elérhető, ezért én Amerikából rendeltem a hivatalos weboldalról (18usd / db).

Extra gyorsan, 1 hét alatt ért hozzám a termék sima postával-nem is értem- ...amit végig követhettem virtuálisan, szuperül becsomagolva küldték, így semmi panaszom nem lehet..sőőőt, 5 csillag nekik!

Nézzük a termékeket:

2 szín fogott meg, tekintve a szőkés hajamat, ez pedig a blonde és a dark brown, mindkettő hideg/natúr árnyalat, azaz nem vöröses.

Ebből minden szó igaz..
További színei között szerepel az auburn ami inkább vörös hajhoz, a chocolate ami egy meleg csokibarna, és ebony ami a fekete hajhoz ideális.

Fölkenve a chocolate sötétebbnek tűnik mint a dark brown, illetve a "csoki" egy meleg, a "sötétbarna" pedig egy hidegebb barna, egyébként hasonló mélységű színek.

Ami nagyon hiányzik nekem az a blonde "után" lenne (a blonde egy "hamu" szín )...tehát egy melegebb szőke árnyalat ami nem pirosas vörös és nem olyan sötét mint a listán következő auburn.

Igényes üveg tégely
Most így jelenleg a két megvásárolt színt keverem, mert a blonde csakis hamvas szőkéknek vagy ősz hajúaknak áll a legjobban.



Mit ír a gyártó: 

Vízálló szemöldök szín, ami ideális a formázáshoz, precíz és pontos rajzoláshoz miközben a színek ​nem fakulnak. Foltosodás-mentes, krémes formula, ami siklik a bőrön és helyén tartja a szálakat. Nélkülözhetetlen a zsíros bőrnek és a párás éghajlaton.



Anastasia Dipbrow: blonde, dark brown
Nos itt se pára, se zsíros bőr, tehát semmi nehezítő tényező...  maradt a szauna és a termál teszt.

Egy szóval élve és rövidre zárva a termék szuper!

Valóban nem mozdul el dörzsölés nélkül a sima izzadságtól, illetve ha belenyúltam a 30 perces infra szauna után akkor is csak kopott egy minimálisat de nem tűnt el teljesen.

Két dolgot sajnálok: hogy a vöröses árnyalatot kihagytam, mert a blonde sajnos túl "hideg" és kéne keverni, ha már ők nem kevertek ilyen színt ki, a másik pedig, hogy itthon nem lehet kapni ( üzlet kereső ITT )

Az ára teljesen reális, mert "sosemfogyel" típus, így valószínűleg nagy kedvencem marad - de inkább nyáron amikor a szürkésebb színeket jobban fogadja az arcom, és a szőkém is hidegebb a napsütés ereje miatt.
DipBrow: blonde - dark brown

A csomagolás nagyon igényes, ami egy masszív tégelyes üvegecske - Mac szerű ( néha ha nem figyelek félre is nyúlok).
A dipbrow állaga könnyen siklik, nem ragad és nem zselé szerű, hanem krém.
Nem húzódik a bőrön, és nem érezhető a viselése.
Nem ragadnak tőle össze a szemöldök szálak, de a helyén maradnak ( kevés mennyiség is elég a használat során) .
Nagyon pigmentált profi termék, így nem kell a ferde ecsetre sokat felvenni belőle.
Satírozni is lehet, illetve szálas technika is kivitelezhető vele.


Összefoglalva: imádni való termék, de egy árnyalat szerintem hiányzik a skálából.
Valóban azt nyújtja amit ígér, tartós, vízálló, könnyen kezelhető (ferde ecsettel felvihető).
Árnyalatok (forrás)
Sötét hajúaknak kielégítő a választék.
Sajnos rendelni kell külföldről, de a cég saját webshopja nagyon megbízható, amit ITT találsz.
Mac brow gel rajongóknak és Amcsiba utazóknak kötelező vétel.
Lemosni sminklemosóval lehet, olajjal vagy krémmel moccan.

Következő bejegyzésemben konkrét tesztet is láthattok a tartósságot illetően, több termékkel összehasonlítva.

Megjegyzések

  1. Én decemberben voltam egy ABH szalonba, szemöldökigazításon és olyan terméket kerestem amivel észrevehetetlenül tudom a szemöldökhézagokat kitölteni, és a színezett spirálra gondoltam de a kozmetikus a púdert (Blondie árnyalat) és az áttetsző fixáló gélt ajánlotta.
    Az árfekvésük kissé magas de, még megfizethető, a pici kiszerelés ellenére, a kozmetikus elmondása szerint majd 1 évre elegendő egy-egy darab.
    Nagyon-nagyon elégedett vagyok az ott vásárolt termékekkel, soha többet nem is próbálkozom más márkával, ha szemöldökről van szó, minden szavaddal egyetértek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy érzem most, hogy "ezek" a cuccok nem mellé beszélnek..
      Tényleg meggyőztek, és biztos sokáig használom majd.
      Van még egy titkos favorit, nem sokára bemutatom azért azt is :-)

      Törlés
    2. Az igazság az, h nincs nagy viszonyítási alapom, YSL szemöldökceruza és a UD Naked palettákból a matt világosbarna, nude színeket használtam ezelőtt, nos ezekhez viszonyítva eget verő a különbség az ABH javára :)
      Kíváncsian várom a következő tipped :)

      Törlés
  2. Hú, a Dark Brown-ra beneveznék. Mennyi volt a szállítási költség?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a 2 termék után a szállítás szintén 18 usd volt, azaz annyi mint 1db dipbrow..de nagyon megérte...!

      Törlés
  3. de szimpi! (bár még mindig a tartós festés híve vagyok, de ez a második legjobb alternatíva szerintem, ha egyszer szembe jön ez a termék, nem fogom kihagyni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd nézd meg jövő héten, hogy mennyire tartós, írni fogok róla:-)

      Törlés
  4. Nekem szemöldökcerkám van tőlük. Kezdő vagyok a témában, de nagyon elégedett is egyben :)

    VálaszTörlés
  5. Nemrég vettem én is. Most más sokkal szélesebb a színpalettájuk. Auburn árnyalatot választottam, mivel enyhén vöröses a hajam. Nagyon bevált, imádom. Tényleg olyan tulajdonságai vannak, mint amiket bemutattál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, közben én is kipróbáltam már több színt. ( ez még egy 2014-es teszt volt).
      Örülök, hogy szereted..én azóta is ezt használom!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz