Ugrás a fő tartalomra

Ilcsi - Zsíros karotta pakolás

Mint a neve is jelzi, egy teljesen más cucc mint az idáig emlegetett Ilcsi zselék.
Ilcsi - Zsíros karotta pakolás

Zsír és vízhiányos, napégette bőrre és szemkörnyékre ajánlott.

Én a szemkörnyék ápolására vettem, így az olyan pakolások és zselék használata mellett szoktam alkalmazni amik szem környékére nem valók.


Egyszerűen csak fölkenem a szemem alá és mellé - felülre nem rakok, és használom mellette a választott pakolást az arcom többi részére, így két legyet ütök egy csapásra.

Karotta pakolás akcióban
Kicsit ellenszenves volt elsőre ez az élénk narancs sűrű massza, de a hatása meggyőzött és nagyon megszerettem, már többször újra vásároltam.
Elég belőle egy kis mennyiséget kiméretni, és azzal jó sokáig elleszünk - ha csak a szem köré használjuk.

Egyáltalán nem irritál, regenerál, feltölt, táplál, szóval nagyon jól esik a bőrnek.

Sárgarépa és lenolaj tartalma segít a karotin beépülését, flavonoid tartalma miatt a zsír és vízhiányos bőrt is szépen tölti.
Ajánlják még ránckezelésre, gyűrött dekoltázsra, egész arcra is.
Ilyen szépen lejön

Eltávolítása kivételesen nem lemosással történik, hanem finom mozdulatokkal a bőr meghúzása nélkül le kell morzsolni.
Nekem ezzel nem szokott gond lenni,mivel olajos ez a pakolás, így száradás után szinte elválik a bőrömtől.

Comedót vagy irritációt sosem okozott, de a teljes arcomra nem merem felkenni, mivel pattanásokra hajlamos vagyok.
Nem csíp a szem közelében, nem okoz semmilyen problémát.
Nagyon szeretem ezt a pakolást, mert jó gazdag, nem a feszesítésre hanem a táplálásra koncentrál, ami nagyon kellemes érzést és látványt eredményez.

Hatóanyagok:
-Körömvirág: nyugtató, hámosító, nap égette, igénybe vett bőrre
-Lenmag: lágyít, kondicionál, táplál, puhít
-Sárgarépa: lágyít, összehúz, szabadgyök fogó
-Kukoricacsíra olaj: gyulladás csökkentő
-Vanília olaj: nyugtat

Megjegyzések

  1. Húú, ez nagyon szuperül hangzik, mostanában úgyis különösen rákaptam a szemkörnyék ápolására. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pakolásnak ez tuti a szem köré, és árban is rendben van.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz