Ugrás a fő tartalomra

Neogence - Legjobb szemránckréme

Neogence - Feszesítő szemkörnyékápoló
Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.


Hűsítő masszázsfejének köszönhetően azonnal felfrissíti, nyugtatja a szemkörnyéket, a benne lévő koffeinnel együtt pedig stimulálja a mikrokeringést, ezzel enyhítve a szem alatti duzzanatokat. Könnyű textúrájának hála gyorsan és maradéktalanul felszívódik. A benne található multi-peptidek rendszeres használat során kisimítják a ráncokat. “A” vitamin palmitát segítségével revitalizálja és újradefiniálja a megereszkedett szem körüli bőrt.

Kiemelt hatóanyagai:
  • Matrixyl™ 3000 (Két peptidből álló hatóanyag komplex, kollagén termelésre ösztönzi a bőrt, emellett lelassítja a kollagén és elasztin lebomlását.)
  • Neogence szemránckrém
    Koffein (Javítja a mikrokeringést, frissít.)
  • Vitamin A Palmitate (Kollagén termelést serkenti.)

Használata:
Vigye fel a szem környék területére, majd várja meg míg teljesen beszívódik.
Parabénmentes. Hozzáadott illatanyagmentes, természetes illóolajat tartalmaz.

Kiszerelés: 10 ml
A krémet már pár hónapja tesztelem, és  még mindig van benne, így nálam ár/érték arányban teljesen megfelel az elvártaknak.

 Nagyon különleges kis szerkezet, ami leginkább egy tollhoz hasonlít, a tetején egy fém gombot eltekerve bekapcsolható az adagoló működése ( ki is kapcsolható, így nem nyomódik meg véletlenül).

Egy adagoló nyomásra krémet adagol az alján lévő görgőre /golyóra, ami nagyon kellemes, hűs érzéssel masszírozza a szem érzékeny bőrére a krémet.

Nagyon jó a kialakítása, az én szememhez ideális a mérete és a simulása...imádom.
Könnyedsége ellenére nem érzem azt amit más hasonló állagú szemránckrémeknél, mégpedig, hogy "nem elég", engem ideálisan táplál.
Nincs húzódó érzet és nincs vastag tapadó zsír sem, nincs "ledörzsölhető" szilikon vagy zselé réteg ..nekem találták ki.

Természetesen nem vagyunk egyformák, én mindig az inkább nehezebb szemránckrémekkel voltam elégedett, mert a zselés vagy könnyű szemkrémek után úgy éreztem húzódik vagy száraz a bőröm.
Ez az első olyan krém aminek könnyű állagához képest nem érzem ezt az érzést.

Az állagát zselés krémhez tudom hasonlítani, nagyon kellemes, nem ragad, a sminket is jól tűri. Nem irritál, és úgy vettem észre valóban hatásos.
Neogence - Toll szerű golyós adagoló

Illata speciális, erre a termékcsaládra jellemző, gyógynövényes.

Mivel igen magas minőségű szemránckrémeket használok, így abszolút beleillik ebbe az elit körbe, mert általában azt igen hamar észre szoktam venni, ha a szemkörnyékem ápolására gyengébb minőségű terméket tesztelek.
Ez a krém nálam teljes mértékben hozta azt a minőséget amit megszoktam. 
Árban jóval olcsóbb mint a nálam azonos minőséget képviselő high-end kozmetikumoktól megszoktam.

Összefoglalva: Csodás luxus design, aminek valódi haszna is van, és élvezet vele a kényeztetés.
A beltartalom hozza azt a minőséget amit ennél sokkal drágább árképzésű termékeknél megszoktam.
Kedvező hatásai a feszesítés mellett, a megfelelő hidratáltság és szemkörnyék ápoltság érzete.
A tartós használat mellett -a szemkörnyékem ami hozzászokott a luxus szemránckrémekhez- a szemkörnyékem továbbra is feszes, ápolt, hidratált (pedig azonnal észreveszem ha gyengébb hatású szemránckrémre váltok), így konstatálnom kell, hogy ez a krém bizony jó!

Biztos, hogy újra megvásárolom, nagyon megszerettem, az adagolása, a hatása, és a könnyedsége miatt.
ITT találjátok, próbáljátok ki, érdemes!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz