2016. 10. 26.

Bőrmegújító kúra 7 lépésben otthon

Neogence 7 napos megújító kúra
Sokan vagytok akik nem szívesen járnak el kozmetikai vagy bőrgyógyászati kezelésekre, és inkább az otthoni megoldásokat részesítik előnyben.
Az idő most ahhoz is kedvez, hogy megkezdjük a hámlasztási, frissítési kezeléseinket.
Ha egy kicsit többre vágytok a megszokott maszkjaitoknál, akkor nektek kedvez ez az egy hetes kúra, ami az MPA ( mandulasav és piruvát = piroszőlősav formulája) bőrmegújító hatásával, és a Royal jelly (méhpempő) tápláló erejével éleszti újjá a bőrt, és a hialuron sav pedig a hidratációért felel.

A Neogence MPA bőrmegújító program elérhető már Magyarországon is.
Neogence hámlasztó szett leírása

A terméket pár hete kipróbáltam, így személyes tapasztalataimat szeretném veletek megosztani.
Ez egy olyan enyhe és kíméletes otthoni kezelés amit bárkinek nyugodt szívvel merek ajánlani.
Teljes mértékben biztonságos, nem lesznek piros foltok, vagy hámló bőrcafatok az arcodon, mert olyan lassan és gyengéden végzi a munkát, hogy a kezdőknek sem kell megriadniuk a használatától.

A dobozban 7 adag, 01-02 lépés található
"Egy hetes bőrmegújító kezelés, amely rövid idő alatt látványos eredményt ér el. A hámlasztó és bőrnyugtató napok váltakozásával 7 nap alatt teljesen megújítja a bőrt, átfogó megoldást kínál a ráncok, kitágult pórusok, fakó bőrszín és érdesség ellen. Míg az MPA formulája megszabadít az elhalt hámsejtektől, kisimítja a ráncokat, megakadályozza a pattanások keletkezését és stimulálja a bőr öngyógyító képességét, addig a méhpempő regenerálja és nyugtatja a bőrt a hámlasztás után és elősegíti a kollagén termelést. Ez párosítva a hialuronsavas eszenciával megteremti az optimális hidratáltságot a bőrben, ennek eredménye a szép, egészséges bőr a kúra végeztével.
 
Kiemelt hatóanyagai:
  • MPA (A mandulasav és piroszőlősav összetett formulája, bőrmegújító hatású.)
  • Royal Jelly (A méhpempő kiváló bőrkondícionáló, gazdag fehérje-, vitamin-, aminosav-, B-vitamin és ásványi anyag forrás.)
  • Kényelmesen tárolható a hámlasztó
  • Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.)
 
Használat:
2 nap hámlasztás ⇒ 1 nap regenerálás ⇒ 2 nap hámlasztás ⇒ 2 nap regenerálás
A kezelést minden esetben este, arctisztítás után végezze el." 

Őszintén megvallva én sokkal erősebb és látványosabb hámlasztáshoz szoktam még az otthoni termékeim esetén is, és sokan pont ezért nem mernek neki fogni az ilyen dolgoknak, így most a számukra is megvan az ideális megoldás. Ettől nem kell félni.

A 7 napos csomag úgy fest, hogy pontosan ki van adagolva a hámlasztási és a regenerálási pakk, ami minden esetben 2 termék felhelyezéséből áll.

Van rajzos segítség is
A hámlasztó napon egy átitatott "recés vattá"-val kell áttörölni az arcot ( régen az avon-nak is volt ilyen hámlasztó párnácskája), nem csíp, nem mar, majd  a maradék anyagot is kicsavarva a pamacsból ezt a savat eldolgoztam az arcomon.
2-3 perc elteltével a  méhpempős maszk is rákerül. Semmit nem kell lemosni, este kell használni lefekvés előtt. A száradásra és a kenegetésre olyan 15 percet számoljatok.

A regeneráló napokon  a méhpempős maszk marad, de előtte nem a hámlasztó lapocskával dolgozol, hanem egy hialuronos esszencia kerül a bőrre, és arra pedig a maszk. Megmondom őszintén, ezt a kombót nem tudtam úgy alkalmazni, hogy ne csapja ki egymást a két anyag, azaz ledörzsölhető darabos lett a termék, így ezért arra jutottam, hogy csak a hialuront masszírozom a bőrömbe, a maszkot csak hanyagul rásimítom és várom a száradást.

Hámlasztó nap: 1.lépése a hámlasztó lap
Semelyik komponens sem zsíros, inkább zselés krém vagy lotion állagúak.
Minden napon reggelente gyönyörű sima bőrrel ébredtem, viszont arcmosás után realizáltam, hogy nagyon kiszárította a bőrömet és sajnos a kezeimet is ( amivel dolgoztam az arcomon ).
Ez miatt extra erős és hatékony nappali krémekkel védekeztem.
Végig nem volt hámlás, sem kirepedezettség, inkább csak az a húzódó száraz érzés.

Egy hét után bőröm sem rózsaszín, sem piros, sem irritált, se vékony, se érzékeny nem lett, így ez egy valóban nagyon lightos és sűrűbben is alkalmazható kúra, tehát nem kell tőle megijedni.
Végig tudod a héten magad sminkelni, semmire nem vagy érzékeny, inkább csak a hidratálásra célszerű odafigyelni, illetve a szokottnál zsírosabb krémmel lezárni nappalra a bőrt.

Pigment foltokra, ráncokra, sebhelyekre kevés, de ezt otthoni kezelésektől ne is várjuk, főleg nem egy hét után.
Minden sav csakis orvosi alkalmazással és magas koncentrációban képes az ilyen elváltozásokat eltüntetni, vagy alacsony koncentrációban akkor ha azt orvos által kiszámolva és hosszabb ideig kisebb dózisban alkalmazunk. Esettől, panasztól, sav fajtától és orvostól függően.

Hámlasztó és regeneráló nap: 2.lépése
A mandulasav előnye, hogy lassan és egyenletesen szívódik fel, antibakteriális, így ideális a pattanásos bőrre is, faggyúmirigy szabályzó, a piroszőlősavat (NEM piros szőlő, hanem piro azaz hőbomlás) pedig idáig a sportból, mint anyagcsere gyorsítót ismertük ( belsőleg).

Összefoglalva az a véleményem, hogy egy nagyon kellemes kis készítményről beszélünk, aminek az alkalmazása alatt nem kell semmilyen drasztikus látványra vagy érzésre számítanunk. Kezdőknek is ajánlom, nem lesz kipirosodás, sem érzékenység.
Azoknak is ideális, akik fenntartó kezelést keresnek erősebb kozmetikai vagy orvosi hámlasztásuk után.
Akiknek az otthoni hámlasztók túl drasztikusak voltak, érdemes kipróbálniuk mert ez sokkal gyengédebb.
Normál vagy zsíros bőrre ajánlom, de korpás szeborreás bőrökre nem megfelelő ( a szárító hatás miatt esetlegesen több zárt comedó képződhet).
Idősödő panaszmentes bőrökre is alkalmas.
Zsír és vízhiányos bőrök készüljenek az extrém ápolásra mert száríthat.
Mint minden savas készítménynél, itt is jobb kerülni a direkt napfényt, és rosaceás vagy sérült bőrre nem ajánlom (még nehezebben gyógyul ha megsavazod a sebet, illetve folt is maradhat)

A terméket ITT tudjátok megvásárolni, a Neogence magyar forgalmazójánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...