2016. 01. 04.

Az ideális nude szájkontúrt keresem - Milani Color statement

Milani Color Statement lip liner- nude
A korábbi ITT olvasható Milani tesztek zárása ez a csodálatos színű nude szájkontúr.

Mellesleg szájkontúrom annyi van, hogy sosem fogy el, nem is emlékszem mikor vettem utoljára.

Vannak nude színeim is bőven, de ahogy fogynak, gondoltam elkezdem keresgélni az utódokat időben, mert nude ide-oda, egyik sem volt az igazi saját színem.
Ennek az eredménye a Milani Color Statement 03-as Nude szájkontúrja.

Color statement szájkontúr: nagyon szerettem volna megtalálni azt a színt ami nem túl lila, barna vagy rózsaszín a saját számhoz képest, és a Milani színe számomra teljesen tökéletes, így ez csillagos ötös.

Gyönyörű természetes szín
Egy krémes szájkontúrról van szó, kicsit vaskosabb réteget hagy mint szeretem, így figyelni kell, hogy ne nyomja erősen az ajkaira az ember és ne rétegezzen túl sokat egymásra, mert úgy egyre vastagabb lesz.
Nem a krémes kontúrok ellen vagyok, de itt több lett szerintem a viaszos - szilikonos hozzávaló, de ettől jól siklik, szépen vezethető..

Nem olajosan zsíros, és nem is fényes, sőőőt, akkor inkább matt vagy bőrfényű....így nehéz megfogalmaznom, hogy mit is akarok mondani, de valahogy zsírkréta életérzésem van tőle.
 
Én kicsit jobban szeretem a nem ennyire viaszos ceruzákat, mert ez nekem látszik, hogy "ott van", nem beleolvad az ajkakba, hanem kis túlzással inkább "rajta ül", pedig a szín tökéletesen illeszkedik.

Természetesen ez nem mindenkinek probléma, és ha egy ceruza meg kemény akkor az azért lesz használhatatlan, egyébként engem sem zavar annyira, hogy ez miatt ne venném újra a terméket, de a ceruza bemutatásához ez is hozzá tartozik.
 
Milani- nude 03 szájkontúr

A tartóssága egyébként nem kiemelkedő, ezért a "nagyon tartós"-tól messze van.
A színe miatt nagyon szeretem, ehhez nyúlok a legtöbb alkalommal, de sem tartósság tekintetében, sem az állagában nem a legjobb ceruzám amit használok, viszont színben igen.

Ára 1000ft, szuperül megéri, mit adnak ma már ennyiért....

Kinek ajánlom? Ki kell próbálni, mindenkinek más tetszik az ajkain, de kicsit vaskosabb ceruzáról van szó, matt krémes, és az egész ajak is színezhető kényelmesen vele, így aki ezt preferálja, annak csodálatos lesz. A krémessége miatt többször kell hegyezni, gyorsabban fogy, de szerencsére az ára miatt ez is teljesen rendben van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...