Ugrás a fő tartalomra

Fakó, száraz? Vagy pont zsíros és tág pórusú? Pattanásos? Itt az ősz, frissítsük meg bőrünket!

Vannak dolgok amik mindenre jók...
Green peel hámlasztó kezelések

Férjem szerint a zabpehely, Tula apja szerint a Windex ( ha nem tudod mi az, akkor mindenképp nézd meg : Bazi nagy görög lagzi ), szerintem meg a green peel..

Mint tudjátok nagy rajongója vagyok a gyógynövényes, de mégis brutál Green Peel kezelésnek.

Ennek összefoglalva és rövidítve az az oka: mert marhajó...mindenre..


Akinek nincs kedve ITT tájékozódni, hogyan zajlik egy "classic" green peel kezelés napról napra,  annak örömmel jelentem be, hogy a jótékony hatásai miatt, idén újra ismétlem a kúrát, így nemsokára ismét beszámolok a tapasztalatokról.
forrás:http://greenpeeling.com/

Akik nem olvasták, és nem akarnak hámlasztani, azoknak boldogan tudom újságolni, hogy a gyógynövények gyógyító hatásáról nem kell lemondaniuk, mert létezik két olyan kezelési verzió, ami hámlással nem jár, érzékenyebb bőrűeknek/lelkűeknek is megfelelő, és mégis nagyon hatékony...bár sajnos a gyengébb kezeléseket többször kell ismételni mint a klasszikust, viszont így olcsóbb is.

Bővebben ezekről infót ITT.

Most viszont készüljetek fel, eljött az idő, hogy lassan átgondoljátok mikor tudtok időt szakítani egy teljes bőr megújításra, a hámlasztásra, ami nem csak egy laza bőrradír, vagy enzimes peeling, hanem valami más, valami több annál, mert a bőröd állapotát alapjaiban változtatja - javítja fel.

Én úgy tervezem a kezeléseket, hogy a kevésbé napos évszakokban minél több kezelés, és minél jobban elosztva beleférjen az életembe, így október elejére tervezem az idei első őszi kezelésemet, ami idén green peel lesz, így 4-6 hét múlva vagy még egy green peel belefér, vagy egyéb lézeres, RF vagy UH kezelésen tudok részt venni.
Előző green peel kezelésem

Így garantáltan nem a bőröm állapotával kell majd foglalkoznom a karácsonyi megjelenéseken, illetve szilveszter előtt se kell majd sorba állnom a kozmetikusomnál, ha szalonképesebb külsőre vágyom.

Februárban ha időm és pénztárcám engedi ismét felkészíthetem magam a tavaszi és nyári szebb bőrképre, így a minimál sminkekre, és ennyi elég is arra, hogy aztán hosszú hónapokon keresztül élvezzem a kezelések jótékony hatását.

És mik ezek a hatások? Feszes ránctalan bőr, faggyúmirigy működés normalizálása, pattanások minimálisra csökkentése, foltok és pigmentfoltok halványítása, teljes megújulás, friss és üde bőr.

Én annak vagyok a híve, hogy a megelőzés nagyon fontos, így inkább évi 2-3 alkalommal többet áldozok magamra, mint amikor már késő.
Tapasztalatból beszélek...sajnos az én bőröm egyből megbosszulja ha nem kezelem rendesen...na meg azt is, hogy folyamatosan piszkálom, ha találok rajta valamit.
Próbáltam én is olyan éveket amikor nem akartam magamra annyit költeni, de sajnos ennek meg is lett a böjtje ( de jó azoknak akik makulátlan bőrrel és rengeteg hajjal születnek...már milliomos lennék a helyükbe :-D ).
Green peel kezelési fajták

Sajnos vannak olyan problémák amikor az ember kénytelen magával többet törődni, szerencsés ha ezt megengedheti magának. Érdemes havonta 5-20 ezer forintot eltenni ( persze ha belefér), és inkább ruhákra kevesebbet áldozni ( szuper dolgok vannak a turikba is ), nem kell minden kencét össze-vissza vásárolni és kísérletezgetni ( elég egy is, ha az működik ), mert hiába van valaki szépen drágán öltözve, vagy drága krémekkel és sminkekkel tele kenve, ha az arca / bőre nem gondozott vagy ápolt hatású, akkor megette a fene az egész történetet.
Sajnos sokszor magamat is ápolatlannak érzem, ha van egy pattanás az arcom közepén amire az összes sminkemet már rárétegeztem..de ettől méginkább feltűnőbb...
Sokszor érzik így magukat a zsíros bőrűek, az állandó kifényesedés miatt, a száraz bőrűek a pergamenes felületért..és sorolhatnám..


Továbbá egy bizonyos kor után ez az "elhanyagoltnak" tűnő állapot nem fér bele, így véleményem szerint mindenki aki tud erre áldozni, gondoljon arra, hogy ha elégedett a külső megjelenésével, az a boldogságán és teljesítményén is meglátszik, így befektetésként kell az ilyen kiadásokra gondolni.

Nemsokára kicsit részletesebben is bemutatom nektek a green peel-t, és kicsit jobban a kulisszák mögé megyünk mint bármikor, szóval készítsétek magatokat és kövessétek a példámat, ígérem, megfelelő szakember keze alatt életetek legjobb döntése lesz.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.