Ugrás a fő tartalomra

Elsőre szerelem : Tigi Straighten out

Szóval én szeretem a Tigi termékeket..na de ez a csúcs..
Tigi - Straighten out

Természetesen nekem is volt olyan ami egyáltalán nem vált be..az általam használt Tigikről pedig ITT egy kis szösszenet.

Valóban nem gondoltam, hogy lesz új a  nap alatt amiért ennyire oda tudok majd lenni, mint ezért a kis bigyóért.

Lássuk mi is ez:
Hőre keményedő egyenesítő krém, nedves hajra.
Azt írja, hogy vasaljuk át a tincseket, de bőven elég ha szépen sűrű kefével és meleg hajszárítóval ki van szárítva a haj.

Részletes infó egyébként ITT.
A videóból pedig mindent látni a használatról és a végeredmény önmagáért beszél ( nekem élőben is így teljesített).

Nagyon kevés elég ebből a krémből, amit próbálok egyenletesen eloszlatni a nedves hajon.
Mikor? A tápláló Orofluido olaj és a Tigi Small Talk után, tehát az ápoló rész után használom.

Miért tetszik: a hajam vastagabb, szinte minden hajszál külön áll, hűvös tapintású, nem száll, merevebb, de nem sprőd, sőt selymesebb és egészségesebb mint valójában.

Meddig tart: mivel a hajam gyárilag is egyenes, ezért azt csak fokozza a fényességét és szögegyenes hajjá varázsolja. 3 napig tuti érzem a tapintást, a párát pedig 2 napig extrán taszítja, csapadékos időben, magas páratartalomban is teszteltem.

Mitől nem kell félni: azért annyira nem keményíti a hajat mint egy hajhab, egyszerűen csak tartást ad neki és vastagságot, így főleg vékony szálúak fogják ezt érezni. Nem is töri a hajat, mert mintha egy bevonatot képezne a hajszálak köré amitől ellenállóbb lesz a haj.



Összefoglalva: imádom, imádom, ha tehetném az összeset felvásárolnám, nehogy megszüntessék vagy eltűnjön.
Remélem sokaknak beválik így népszerű termék lesz.
Azt vegyétek figyelembe, hogy én egyenes hajra próbáltam, olyan terméket kerestem ami pára taszítónak kiemelkedő, illetve csökkenti a hajam gubancolódását.
Ez a termék túl is teljesítette a kívánalmaim, mivel erősebb és ellenállóbbnak látszó tincsekkel ajándékozott meg.
Nagyon szeretem, de igazán göndör hajjal nem tudom mit művel, viszont én vékony szálú, kezelhetetlen hajakra is ajánlom.
A tartós hajkiegyenesítéshez tudom hasonlítani, bár természetesen ezt minden hajmosás után használni kell a hatáshoz.

Egyéb "jó" hír: a Rockaholic hajlakk ismét kapható, én már be is szereztem, bár nekem kissé erősebbnek tűnik, így biztos nem veszem újra.
A fújóka rész is rendszeresen beszárad, beragad a ragacstól ( napi használat mellett), attól pedig köpköd és ki kell mosni, így nekem nem azt nyújtja mint a "régi" verzió.

Megjegyzések

  1. Koszi a posztot :) Biztosan kiprobalom hatasodra, bar en a gondor/erosen hullamos oldalt kepviselem. Majd irok, hogy nekem hogyan valt be. Mostanaban mindig egyenesen hordom, mert a gondor haj beleakad a nagy kabat gallerjaba, salba, mindenbe, igy inkabb korkefevel szaritok+uj vasaloval meg vasalok is, mert en nem vagyok olyan ugyes mint a fodraszom. Nekem kell a vasalas :)
    Hol szerezted be? Neten vagy fodraszkellekes uzletben?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na kíváncsi vagyok göndör hajjal mit kezd..mindenképp írj ha tesztelted!
      A Tigi magyar weboldalán vettem.

      Törlés
  2. Szia! Jó kis terméknek tűnik de kíváncsi vagyok mit csinálna az én hajammal, ami igaz, alapból egyenes és vékonyszalú, de durva párára loknisodik és akkor az előzetes hajvasalas annyit is ért.. Most a Joico Silk Result blow-dry krémet hasznalom a Tigi Smalltalk után, majd szárítás utan Orofluido, vasalás után krémwax.. És ezek utan is göndörödik 😆

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! a fenn említett termékektől nekem nem volt egyenes az egyenes hajam ha párát kapott..ettől igen :-)

      Törlés
    2. Azt hiszem akkor adok neki egy esélyt ☺

      Törlés
    3. Még annyi kérdésem lenne, hogy szerinted nem karosítja-e a hajat? A "hőre keményedő polimer" kifejezés nem túl bíztató, nem vagyok kémikus, de ez műanyagot jelent.. Nem lehet, hogy törékenyebbé válik tőle a haj?

      Törlés
    4. Azért annyira nem lesz kemény mint pl. egy hajlakk vagy zselé. Elég rég óta használom, nem vettem észre olyat, hogy egyszerűen letörne a hajam, pedig ezt sok hajlakknál anno tapasztaltam :-/..

      Törlés
  3. Köszi, ez jo hír ☺ Lakkot nem használok, de a vasalás nem tesz annyira jót. Vékonyszálú, de szálkás, kissé sprőd hajam van, anélkül is hogy vasalnám vagy formáznám, ezért érdekel hogy mennyire törné ez a cucc.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz