Ugrás a fő tartalomra

Szuper pillák tavaszra...ha csak a tuti érdekel

Nem bírja a szemed a műpillákat?
LongForLashes

Nincs időd/kedved/pénzed ezzel foglalkozni rendszeresen?
Nem akarsz kísérletezni kétségesen működő termékekkel?

Mégis szeretnél földig érő pillákkal, a tavaszi napsütésbe, festmény szerűen a távolba meredni ( miközben idegenek lopva azon tanakodnak, hogy melyik bolygóról érkeztél ekkora szemszőrzettel)?
Akkor itt az idő, hogy elkezdj szempilla növesztő szerekbe gondolkozni.

Rengeteg ilyen termék van a piacon, talán azért nem is használtam soha ilyet, mert ez a választék elbizonytalanított.


Olvasgattam a hatóanyag listát, és igazából nem győzött meg egy sem.
Ugyan mind szép és jó, ápoló összetevőket tartalmazó, amik segítenek a gyorsabb szempilla regenerálódásba, vagy puhítják/kondicionálják, így tehát  megakadályozzák a szempilla töredezését, ami miatt akár hosszabb is lehet a pilla ( ha a töredezés volt a probléma...ilyen a ricinus olaj is).
Long4Lashes a leghatásosabb

De mi van azokkal, akik gyárilag roppant kis jelentéktelen pillákkal élik az életüket? 
Na a sz*rból nem lehet várat építeni, lássuk be...
Olyan eredményt elérhetünk amit MI látunk, esetleg annyit győzködjük a barátnőnket/ párunkat, hogy ő is látja ( vagy inkább ránk hagyja, hogy ne bántson meg, vagy lapozzunk a témában), de minket ugye az érdekel, hogy magától észrevegye bárki, hogy történt valami előnyös.

Azt már megszoktátok tőlem, hogy ha írok valamiről azt alaposan, és (sajnos) nem rövidre fogva teszem, utána járok ( sajnos ezért is nincs időm mostanában olyan sűrűn írni, mert inkább a minőség mint a mennyiség ...), tehát most sem válhatok céltáblává, ha nem tájékoztatok széles körűen, így most jöhet a lényeg, még mielőtt kapnám a "tájékoztató/felvilágosító" emaileket.

Szempillaerősítő szérum Long4Lashes

Amikor első alkalommal a Latisse hirdetéseit láttam a vezető amerikai modellekkel, színésznőkkel, hát én megvesztem, hogy nekem kell ilyen cucc.
Na akkor utána néztem, és nem is volt tagadva, hogy ezt a káprázatos hatást egy gyógyszerészeti hatóanyag okozza amit a szemnyomás csökkentésére alkalmaznak.
Mellékhatásai : irritáció, viszketés, idegen test érzés, sötét pigmentálódás..nem biztos, hogy tudni akarok többet...

A hatóanyag neve: bimatoprost.

Tudom, hogy sokan keresik ezt a hatóanyagot, mert ismerik a hatását, így biztos sokan örülni fognak ennek a hírnek, hogy itthon is kapható egy olyan szer amiben megtalálható ez az összetevő.
Webshop ITT.
Ára jelenleg 11.900ft, ez 6 havi anyag, azaz durván havi 2000ft-ba kerül.
Long4Lashes összetevő lista

Azóta persze a sok bevizsgált európai szempilla növesztő szérumoknál is kiderült, hogy vagy jelen van ez az anyag úgy a szerben, hogy az összetevők között nem szerepel, vagy eme hatóanyag egyéb változatai találhatók meg, úgy ahogy a drogokkal variálnak a zuglaborok, kötéseket változtatva, így új a név, de a lényeg marad.

Szóval nem vagyunk biztonságban, ha tutira akarunk menni, mert félünk ettől az anyagtól akkor vagy otthon keverjünk valamit a pillánkra, vagy vásároljunk valami natúr gyártótól.

Szempilla növesztő szérum
Hát én is sokat gondolkoztam, vívódtam, aztán arra jutottam, és kémiában-gyógyszer iparban jártas ismerőseim is jelezték, hogy:

1.- nem mind1 a mennyiség, tehát egy kis vékony vonal a bőrön nem fog semmi problémát okozni remélhetőleg ( bár az anyag felszívódik, roppant gyorsan ki is ürül)
2.- nem mind1 az alkalmazás ideje, hónapok vagy évek
3.- be kell tartani az utasításokat, és nem szabad, hogy szembe jusson a cucc
4.- nem tudjuk milyen mennyiségben van jelen a hatóanyag, lehet elég kevés ahhoz hogy mellékhatást okozzon
5.- ha mégis kiváltana problémát azonnal le kell állni vele, ez pár nap alatt kiderül, így visszafordíthatatlan károsodást valószínű nem szenvedünk

Long4Lashes bimatoprost-al
Szóval két csoportra szakadunk ezen a ponton.

Azok akik minden áron szebb és hosszabb pillát szeretnének ( jelzem a szempilla ragasztásnál sem tudjuk hosszú távon mit okoz a pillánkkal a ragasztó vagy a felrakott pilla súlya/anyaga).
És azok akik semmi esetre nem próbálnak ki semmi olyan terméket aminek minden összetevőjét nem ismerik, és azok felé 100% bizalommal fordulnak.

Mivel sok külföldi véleményt és tesztet elolvastam eme szempilla növesztőről, és a kitűnő értékelés több mint 95%-os ,(a maradék 5% 1 hét után várta a hatást így csak közepesre értékelt, és panaszost nem találtam) ezért annyira nem estem kétségbe.
 Láttuk már a tv-be azt is, hogy a Coca Cola a vasat is szétmarja, mégis isszuk ha kell ha nem....No nálam a Cola és az egyéb gány kaják kimaradnak, cserébe jöjjön egy kis kémia a szempillákra.

Ecsetes szempilla vastagító szérum

Long 4 Lashes tehát..nincsenek kétségek, nincs olyan, hogy nem működik, mert működik.
Vastagabb, sötétebb, hosszabb!
Orvosilag tesztelve..ha morbid akarok lenni :-D
A csomag 6 hónapra elég, ez a teljes kezelés hossza.
Eredmény? 3 hét után.
Megfizethető áron.

Minden egyéb infót ITT találtok.

Én most neki ugrok, lesz ami lesz..szép sűrű, sötét és vastag hosszú pillákra számítok a tavaszra..de nyárra tutira.
A gyártó szerint egyébként biztonságos, tesztelt termékről van szó, az ára sem vészes.. kellemesebb mint a hasonló pilla növesztők.
Érdemes kipróbálni gyér szemöldök esetében is, mert ott is működik, külföldi kutatások pedig hajnövesztő szerként kísérleteznek az anyaggal..ki tudja...

Megjegyzések

  1. Kivancsian varom az eredmenyt! Engem a pigmentalodas tart vissza igazabol.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel világos a szemem, én is attól félek, de ha nem megy a szembe sokszor(!) sok mennyiség(!) akkor állítólag ez nem történhet meg.
      A pillasoromnál tetoválásom van, így az nem riaszt :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)