Ugrás a fő tartalomra

A legújabb ajak vastagító technika

Sokan félnek töltő anyagot adatni az ajkaikba, jelzem nem véletlenül.
PermaLip ajak vastagítás

A maradandó anyagok azért félelmetesek, mert ha nem teszik akkor egy életen át küzdünk vele, a súlyukból adódóan arc torzulásokhoz vezet, csomósodhat és kemény is lehet.

A felszívódó anyagoknál vitatják a maradéktalan felszívódást az orvosok, ami nem egy kezelésnél, hanem bizonyos töltés szám után válthat ki a maradandó anyagokhoz hasonló hatásokat. Keverni sem jó a betöltött anyagot még felszívódás után sem, mert az is okozhat csomósodást és problémákat.
Nem mellékes az sem, hogy a felszívódás miatt egy egy folyamatos pénznyelő automata az ember életében.

A saját zsír pedig a leszívás miatt óriási költségekre és több kezelésre rúghat, így nem feltétlenül praktikus.Biztos sokan nézegetitek a külföldi egyen ajkakat, hogy mitől olyan egyformán szépek és természetesek.

Évek óta beszélünk ajak implantátumokról, de végre ki is próbálhatjuk itthon is.
Több helyen végzik az ilyen ajak vastagítást már, én sajnos nem tudok a választásban segíteni, tekintve nincs vastagítva az ajkam, és a környezetembe akinek van, azok még a régi módszereket alkalmazták, így kérlek ne kérdezzetek orvost, próbáljatok olyat választani aki neves plasztikai sebész, vagy egyéb munkáit láttuk és elégedettek voltunk vele.

Az ajak implantátum neve : PermaLip, ára jelenleg a teljes szájra olyan 300.000ft vagy egyik ajakra ennek a fele.
Sokkoló ez az ár, de ha bele gondolunk, hogy egy felszívódó feltöltés is olyan 50-150.000ft körül "fáj" ( anyag mennyiségétől függően) és ismételgetni kell, akkor egyből barátságosabb lesz ez az állandó implant összeg.
PermaLip Implantátumok

Az előnyei:
- 3 méretben kapható
- könnyen kivehető ( eltávolítható ) bármikor
- nem reped meg
- nem veszít a térfogatból
- 30 perces ambuláns beavatkozás

A kételkedők szerint:
- 3-5 évente kilökődhet, így el kell távolítani
- extrém hidegben merev lehet ( mínusz fokokra hűlt ajkak)
- elfertőződhet, ha baci jut bele

( Személyes véleményem szerint ezek bármivel előfordulhatnak, kedvencem a -10 fokos ajkak..hmmm)

A kezelés menete:
- helyi érzéstelenítésbe az ajkakon, belül, 2-3 mm-es metszést ejtenek amin bevezetik az impantátumot, majd varrattal lezárják a metszést.

ITT láthattok egy teljes fotó sorozatot az implant berakásáról ( már aki ezt jól bírja ).

Korábbi ajak vastagításról írt cikkemet ITT találod.

Amennyiben próbáltad már a PermaLip kezelést kérlek oszd meg a tapasztalataidat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.