Ugrás a fő tartalomra

Szemöldök szerelem - avagy vízálló termékek tesztje

Első körben itt is van két kakukk tojás..
A tesztelt termékek vakuval

Miért kellett berakni az Elf Cream Eyeliner-t és a Sleek szemöldök festékét amikor ezek se nem új termékek, se nem vízállóak?
Azért hogy legyen mihez hasonlítani a valóban profi és tartós termékeket, mind színben, mind minőségben.

ITT már mutattam az Anastasia DipBrow tartósságát és színeit, más termékekkel hasonlítva, most ez egy más teszt a hasonló kategóriájú új termékeimmel.



A tesztelt termékek vaku nélkül
Balról jobbra haladva a termékek a következőek:

Make Up For Ever - Aqua Brow -20 light brown
NYX - Eyebrow Gel - 02 chocolate
NYX - Eyebrow Gel - 01 blonde
Anastasia - DipBrow Pomade - blonde
Anastasia - DipBrow Pomade - dark brown
NYX - Eyebrow Gel - 03 brunette
Elf Cream eyeliner -coffee
Tarte - Waterproof brow mousse - medium brown
Sleek - Brow kit- Dark


A pontos termékek listája
Nézzük meg a színeket is.
Világostól a sötét felé haladva a következő a skála:
-Anastasia- blonde
-NYX- 01 blonde
-Make Up For Ever- 20 light brown
-NYX -02 chocolate
-Elf - coffee
-NYX -03 brunette
-Sleek-Dark
-Tarte- medium brown
-Anastasia- dark brown

Mufe, Nyx, Anastasia, Elf, Tarte, Sleek
Az Anastasia és NYX blonde nagyon hasonlít egymásra, épp egy árnyalat a különbség.
A MUFE 20-as pedig a NYX Chocolate-hoz áll közel, bár az utóbbi sötétebb, a MUFE pedig egy sárgásabb árnyalat.
A többi szín nem hasonlít egymásra.



A tartósságot tekintve 4 dolog alá vetettem őket:


Száraz dörzsölés teszt - szemöldök festékek
Száraz dörzsölés:
A Sleek volt a leggyengébb, ez csúszik mászik
A MUFE és Tarte marad, de kenődik
Az Elf kicsit kopik
A többi mint a cövek.




Vízálló szemöldök festékek tesztje


Nyálazás és dörzsölés:
A Sleek szinte el is tűnik
Az Elf és a Tarte is óriási fakulást mutat
A MUFE is sokat halványodik
A többi jól tartja magát




Szemöldök festékek víz alatt tesztelve
Vízcsap alatti dörzsölés:
A Sleek végképp eltűnik
Az Elf, Tarte, Mufe tovább fakul
Az Anastasia termékek is sokat ledobnak
A NYX bírja a legjobban






Tartós szemöldök smink lemosása
Szappanos lemosásnál aminek nyoma marad az a NYX és a Tarte , gyanítom az is sokat segített, hogy ezek erős színek voltak, illetve a Tarte beült a ráncokba, így onnan nem mosta ki könnyen a szappan, míg az NYX-nél láttam a valódi ragaszkodást. Az NYX előtt az Anastasia bírta legtovább.

Végeredmény:
NYX
Anastasia
Mufe
Elf = Tarte
Sleek


Összegzés: - Jelenleg a NYX Eyebrow gél-ek bírják leginkább a kiképzést. Érezhetően nehezen mozdulnak, inkább a nedves dörzsölés árt nekik mint a nedvesség önmagában.
- Az Anastasia Dipbrow Pomade-k is jól bírták a strapát, de ezek azért a NYX termékeinél könnyebben lejöttek ha víz érte őket.
- A MUFE ezek mellett eltörpült a maga nagyságával, így csak a harmadik helyen végzett a tartósságot illetően, ezen is a nedves dörzsölés rontott többet mint önmagában a nedvesség.
- A Tarte tovább maradt mint vártam, hisz az elején már a dörzsölést is kevésbé viselte jól, így meglepő volt, hogy a végén mégis maradt egy kis nyoma.
- Az Elf is hozta a Tarte szintjét egy ideig aztán a szappan megtette a magáét.
- A Sleek pedig biztos nem fér nálam a tartós szemöldök smink kategóriába.
- Azt még érdemes figyelembe venni, hogy a világos színek természetesen kevésbé látványosan maradnak meg, mert kevésbé látni a bőrön ha marad egy kis nyoma, illetve csukló felé a bőr egyre ráncosabb, így itt jobban benn marad a festék mint feljebb az alkaron.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Az Ilcsi sztori

Te jól ismered az Ilcsi életérzést? Ilcsi pakolások és zselék Talán igen....de sokan csak hallomásból, sokan pedig még úgy sem, mivel üzletekben nem lehet összefutni vele.. Persze nagyon egyszerű az Ilcsi weboldalára rákattintani ITT  , de párunkat mondjuk ennyire nem érdekel, vagy inkább arra kíváncsiak ami ott nem szerepel. Annyit leszögeznék, hogy az Ilcsi termékek, és mint cég is többszöri díjnyertesek , szóval valamit jól csinálnak- szerencsére. És ugye kis hazánk produktuma, tehát magyar áru amit mindenképpen támogatnunk kell.

Aknesol..az új..de mi történt a régivel?

Hát nem is tudom miként fogjak neki. Aknesol..az új Olyan jól indult minden ..újra lehet kapni..ohh yes...ahh mondom yes pharma ... És milyen édi a csomagolás ...dejóóó..hmmm de milyen kicsi ez a flakon hmm 50ml ...a másik mekkora volt? Ahh 60ml...hmm akkor itt most milyen hasznosan kihasználták a helyet..wooow, a markomba is elfér.. Khmm..követhető vagyok? Kicsit sok a pont-pont-pont, de minden így volt ahogy leírom, kezdheted mozizni , segítettem kicsit.. Próbálom jópofán előadni azt a kezdeti lelkesedést amit aztán sikeresen leforrázott az új aknesol..mert igen, lelőttem a poént, ez nem "AZ".