Ugrás a fő tartalomra

Megtaláltam..? A szebb tekintet titka..

Úr Isten, hányszor hittem már azt, hogy megtaláltam az "igazit"..szerencsére nem a magánéletemben..

Max Factor - 090
ITT és ITT már bemutattam nektek világos azaz fehér szemceruzákat, amit nagyon jól használhatunk a tisztább, pihentebb, nyitott tekintetért. Nagyon jó továbbá különleges sminkhatások eléréséhez, illetve 30 felett a frissebb megjelenésért vízvonalra használva.

Azért vásároltam idáig fehér színűt, mert egyszerűen nem találtam olyan világos színben ami megfelelő lenne. Vagy túl sötét volt, vagy szürkés, vagy nagyon bőrszínű, és én olyat szerettem volna ami azért a bőrnél világosabb, rózsaszínes, de nem olyan természettől elütő mint a hófehér ceruzák.



Nem én fedeztem fel a csőbe a lyukat ez tény, de idáig tiltakoztam az ellen, hogy egy közép kategóriás széles körben terjesztett drogériás cég fogja kikeverni ezt a színt...és ez nem tegnapi történet, valószínűleg évek óta kiabál nekem a polcról, de észre se vettem.

Pár hónap használat-ennyi fogy
Max Factoooor? Hát mi van velem?
090 Natural glaze színben.
Jó-jó én is tudom, hogy nem gagyi a márka, talán a lehető legjobb -szakmai szempontból-( ezt az ára is mutatja) ha már Dm vagy Rossmann...
2000ft körüli áron lehet hozzá jutni, így érdemes akcióban keresni.

Zárójelbe megjegyzem, azért imádok rárepülni az olcsó Essence termékekre is, bár már rájöttem, hogy a rizikó faktor jóval magasabb velük, így a kevesebb néha több, azaz hiába olcsóbb, ha egy drágábbal végül jobban jártam volna, így igyekszem ezeket a vásárlásokat a jelenben és a jövőben elkerülni.

Most sem emlékszem miként történt ez a shopping, nincs is jelentősége, próbára sem volt mód az üzletben, nem is a legolcsóbb szemceruza, így aki kizárólag nem ezt a cerkát keresi, az sosem fog ráugrani.

A hónapok óta tartó gyümölcsöző kapcsolatunkról én csak ódákat  tudok zengeni..lehet van ennél jobb minőség, de a szín a vízvonalon tökéletes, számomra tartós is, de azért nem 8 órás..(rajtam minden szemcerka jól bírja).
A keménysége közepes, inkább poros-matt hatású mint fényes-zselés a ceruza, a szememet nem irritálja vízvonalon.
Jól pigmentált, ez azt jelenti, hogy jól fed 1-2 húzással is.
Világos és természetes- MaxFactor 090

Nagyon örülök, hogy megvettem, a szín, állag nekem szerelem, nem fogy gyorsan, mert nem olvadékony puha a hegye.

A színe az Isa Dora szemöldök "emelő" cerkához hasonlít (ami nem alkalmas vízvonalra), és amit mellesleg azóta is imádok, és be is táraztam belőle, ha esetleg meg akarják valamikor szüntetni a gyártását..mert ugye minden ami működik és jó, előbb utóbb lekerül a polcokról.ki tudja miért..?

Összefoglalva: minden lány-hölgy-asszony alap sminkkellékébe kötelező lenne, mert a természetes és erősebb sminkek mellé is jól mutat.
Felfrissíti a tekintetet, nagyítja a szemet, és a színe miatt nem ordít, hogy odakentünk valamit.
2 az egyben, mert aki szeretné az szemöldök alá is használhatja mint a "lifting" vagy szemöldök kiemelő ceruzákat (természetesen el kell kicsit satírozgatni úgy).

Megjegyzések

  1. Érdekelne,hogy szerinted az Isa Dora miért nem alkalmas vízvonalra? Én napi szinten használom a vízvonalamon és tökéletesen működik, még órákkal később sem tűnik el. Kb ez volt az 5. fehér/nude ceruza amit kipróbáltam a vízvonalamra és ez vált be a legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az Isa Dora túl "poros" és száraz vízvonalra, ezáltal egy réteg képződik a szárazabb szem szaruhártyáján amikor pislogsz és ráhordja az anyagot, ami mikrosérüléseket eredményez a folyamatos pislogáskor, így a szem begyulladhat, pirosodhat, fájhat.
      Az érzékeny és szárazabb szemeken öngyilkosság lenne.

      Mint ahogy az Isa Dora szemöldök lifting cerkája ezt ki is emeli, hogy csak külsőleg ajánlott a szemkörnyékre( a kinti prosijukba benne van).
      Lehet neked extra nedves de biztosan nem száraz a szemed, mert ha én vízvonalra húznám, kb 2 óra múlva tuti vak lennék tőle :-D

      Szóval én vízvonalra csak olyat használok ami oda való, mert a szem az arcon az, amire a legjobban ügyelni kell, nem játék.
      Az Isa Dora szemöldök lifting cerkája bőrre való, ami púderessé változik, így én ezt nem érzem alkalmasnak benyomni a szembe.

      Leírásod alapján pont azért szereted mert vizesebb a szemed a kelleténél-ezért nem vagy elégedett mással, bár nem tudom miket próbáltál-és esetleg hamarabb kimosódik a szemedből a felesleg, így nem irritál, de ez nem általános jelenség.

      Törlés
  2. Ezt ki fogom próbálni, köszi a tesztet.

    VálaszTörlés
  3. A nude szemceruza varázserejére én is rájöttem, mivel nekem a fehér soha nem volt túl előnyös. Legutóbbi vadászatomon ugyanerre a MF termékre utaztam, sajnos, hiába, így kénytelen voltam mással beérni: egy vízálló Flormar lett az áldozat, ez volt az egyetlen olyan, aminek a színe megfelelt. Egész jól működik, bár eddig csak néhányszor próbáltam, majd meglátjuk, hogyan alakul a viszonyunk. Az IsaDora ceruza nekem is nagy szerelmem; most jól megijesztettél, ezért veszek legalább kettőt belőle. Állítóla a Catrice (vagy Essence?) új szortimentjében is lesz valami, ami hasonlónak ígérkezik. Ha esetleg leteszteled, írj róla, légy szíves. Jó, hogy visszatértél, hiányoltam a posztjaidat.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Először is,örülök,hogy újra itt vagy!
    Másodszor pedig annak,hogy jónak tartod Te is ezt a cerkát!;) egy ideje használom elégedetten és most örömmel tölt el,hogy egy profi is ajánlja,ami azt jelenti,hogy nem vagyok teljesen reménytelen eset sminkügyben.:-)
    Reni

    VálaszTörlés
  5. Véletlenül nem tudsz olyan fekete szemceruzát, ami vízvonalon nem folyik le? :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem viszonylag minden tartós, mivel nem olyan "vizes" a szemem.
      Ha modelleket sminkelünk, nekik azért marad szép sokáig, mert korrigáljuk folyamatosan.
      Nincs tuti, hogy mi az ami MINDENKINEK fix marad a szemén, de általában a gél ceruzák/festékek tartósak vízvonalon, és az sem árt, ha rá van írva, hogy vízálló.

      Nekem vízvonalra nincs erősebbre szükségem, mint (olcsóbb vonalon) az Avon supeshock szemceruza, és (megbízhatóbb minőségben) a MAC Smolder szemceruza.

      Ha nagyon minden kötél szakad, a Maybelline gel liner-t tudom még ajánlani a vízvonalra, de csak akkor, ha a szemed ezt jól viseli, nem túl száraz és érzékeny.

      Törlés
  6. Én is imádom a nude szemceruzákat, tényleg sokkal esztétikusabb hatást lehet elérni velük, mint a fehér társaikkal. Én jelenleg a Catrice made to stay nude/highlighter ceruzáját használom, ami szerintem árban (1000-1200 Ft) és minőségben is az egyik legjobb a piacon, érdemes egy pillantást vetni rá sztem, ha Catrice állvány közelében járunk. :)

    VálaszTörlés
  7. Én csak 2 hete vettem meg a fent említett Catrice nude-ot és bár életem első ilyen célra szolgáló cerkája, de nem érzem tökéletesnek. Itt jól ki is beszéltük Odillal (akinek a blogják amúgy is ajánlom, nem olyan régi motoros, ellenben minden téren üdítő nőszemély). Remélem, nem gond, h belinkelem, max. kiszeded majd engedélyezéskor. ;)
    http://www.kremesenszepazelet.hu/2013-kedvencei-ii-resz/#comments

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hujujj..olvastam, nem hangzik jól.
      Köszi, tényleg jó kis blog :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz