2014. 01. 16.

BRTC jasmine 3d waterful balm

3D...? Azaz 3 dimenzió? Hát valami ilyesmire gondolhattak..szerintem.. HD... 3D..
BRTC - jasmine waterful balm

Valljuk be.. aki az egész szépségiparra magasról tesz, annak annyi esik le ebből, hogy valami "D".. aztán az jó lesz.

ITT már villogtam, hogy beszereztem egy ilyen kis balzsamot..igen be kell lássam, hogy szerintem betegesen vonzódom a primerekhez, mert mindig beeszem, hogy a szép bőrt meg lehet venni pénzért -de persze nem, csak némi optikai tuningot-..
Az alapozás alapja a primer használata amiről bővebben ITT írtam.


A terméket nem is igazán primerként árulják, hanem egy olyan balzsamnak ami szinte mindenre megoldást jelent.
Száraz foltokra, vizes hatásért, ragyogás fokozásért, alapozó alá vagy önmagában.
 
Elegáns megjelenés

Olyasmit kell elképzelni mint az Avon bőrápoló balzsam amiről ITT olvashatsz, de ha használjuk a két terméket rájövünk, hogy köze sincs a kettőnek egymáshoz, mert az Avon inkább "zsír" szerű, a BRTC balzsama pedig olyan vizes hatású szilikon amit nem is tudok jobban megfogalmazni.
A Carmex-re is hasonlít az állaga -bár szerintem a BRTC kicsit keményebb-, és természetesen nem illatosított, és végképp nem bizserget vagy irritál.

Alapból kemény, ami testhőre olvad. Nem vízre, hanem olajos-szilikonosra puhul.
Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy a balzsamhoz kapott édes spatulával...ami fogalmam sincsen hol van- kikaparunk egy mini adagot amit az ujjak között eldörzsölünk, így felmelegedve olvadékonnyá válik, és a kívánt területre elkenjünk.

A csomagolás, az üvegcse nagyon elegáns, de a felhasználás szempontjából nem lett átgondolva. Egyrészt nem könnyű, mert elég vastag üvegről beszélünk- bár ezáltal nem is törékeny, másrészt kényelmesebb lenne, ha alacsonyabb üvegcse lenne szélesebb szájjal, így könnyebb lenne belenyúlni... de ez csak mellékes, gondoltam megjegyzem ha már írok róla.
20ml - kb szemránckrém méret.
Kemény és fényes

Én ezt a balzsamot szem alá(!) használom az olyan esetekben amikor a korrektor szárazabb vagy tömöttebb a kelleténél, így ezzel a balzsammal némileg lehet lazítani és szépíteni a korrektor látványán.
Az alapozás előtt az arcomra a választott (egyéb) primert használom, és a szem alá pedig ezt teszem, majd erre pöttyözöm a korrektort, amit eldolgozok szépen, és a szokásos módon púderezem.

A korrektor ráncokba beülést nem csökkenti, ha valakinek erre hajlamos a bőre, mert ez nem egy ráncfeltöltő primer.
A balzsam fölé kent smink tartósságában nem vettem észre csökkenést, tehát nekem nem "folyt le" róla sem az alapozó sem a korrektor, pedig ettől tartottam leginkább.
A szemfesték sem maszatolódott el ez miatt, bár nekem száraz a szemkörnyékem, és megbízható tartós sminkcuccokat használok ( pl:Mac).
Komedót, pattanást, irritációt nem okozott.
Használatban: vizes, fényes hatás

Kihagyhatatlan vétel: ha száraz foltokra hajlamosak vagyunk, ha keresünk egy jó kis "arcfényt", vagy 40 fölött járunk és nincs hasonló termékünk, vagy istenítjük a Cicaplast-ot ( mert a finish eléggé hasonlatos).

Felejtsük el: ha zsíros a bőrünk és utáljuk ha fényes rajtunk valami, vagy ha van "ilyesmi" termékünk pl: Cicaplastunk otthon.

Összefoglalva: -Lehet nélküle élni, ha nincsen fényes-vizes hatású sminkigényünk, ha nincs száraz folt rajtunk, és a bőrünkön is minden alapozó, bb-cc krém vagy korrektor úgy mutat ahogy kell.
-Én is hónapokon keresztül nézegettem, hogy mit kezdjek vele, mert a számra vagy a köröm ágyamra kicsit luxusnak éreztem elkenegetni... aztán vettem egy szuperül fedő HD korrektort a szemem alá, ami bizony kicsit száraz látványt nyújtott rajtam, és a ráncfeltöltő és egyéb primerekkel sem muzsikált a legjobban...ezzel a balzsammal viszont szép és természetes hatású a látvány, tehát a balzsamot a korrektor alá kenem, így a balzsammal is elégedett vagyok és a szupi korrektoromat sem kell kidobnom.
-Árban kicsit húzósnak találom, de olyan "sosemfogyel" típus, tehát így nézve már más a meglátásom. Nagyon kevés is elég a bőrre.


Magyarországon ITT tudjátok megvásárolni, én BB Andinál preferálom a személyes átvételt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...