2014. 01. 23.

NYX Hd korrektor előnyei - hátrányai

Az NYX márkát anno láthattuk egy drogériában, de én se sokat törődtem vele...
NYX HD Concealer

Pár éve -az említett helyeken- az állványok nem igazán voltak méltón felszerelve, promóció is nulla, azt se tudtam mi ez, amikor meg már tudtam el is tűnt úgy ahogy jött.
Senkinek nem hiányzott..illetve csak azoknak, akik véletlenül vettek ezt-azt és elégedettek voltak vele, illetve azoknak akik beauty blogokat bújnak, így látták itt-ott, hogy vannak itt gyöngyszemek.


3 havi használat illetve tele
Ha a tényeket nézem, én nem vagyok fan..nem tudom miért nem, mert akár mit veszek náluk az ár-érték arány teljes elégedettséggel tölt el.

EZT az NYX szemhéjalapozót például azóta is imádom arra használni mint amit a link alatt elolvashatsz, és már gyöngyház fehér színben is hazajött velem egy ( bár a matt fehéret jobban szeretem).

Egyéb termékeivel nem kísértem a sorsot, de a HD szériára mindenképpen kíváncsi voltam, tekintve, hogy a MUFE (Make Up For Ever) cuccaiért külföldre kell utazni, és az NYX HD termékei kísértetiesen hasonlítanak az ajnározott MUFE HD vonalához.
CW10 Yellow - CW07 Tan

Amikor a BRTC balzsamot bemutattam sok érdeklődés érkezett, hogy melyik az a korrektor amihez használom... nos nem húzom az időt, ez az, így a korrektor gyenge pontját már el is csacsogtam.
Aki nem olvasta annak összefoglalom annyiba a HD korrektor gyengéjét, hogy kicsit száraz hatású a szemem alatt, ezért a fenn említett balzsamot alá kell kennem, így tökéletes rajtam a végeredmény (más korrektornál nem volt ilyen trükkre szükségem: YSL, Mac P+P, BobbiBrown ).

Hátránya:
-mattra szárad, ezáltal természet ellenes lehet szárazabb-korosabb szemkörnyéken
-itthon szinte dupla áron nyomatják a márkát (szánalmas.. még vámmal és postával is olcsóbb kintről rendelni)


Applikátorral (cw10)
A korrektor előnyei:
-olcsó ár (itthon 2000ft, kinn 5 dollár körüli ár)
-jó fedés, jól pigmentált
-a száraz hatás javítható, illetve nullára redukálható segéd termékekkel
-tartós
-fedéséhez képest vékony réteg
-nem nehezíti el a bőrt, így nem zavaró
-2-3 pötty az applikátorral elég/szem - kiadós
-megnyerő csomagolás -nem gagyi megjelenés
-lágy könnyű krém

A korrektor elvileg szemkörnyékre lett kitalálva így én máshová nem próbáltam ( bocsi ).
11 színben elérhető, én a sárgát ( yellow cw10) éreztem -mivel ez a szemkörnyéken frissítően hat, illetve a sárgásbarna (tan cw07) nyerte el a tetszésemet, bár ez sosem fog a szemem köré kerülni az fix -thx online shopping-, mivel ez a nyári alapozó színemmel egyezik, jelenleg a téli hypofehér bőrömön elég viccesen mutat, szóval még nem tudom mi lesz a sorsa, gyanítom a sárgát fogom ezzel keverni amikor nyáron majd a sárga lesz túl világos a szemem köré.


Tan CW07 - Yellow CW10
Összefoglalva: -Ez egy nagyon szuper korrektor ezen az áron. Nyilván ha többe kerülne elvárnám tőle, hogy ne legyen száraz hatású a nem 16 éves bőrömön, de ennyi pénzért kösz megoldom..

-Biztos hogy újra fogom vásárolni,pedig nem szponzorál az NYX (sajnos) ..

-Úgy vettem észre, hogy a fiatal szemkörnyékek 100%-ban meg vannak elégedve vele, a hibák inkább az idős vagy száraz szemkörnyéken ütköznek ki (amit alábalzsamozással védek), illetve zsíros szemkörnyéken (ahol mint szinte minden más termék ez sem tud erőszakot tenni, és nem olyan tartós mint egy normál bőrön.)

-Hiába szeretem a prémium kategóriás szemkörnyékre való korrektoraimat, de bevallom képen, mesterséges fénynél, télen, és 1 méterről ezzel a korrektorral tudom elérni a legszebb hatást magamon ilyen vékony mennyiséggel. Ehhez fontosnak tartom azt is, hogy ha púdert használunk a korrektorra, akkor azt ne rontsuk el egy "sima" porral, hanem ügyeljünk arra, hogy megfelelő HD púderrel fixáljuk, ellenkező esetben grízes és száraz ocsmányság is lehet a végeredmény.

Itthon ITT tudod megrendelni, külföldről INNEN ajánlom, elégedett voltam mindkét webáruházzal.
Mindkét helyen vásároltam már, nem kaptam semmit ingyen, civilbe rendeltem saját akaratból, tehát nem "fizetett" hirdetést olvasol...
Több helyen is megvásárolható, így érdemes rákeresned a neten.
Jelenleg itthon nem tudok olyan boltról ahol kiskereskedelmi személyes árusítás folyik, így kipróbálási lehetőség sincs ( ha mégis azt jelezzétek).

2 megjegyzés:

  1. Müllerekben van nagy NYX display, de nem tudom ezt a terméket tartják-e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen volt, de már jó ideje nem láttam abba a két Müllerbe ahova járok.

      Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...