Ugrás a fő tartalomra

Sleek Pout Paint - a tartós színes ajkakért

A MUP rendelésem kakukk tojása ez a két Sleek pigment volt ...
Sleek- Pout Paint
Mivel minden mást az e.l.f.-től rendeltem.
Hát rég vártam annyira terméket mint ezt! Teljesen bezsongtam, hisz szinte csak jót olvastam róla.

Szerencsére nem indult el a lavina - tudatosan visszafogtam magam - és nem ugrottam bele minden fellelhető színárnyalatba, hanem igyekeztem azt szem előtt tartani, hogy milyen színeket kenek el szívesen magamra.
 


Fotózások során már megvan a tuti módszerem, hogy hogyan érhetek el ilyen tartós és ilyen finish-el rendelkező ajkakat, így nem munkaeszközt kerestem, de bevallom magamon 95%-ban nincs kedvem a smink tudásomat kamatoztatni, így előnyben részesítem az egyszerű megoldásokat.
Ez valószínűleg azért van, mert (sajnos) rég elmúltam 25 és már mindent kipróbáltam magamon amit lehetett, és sminkelek másokat épp eleget ahhoz, hogy kiéljem magam.
Sleek- pout paint-milkshake-pinkini

A két szín amit választottam a milkshake (világosabb szín, a rózsaszín és barack közötti) és a pinkini (ami egy meleg pink szín). A milkshake-ben biztos voltam, a másik volt nehezebb választás, hisz sem pirosas sem lilás árnyalatot nem akartam venni, így azt hiszem a lehető legjobb színbe nyúltam bele a pinkini-vel is.

A termék az elmondottak szerint valóban igen apró, bár nagyon kevés kell belőle így nem is lenne ésszerű a nagyobb kiszerelés mert csak tönkre menne, így akit csak ez tartott vissza a vételtől, az felejtse el, és rendelje meg.

Így is minden használat előtt alapos felrázást igényel, és a milkshake még így is olajosan kicsapódik ( a másikkal nincs ilyen gond).

A termék valóban a rúzs fedését és pigmentáltságát nyújtja egy szájfény formulában, viszont a csőrös tubusból a felvitel mindenképpen ecsettel vagy ujjakkal az ideális- kívánt hatástól függően - direkt a szájra pöttyözve nem okés.

Egyébként bármire használható, így mint pirosító jöhet még nálam szóba. Én arcra nem próbáltam, mert az állaga miatt és a kézfejemen való próbálgatás után oda nem volt szimpatikus, de más bőrtípusra el tudom képzelni.

A számon nem olyan ragacsos mint egy szájfény, jóval szaténosabb, krémesebb ami később kényelmesen megszárad, így tartósabb is. Sokkal kellemesebb élmény nyújtott mint a kezemen. Viselése nem volt olyan kellemetlen mint a tartós rúzsoké, nem húzódott vagy feszült tőle a szám.
pout paint-pinkini-milkshake

Kiszáradt ajkakra tilos felvinni, mert brutál csúnyán kiemeli a problémát, viszont száraz de hidratált ajkakon igen jól mutat.
Tartós és szép. Nekem nem szárított, de érezhető, hogy arra érzékenyeknél ilyen "baleset" előfordulhat.

Ami viszont nagy negatívum (kövezzetek meg), hogy a pigment bármilyen alkalmazása során ( önmagában, ajak ápolóval, szájfénnyel keverve stb) egy idő után a száj szélén össze gyűlik és elég vicces látványt nyújt, tehát nem árt 1-2 óránként ránézni.
Sleek pout paint- pinkini-milkshake
Mivel lenyalni nem lehet, ezért én pl körömmel húztam végig a területet, hogy leszedjem a "túrósodást", lerakódást.
Guszta...
Ez a világosabb színeknél fest csúnyán és azoknál látványos.... mint nálam is a milkshake mutatkozott be így.
Pigmentáltság, szín, állag amúgy hibátlan!


Összefoglalva: 1700ft-ért választhatjuk a színeket, amit olcsónak találok, de mivel egy szín nem szín, ezért kizártnak tartom, hogy valaki meg tud állni egy darab vásárlásánál...és akkor meg már lehet valakinek nem olcsó:-)
A fedése és a választott színek tökéletesek, ilyet vártam.
Szeretem mert tartós és szatén fényű.
Mint minden tartós rúzs vagy szájfény, így ez is megülhet itt-ott és kophat foltosan, de ez az egyetlen negatívum amit el tudok mondani...egy kis figyelemmel orvosolható.

Megjegyzések

  1. Nagyon szeretem őket, nekem van három, de nyáron tuti megveszem a kéket, fehéret és még egy színt, hogy lehessen őket kevergetni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én kevergetni lusta vagyok, de valóban csodás színeket lehet vele készíteni!

      Törlés
  2. Nekem van fehér is, mert nagyon jól ki tudom használni. Ugyanis van egy szép barna rúzsom, amiből nude színt tudok varázsolni így. Abszolút működik a csavaros rúzsokkal is a keverése. Egyébként nekem ebből a Port és a Mauve van meg. Barna a hajam, így ezeket jobban szeretem. A Port az egy pinkes-lilás, de inkább pinkes, a Mauve pedig egy eszméletlen lila, de valami gyönyörű élénk. Rúzsban ilyen még nem is láttam egyébként.

    Nekem nem ül meg a számszélén soha, de az az igazság, hogy egy rúzs sem viselkedik így a számon, szóval lehet ez nyál-típus válogatja :-) De ilyen problémám még egy termékkel sem volt, így ezzel sem. Szerencsére nem szokott kiszáradni a szám sem, szóval nekem abszolút ideális ez a termék és jobban bejött, mint egy tartós rúzs. Annak pedig örülök, hogy nincs az a fertelmes (legalábbis nekem az volt mindig) szaga, mint annak az Lip Tar-nak (OCC). Fú azt nagyon nem bírtam. Jó vétel ennyiért szerintem is a Sleektől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sok helyen olvastam a száj szélén peremesen megüléséről, ami nekem még egy normál rúzsnál vagy pigmentnél sem fordult elő - ennél igen.
      Ilyet csak tartós festékeknél tapasztaltam, vagy rúzsfixáló használata után.

      További tesztelés során (más embereken) azt figyeltem meg, hogy inkább azoknál volt ez az összegyűlt festék effekt, akik nem nyaldosták annyit a szájjukat vagy szárazabb(nem cserepes) ajkakkal rendelkeztek.

      Mint minden tartós terméknél .. jobb rá oda figyelni.

      Igen az említett lilák is szépek, de nem az én világom :-) én igyekeztem melegebb színek felé orientálódni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)