Ugrás a fő tartalomra

Milani The Multitasker púder a Mac Studio Fix helyett?

Milani púder 04, 06
A Milani márkát sokan ismeritek a kedvező árfekvése miatt. Sajnos itthon a webshopos beszerezhetőség végett nem mindenki meri megvásárolni, hisz nagyon fontos egy sminkcucc választásánál, hogy annak színét be tudjuk azonosítani, vagy leginkább magunkon kipróbálni.

Én is nagyon sokat gondolkoztam, mert persze vannak olyan dolgok amivel az ember kevésbé lőhet mellé, mint egy pirosító vagy szájkontúr ceruza, de az alapozók vagy púderek terén már más a helyzet.

Napokig bújtam a netet, hogy találjak megfelelő színmintát vagy egyéb információt, az általam kiválasztott púderre.... persze nem volt elegendő ez sem, mert úgy a legjobb ha az összes színt láthatjuk egybe, vagy segítségnek ott van mellette egy közismert márka színkódjai vagy felkent színei összehasonlításképpen.

Milani Multiasker púder
A Milani Multitasker púdereket sokan a Mac studio fix púderekhez hasonlítják, így kíváncsi voltam én is, hogy ez mennyire igaz..... persze töredék áron nem támasztottam nagy elvárásokat a dolog felé, de azért ki kellett próbálnom.

Nos a Mac-hez szokott olvasókat tájékoztatom, hogy nyugodjanak meg, természetesen nem Mac minőség, de nagyon jó ehhez az árhoz képest.
Ami a problémám volt vele, az pedig az, hogy sokkal foltosabb és feltűnőbb a bőrön, mint a Mac studio fix ( szárazon).
Egyébként nagyon jól használható, szép színekben kapható a púder.

A meganagy hype-nak pedig az oka: - a púder kinn 6-7 dollár ( itthon 2000ft ), ez egy nagyon alacsony ár, így ez már egy plusz pont a terméknek, és ehhez az árhoz képest egy igen jó minőséget kapunk.

04-light tan, 06-medium tan
-A csomagolás nekem nem tetszik, nagyon műanyag, olyan érzésem van, hogy kinyitom és eltörik, de nagyon sokan odavannak ezért a nagy aranyozott műanyag dobozért, mert ebbe látják a luxust ( amit nekem inkább a letisztult, szögletes, matt, jó tapintású csomagolások jelentenek ).

-A púder ránézésre és kipróbálása során CSAK a nagyon kritikus és sokat tapasztalt emberkéknek okozhatnak "jó-jó, de nem az igazi" feelinget, azaz nem mindegy az ember mit próbált előtte, így mihez viszonyít.
Az én esetemben is ez miatt jött ki, hogy ez nem olyan egyenletes és még annyira sem természetes hatású, mint a Mac stuido fix púdere ( pedig sokan azt se tartják -púderként használva- eléggé természetesnek).
Mac Nc35,C4 és Milani 04,06

-Bejön még a képbe a bőrtípus is, amitől függ, hogy kinek mi működik az arcán ( én inkább száraz bőrű vagyok mint normál ), nekem kicsit azért beleült olyan ráncokba amiről nem is tudtam anno, amíg más púdert használtam.

-Irritációt vagy pattanást nem okozott, a Mac-el nem kell felfrissíteni a sminkemet egy normál nap után, viszont a Milani púdernél 4 óránként érdemes a tükörbe nézni, mert nem egyenletesen "kopik".
A púdert rengeteg alapozóval kipróbáltam, a negatív tulajdonságait nem küzdötte le egy alapozóval közreműködve sem.
Mac nc35, c4, Milani 04, 06

-A színmintán láthatjátok, hogy a Mac Nc35, C4 mellett hogyan néznek ki a 04-06-os Milani púderek.
A 04.-es az nc 35-ös színhez áll közel, viszont sárgásabb annál, és szerintem a képen is látszik, hogy nem olyan egyenletes ahogy a kezemre húztam.

A 06-os színt téli bronzosítónak vettem, arra tökéletesen tudom használni, nyárra kevés lesz. Mint látjátok, hogy nem látjátok rajtam... a Mac C4-az én színem (a studio fix púder esetén...mert vigyázzatok, a Mac eltérő termékeinek számozása nem ugyan olyan színeket takarnak ).

Kinek ajánlom? Akik nem akarnak sokat költeni, de szeretnének egy jó púdert kipróbálni. Nagyon zsíros és nagyon száraz bőr problémáit nem küzdi le a púder, ahhoz elég "általános". Kezdőknek, spórolás esetén, fiataloknak szerethető terméke lesz, biztos újra fogják vásárolni, ha a bőrükkel is kompatibilis.

Belülről ezt tudja
Összefoglalva:
Nagyon kellemes termékeknek találom a Milani kozmetikumokat, de tartsátok szem előtt, hogy bár jó termékekről van szó, ne várjatok olyan minőséget amit ennél 2-3-szor drágább professzionális sminkes termékek nyújtanak. Itt is megvan ez a különbség, de aki nem sminkes vagy nem extrán kifinomult a sminkelés terén annak nagyon jó választás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.