Ugrás a fő tartalomra

Mit tud, a többszörösen díjnyertes, gyógyszerészeti tisztaságú Neogence?

A Neogence két top terméke
Ázsia olyan szinten kezdi lesöpörni az európai/ amerikai szépségápolási termékeket, hogy nem győzzük a fejünket kapkodni. Egyre több szalonban/boltban/kiállításokon vesznek részt az ázsiai partnerek, olyan innovatív termékekkel, hogy több szakmai díjat és nemzetközi elismerést is besöpörnek.

A Neogence egy 2005-óta létező tajvani cég amely komoly előírások szerint, gyógyszerészeti tisztaságú készítményeket gyárt.
Kifejezetten arra utaznak, hogy bőrgyógyászati, orvosbiológiai szempontokból hatékony és és aktív összetevőkkel, vezető technológiákat alkalmazzanak a krémek hasznosulása azaz a felszívódása érdekében.
Tehát a recept : tiszta anyag + megfelelő beépülés a bőrbe.
Neogence bőrvilágosító C vitamin szérum
"A Neogence prémium arcápolási termékei egyedülállóak a hazai piacon és számos nemzetközi szakmai díjat nyertek.
A Neogence márka és a termékek jellemzői:


  • magas hatóanyag tartalmú exkluzív arcápolási termékek
  • a cég komoly hangsúlyt fektet kutatásfejlesztésre a hatékony és látványos eredmény érdekében
  • hipoallergén, parabénmentes, érzékeny bőrre is javasolt"

Neogence hyaluron szérum

A krémmánián ITT találjátok. Magyarországon pedig ITT tudjátok megvásárolni (ez egy webshop ahol az árakat is láthatjátok).

Napvédő termékek is kaphatóak
Kiemelném, hogy a magyar forgalmazó szeretne a 20-as korcsoportra IS figyelmet fordítani, mert a fiatalabb DE igényesebb korosztály sokszor nem talál megfelelő tisztaságú, valódi hatóanyag tartalmú olyan krémet, aminek a viselése könnyű, nem nehezíti el a bőrt, könnyen felszívódik, parabén/parfüm/MI/MCI mentesek.

Sok terméküket kipróbáltam, és jelentem mind -amit kikentem- nagyon könnyű állagú, illatmentes, filmes réteg nélkül és gyorsan felszívódó krém volt. Pattanást vagy mitesszert nem tapasztaltam tőlük.

Hyaluronsavas hidratáló szemránckrém
Engem - és a visszajelzések alapján titeket is - a szemránckrémek hoznak igazán lázba.
Ti sem találjátok soha a megfelelőt, mert vagy túl drága, vagy semmit sem tud...vagy túl nehéz vagy túl könnyű.
Továbbá mindenki a szem körül kezdi el első körbe az ápolást, hisz egy olyan rész ami folyamatosan ki van téve a mimikának.

A Neogence itthon elérhető termékei közül jelenleg 4 szemkörnyékápoló cuccot találunk, ami 3 krém és 1 maszkból áll.

Neogence DNS szemránc szérum
A krémek korcsoportonként vagy problémák szerint készültek, az egész könnyű és fiataloknak szánt és az idősebb vagy megviseltebb szemkörnyéki bőrökre is találunk megfelelőt.
Azt viszont mindről el tudom mondani, hogy elsősorban olyanoknak ajánlom, akik a könnyű krémeket szeretik.

Az első lépcső, a kevésbé problémás szemkörnyékre a Hyarulonsavas hidratáló szemkörnyék ápoló való, ami egy nagyon könnyű és vizes, illat mentes, könnyen beszívódó, jól kezelhető pumpás lotion. ITT találtok magyarul bővebb infót róla. Ára is megfizethető, tekintve, hogy több hónapig elég, és valódi hatóanyag tartalommal bír. A krémmánián pedig ITT az INCI lista.

Neogence DNS szemránc krém
A következő lépcsőfok a feszesítő, puffadtság csökkentő, a szintén hyaluronsavas, de már DNS ránctalanító szérum ( Hyalronsavas DNS ránctalanító szérum néven fut) Ez a krém is még mindig nagyon könnyű, zselés, illat mentes, rengeteg hatóanyagot tartalmaz. ITT nézzetek bővebben utána, a leírásban mindent megtaláltok.

Hyaluronsavas DNS szem maszk
Az idősebb vagy megviseltebb szemkörnyékre a fent említett Hyaluronsavas DNS ránctalanító krém verziója a megfelelő, ami még mindig egy nagyon könnyű és nem zsíros nyomot hagyó krém. A szérummal kombinálva érdemes használni. Nagyon jó választás olyanoknak, akik nem szeretik, ha zsíros vagy fénylő a szemránckrémük, viszont hatóanyag tartalom tekintetében kiemelkedő. Ezt a szemránckrémet pedig ITT találjátok.

Neogence maszkok
Extra esetekre pedig Szemkörnyék ápoló hyaluronsavas DNS maszkot is kínál ITT a Neogence. Ez egy fátyol maszk, ami a tasakban mindkét oldalt fóliával védett, ezt le kell húzni, majd a szemkörnyékre simítani. Van rajta nyílás a szemnek, és kényelmes a viselése, így lehet közben bármit csinálni, ami szuper. Lehet kapni 1 tasakos kiszerelést is, így ki lehet próbálni a teljes doboz ( 5db) megvásárlása nélkül is.

Természetesen más problémákra is találtok ITT egy csomó maszkot, ránctalanításra, hidratálásra, bőrvilágosításra.
Én is beszereztem párat, hála, hogy darabszám is rendelhető, így próba után, ki is tudom választani azt, ami nekem a legjobban megfelel.
Neogence C vitamin és hyaluron
A maszk árai kicsit magasabbak a megszokottnál, viszont azért kerülnek ennyibe, mert ebbe valóban benne van a hatóanyag, amit olyan szerkezetbe hozott a gyártó, hogy minél jobban fel tudjon szívódni a bőrbe, így elvileg nem csak egy zacskó levegőt veszünk ezen az áron.

A Neogence két top terméke pedig egy Fehérítő C vitaminos szérum, a másik pedig egy többszörösen díjnyertes Hyaluronsav szérum. Mindkettő termék nagyon gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a bőrön és kitűnő sminkalap. Top termékek, ezek a leginkább népszerűek a gyártótól, biztos nem véletlenül.

Neogence: MI,MCI,paraben free

Összefoglalva: Ígéretesnek tűnik a márka, ami leginkább azoknak kedvez akik a könnyű, laza, vizes krémeket szeretik.
A gyártó a gyógyszerészeti hatóanyagok tiszta alkalmazását tartja szem előtt, olyan formába amit a bőr hasznosítani tud.
Nem alkalmaz felesleges anyagokat, így az irritáció esélyét is csökkenti.
Közepes árfekvésben elérhető termékek, érdemes inkább erre áldozni mint egy drogériás termékre, ami mögött esetlegesen semmilyen kutatás, krémjeiben meg semmilyen hatóanyag nincs.
A gyógyszertárakban és bőrgyógyászoknál kapható márkákhoz tudom a legjobban hasonlítani.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése.

Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat!
Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin.

Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz.

Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.