2015. 03. 14.

Long 4 Lashes eredmények, avagy mennyit nőtt a pillám 3 hét alatt?

Ha nem olvastad korábban, akkor a termékkel ITT tudsz megismerkedni részletesen.
Long4Lashes pillanövesztő

Jelenleg még csak 3 hete használom a készítményt és összegezném a tapasztalatokat.

Többször is fogok még jelentkezni, hisz a kis fiola 6 havi adagot rejt magába, és  gyártó is fél éves kezelést javasol, ez a mostani bejegyzés úgymond csak azt jelzi, hogy elindult-e "valami" vagy nem.

Nagy változást ilyen rövid idő alatt nem vártam, ez az idő arra volt elég, hogy itt-ott apró változások jelentkezzenek.


A termék kezelése roppant egyszerű, a szempilla tőbe kenem mint egy szemhéjtust, este az alapos arctisztítás után. Folyékony zselés a szérum, az ecsettel könnyen kezelhető, nem folyik bele a szembe és oda kerül ahova húzom.
Néha ha rossz szögbe tartom akkor az ecset töve a szempillákra is felvisz egy kis adag zselét, de ezt én egy fülpiszkával eltávolítom a szempillákról, nehogy bele kerüljön a szembe mert az nem tesz jót.

Az első napokban éreztem némi minimális irritációt a szempilla vonalába, viszketett, ki is hullott pár és reggelre némi csipásodás is fellépett ami nálam teljesen szokatlan. Ekkor azért elbizonytalanodtam, hogy mibe vágtam a fejszém az amúgy is gyér pilláimmal.

Ez az állapot mostanra szűnt meg végleg ( azaz olyan 2-3 hét után), úgy látszik megszokta a szemkörnyék.
A szemem azaz a szemgolyóm sosem volt irritált és nem csípte, nem zavarta a termék, igaz sosem került közvetlenül a szembe a kence. Szerencsére gyorsan is szárad a cucc, így ez is pozitívum.
A gyógyszerészeti hatóanyag által okozható mellékhatások közül sem lépett fel idáig semmi komoly.
Zselés állag

És akkor az eredmények:
A kezelést követő második héten már észleltem a szempilla festés közben, hogy némileg hosszabbak a pilláim, és mintha nem kéne X réteg festéket erőltetnem rájuk, hogy valahogy kinézzenek, hanem elég szinte 1-2 körbe végighúznom a pilláimon a spirált és már szép a végeredmény. Dúsító hatás nem jelentkezett.

Smink nélkül sajnos nem látványos, tekintve, hogy nem vaskos fekete pilláim vannak, így a végük elég halvány. Bízom benne, hogy ez pár hónap múlva, azaz pont nyárra változni fog, így már smink nélkül is kinéz valahogy.

Alsó pillákra nem kentem, mert a gyártó kiemeli a leírásban, hogy nem ajánlott, így tekintve a hatóanyagot inkább nem vágtam bele, pedig lenne mit szépíteni azokon. Gyanítom azért nem javasolt, mert alulról könnyebben belesöpri a felső pillasor a szembe, illetve az alsó szemhéj gyűrődései miatt is közelebb kerül a szem nyílásához a termék, ami nagyon nem ajánlott ezen hatóanyagnál.

A fotókon láthatjátok az eredményeket, engem aki közelről is látja és együtt él ezekkel a pillákkal meggyőzött hogy valami elindult, és nagyon bízom benne, hogy ez az eredmény csak egyre látványosabb lesz.

Long4Lashes 3 heti eredmény
Kinél hamarabb, kinél később következik be a nagy "DURR" hát úgy néz ki nálam majd a következő hónap hozza meg az áttörést ( mutatni fogom).
Egyébként én tényleg látom és érzem, hogy van változás, meg is lepett, hogy ez a fotókon nem olyan látványos mint ahogy én azt éreztem, de hát ha 3 hét után hatna, akkor valószínű nem 6 hónapot írtak volna rá..

Akik viszont nyárra szupi pillákat szeretnének, ne felejtsék elkezdeni már most a pilla növesztő termékek használatát, mert azért az emberi test üteme szerint ez ilyen segítséggel is pár hónapot igénybe vesz.
A terméket műpillával is lehet használni.
Nyárra én is szoktam rakatni szempillát, de ha ez a szer jól teljesít akkor elgondolkozom van-e rá szükségem.

A terméket ITT tudjátok megvenni, illetve a gyártó eme oldalán további információhoz is juttok.

4 megjegyzés:

 1. Anno a Latisse őrület engem is elkapott. Nőtt is tőle a szempillám, két hét múlva már látható volt a változás, de nagyon irritálta a szemem. A szempillasor mellett, ahová kentem, lett is egy lila vonalam. Mivel zöld a szemem, még jól is állt :D de a piros, gyulladtnak tűnő szem már kevésbé, így aztán hagytam is. Megnéztem a Long4lashes forgalmazó linkjét, és ott vannak az összetevők, de azt nem láttam, hogy mennyi benne a bimatoprost koncentrációja. Ha annyi, mint a Latisse-ben, meg sem próbálom... pedig úgy szeretnék szép hosszú pillákat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen sajnos a mennyiség nem mind1..egyedül az összetevő sorrendből lehet következtetni, mert ugye tartalom szerint csökkenő a felsoroltak mennyisége.

   Törlés
 2. Szia!
  Nagyon tetszik a szempillanövesztő leírásod. Klassz, hogy magát a folyamatot képpel is mutatod. A Te leírásod hiteles, sajnálom, hogy a gyártó nem ilyen módon próbálja megcélozni a vásárlókat, mert ami a az oldalukat illeti, az nálam már a vicc kategóriát súrolja. Ugyanis ott egy műszempillát viselő hölgy szemét mutatja, ráadásul az „ilyen volt” részen lenyírt állapotban van a pillája.... Kíváncsi leszek, hogy a te pilláid 6 hónap után milyenek lesznek, egyébként látszik egy pici változás még így is, hogy nem olyan rég kezdted.
  Üdv.:
  Gabriella

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Én is kíváncsi vagyok, hogy pár hónap után hogyan alakulok, a képek minden szónál többet mondanak majd :-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...