Ugrás a fő tartalomra

Szemöldök szerelem - avagy vízálló termékek tesztje

Első körben itt is van két kakukk tojás..
A tesztelt termékek vakuval

Miért kellett berakni az Elf Cream Eyeliner-t és a Sleek szemöldök festékét amikor ezek se nem új termékek, se nem vízállóak?
Azért hogy legyen mihez hasonlítani a valóban profi és tartós termékeket, mind színben, mind minőségben.

ITT már mutattam az Anastasia DipBrow tartósságát és színeit, más termékekkel hasonlítva, most ez egy más teszt a hasonló kategóriájú új termékeimmel.



A tesztelt termékek vaku nélkül
Balról jobbra haladva a termékek a következőek:

Make Up For Ever - Aqua Brow -20 light brown
NYX - Eyebrow Gel - 02 chocolate
NYX - Eyebrow Gel - 01 blonde
Anastasia - DipBrow Pomade - blonde
Anastasia - DipBrow Pomade - dark brown
NYX - Eyebrow Gel - 03 brunette
Elf Cream eyeliner -coffee
Tarte - Waterproof brow mousse - medium brown
Sleek - Brow kit- Dark


A pontos termékek listája
Nézzük meg a színeket is.
Világostól a sötét felé haladva a következő a skála:
-Anastasia- blonde
-NYX- 01 blonde
-Make Up For Ever- 20 light brown
-NYX -02 chocolate
-Elf - coffee
-NYX -03 brunette
-Sleek-Dark
-Tarte- medium brown
-Anastasia- dark brown

Mufe, Nyx, Anastasia, Elf, Tarte, Sleek
Az Anastasia és NYX blonde nagyon hasonlít egymásra, épp egy árnyalat a különbség.
A MUFE 20-as pedig a NYX Chocolate-hoz áll közel, bár az utóbbi sötétebb, a MUFE pedig egy sárgásabb árnyalat.
A többi szín nem hasonlít egymásra.



A tartósságot tekintve 4 dolog alá vetettem őket:


Száraz dörzsölés teszt - szemöldök festékek
Száraz dörzsölés:
A Sleek volt a leggyengébb, ez csúszik mászik
A MUFE és Tarte marad, de kenődik
Az Elf kicsit kopik
A többi mint a cövek.




Vízálló szemöldök festékek tesztje


Nyálazás és dörzsölés:
A Sleek szinte el is tűnik
Az Elf és a Tarte is óriási fakulást mutat
A MUFE is sokat halványodik
A többi jól tartja magát




Szemöldök festékek víz alatt tesztelve
Vízcsap alatti dörzsölés:
A Sleek végképp eltűnik
Az Elf, Tarte, Mufe tovább fakul
Az Anastasia termékek is sokat ledobnak
A NYX bírja a legjobban






Tartós szemöldök smink lemosása
Szappanos lemosásnál aminek nyoma marad az a NYX és a Tarte , gyanítom az is sokat segített, hogy ezek erős színek voltak, illetve a Tarte beült a ráncokba, így onnan nem mosta ki könnyen a szappan, míg az NYX-nél láttam a valódi ragaszkodást. Az NYX előtt az Anastasia bírta legtovább.

Végeredmény:
NYX
Anastasia
Mufe
Elf = Tarte
Sleek


Összegzés: - Jelenleg a NYX Eyebrow gél-ek bírják leginkább a kiképzést. Érezhetően nehezen mozdulnak, inkább a nedves dörzsölés árt nekik mint a nedvesség önmagában.
- Az Anastasia Dipbrow Pomade-k is jól bírták a strapát, de ezek azért a NYX termékeinél könnyebben lejöttek ha víz érte őket.
- A MUFE ezek mellett eltörpült a maga nagyságával, így csak a harmadik helyen végzett a tartósságot illetően, ezen is a nedves dörzsölés rontott többet mint önmagában a nedvesség.
- A Tarte tovább maradt mint vártam, hisz az elején már a dörzsölést is kevésbé viselte jól, így meglepő volt, hogy a végén mégis maradt egy kis nyoma.
- Az Elf is hozta a Tarte szintjét egy ideig aztán a szappan megtette a magáét.
- A Sleek pedig biztos nem fér nálam a tartós szemöldök smink kategóriába.
- Azt még érdemes figyelembe venni, hogy a világos színek természetesen kevésbé látványosan maradnak meg, mert kevésbé látni a bőrön ha marad egy kis nyoma, illetve csukló felé a bőr egyre ráncosabb, így itt jobban benn marad a festék mint feljebb az alkaron.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz