Ugrás a fő tartalomra

A nyár ízei - Blistex édes-savanyú

ITT már olvastatok egy összehasonlító tesztet ( blistex VS carmex ) témában.
Blistex Málna limonádé

Csak ezt a két márkát tartom elfogadhatónak, ha ajakápolásról van szó, ez az én nyomásom, a fenti linkből kiderül, hogy miért.

Hát nem gondoltam, hogy ki fogok próbálni ízesített verziókat, mert általában nem harapok erre, de ennek nem tudtam ellenállni.
Édes savanyú...és most nem a kínai kajákra gondolok..

Lehet a hőség tehet róla, de amikor megláttam a "málnás limonádé" feliratot és a gyümölcsös design-t azonnal lecsaptam a termékre..szóval kedves termékfejlesztők, ez nálam jól működött, így kell csinálni.



SPF 15..nem mellékes
Nagyon jó illata van, és az íze is olyan mint az illata, így nincs is mit fokoznom rajta. Aki szereti a gyümölcsös, édes-fanyar verziókat annak melegen ajánlom.

A kiszerelése a szokásos stiftes verzió, a színe áttetsző, nem magas fényű, és (számomra) nem fullasztó viselet.
15-ös fényvédelem amit tud, így ez nagyon szimpatikus így nyáron.
Ha érdekelnek a "részletek"

Annyit viszont meg kell említsek, hogy ápolás terén szerintem nem olyan jó mint a tubusos hagyományos blistex verzió ( lásd a tesztben ), és azt is észrevettem, hogy jóval többször kenem mint kéne, azaz egyrészt az íze miatt, másrészt olyasmi, mintha "rászokott" volna az ajkam, és ezt a fenti linken bemutatott carmex és blistex termékeknél nem tapasztaltam.
Blistex málnás limonádé

Egy megoldást találtam, napi maximum 1 alkalommal használom, nem többször, és valószínű a jövőben maradok a megszokott termékeimnél.

Illata: citromos málna
Íze: citromos málna
Állaga: könnyed-zsíros
Ajkakon: nem stimulálja az ajkakat
Érzete: zsíros
Felkenve: enyhén fényes

Megjegyzések

  1. Nekem az illata túl erős volt, irritáló. Sajnáltam, mert az íze kellemes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, elhiszem, h sok lehet, nekem pont jó, mert csökkentette az édesség utáni sóvárgásom :-D

      Törlés
  2. Van ilyenem, de nagyon megbántam, hogy ráizgultam.
    A citromos-málnás bundáskenyérnél kevés undorítóbb ízvilágtársítás létezik számomra :DDD
    Minden pillanatban zavar, hogy egy pohár vizet se tudok inni anélkül, hogy ne legyen tele a szám az ajakápoló ízével.Emiatt csak éjszakára használom, de esküszöm, még alvás közben is érzem, hogy van valami nem odaillő dolog a számon.
    B.Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. he-he:-D de jót nevettem!

      Teljesen igazad van!

      Én is utálom az ízes, erős ajakápolókat kaja-pia előtt,-és ez pont ilyen- de valahogy idén még nem futottam bele ebbe az élménybe:-) (inkább strandon kenegettem)
      Kaja után kenem, és szívószállal iszok, napi 1szer.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz