Ugrás a fő tartalomra

Frakcionált CO2 lézer napló - 6.nap

Ma lesz a nap...érzem...muszáj neki..
Fraxel 6. nap reggel
Pedig nem úgy néz ki..
De az már biztos, hogy meg fogom erőszakolni, és holnap már sima egyenletes bőrrel akarok ébredni..elegem lett..

Reggelre persze semmi nem változott, de egész nap türelmesen vártam és szorgalmasan kenegettem...
Tudtam, hogy este megmosom a hajamat, és egy kád vízre is nagyon vágytam már.
Persze erre reggel még esélyt sem láttam, de jól ismerem már ezeket a folyamatokat ahhoz, hogy tudjam hirtelen fel fognak gyorsulni az események..ebben reménykedtem most is.



6. nap frakcionált lézer
Délután már nagyobb darabokban, és gyorsabb ütemben hagyta el a testemet a a nem oda illő és feleslegessé vált elbarnult hártya, és egyre nagyobb felületeken bukkant elő, az annyira mégsem esztétikus új kis bőröm.

Az volt a durva, hogy már az arcom krémezése után is kezet kellett mosnom, mert annyi maradvány maradt a tenyeremen, hogy azzal szerintem spontán horrort tudtam volna forgatni, vagy bárki fizetett volna érte, hogy ne érjek hozzá.

A krémezéstől is sok lejött
Ma aztán adtam neki, most nem volt elfelejtve a termál víz fújogatása, aztán meg a jó kis zsírozás, hisz éreztem, hogy igazából ez a pörkös réteg már rég levált az arcomról, csak még egy picit - valószínűleg lelkiismereti okokból- védi az én új bőrömet a nagyvilágtól.

De a percek meg voltak számlálva, persze a lehető legkésőbbre terveztem a mosakodási procedúrát.

Ugye azt elmondtam, hogy ezt a lézerrel kezelt bőrt nem szabad megmosni amíg a hámlás le nem zajlik, illetve sem a pára sem a gőz, sem az izzadás nem tesz jót neki, így igazán komoly határok között zajlik az élet.

Délután ilyen volt
Amikor viszont a pörk már nem igazán érintkezik az élő bőrrel, azaz elengedte már magát, akkor nem tesz olyan jót ha az arcbőrön marad, mert aki erre érzékeny, azoknál mitesszereket okozhat.
No én pont ez a típus vagyok...

Egyébként amúgy is természetes az, hogy a frissen hámlasztott bőrön pattanás szerű dolgok jelennek meg, ehhez nem kell hozzá nyúlni, mert jelenleg nagyon sérülékeny ez az új bőr...és túl sok ilyen hupli lehet rajta olyan ami nem is kinyomható

Persze sok olyan gumó is előkerül ami valóban vaskos mitesszer és bőven van benne anyag. Ezek egy ilyen lézeres hámlasztás után megnyílhatnak és a felszínre kerülhetnek..nekem is jött ilyen, és persze nem bírtam ki és két kispárnát az ujjaim közé fogtam és óvatosan kinyomtam velük.
6. este, az első arcmosás

A bőr persze azonnal bevérzett (pöttyökben), ellenben a felszíne nem sérült, mert nagyon óvatos voltam, de ti ezt felejtsétek el..szóval nincs nyomkodás.
Az a baj, hogy ezt a bőrt kozmetikus kezébe sem szabad nagyon adni, mert valóban roppant sérülékeny, erre még a kozmik sincsenek rákészülve.

Na de elütötte az óra az éjfélt, és ha már hamupipőke emlegetve volt a napokban, én stílusosan megengedtem a kádba a vizet :-) és boldog mosoly ült az arcomra.
Teljesen lejött a pörk
A hajmosásom rettenetesre sikeredett, erről később írok is egy felháborodott post-ot, de a bőrömről szinte az első vízcseppek hatására leolvadt a sok cafat, így ez jól sikeredett.

Persze a víz hőmérséklettel ilyenkor óvatosnak kell lenni, ne legyen túl meleg, és sok gőz se puhítsa föl az új bőrt, szóval 10 perc volt, de az nagyon kellemesen telt.

A bőr most rózsaszín, amire kipróbáltam egy új maszkot ( arról is később), és eléggé meggyőzött, mert szépen lehúzta a bőrt, nyugodtabb, hidratáltabb és homogénebb lett.

A mikro laser peel-ről a 6. napomat ITT láthatjátok és olvashatjátok, ha szeretnétek összehasonlítani.

Maszk után mégszebb lett
Összefoglalva: végre pillangó lett a báb-ból, teljes talpraállás.
Az új bőr csodálatos érzés, nem száraz, nagyon puha és nagyon boldog vagyok...uhhh..holnap végre kimozdulok...ahhh
Jó lesz ez!


A jelenlegi frakcionált lézerkezelésemről a véleményemet és a teljes összefoglalást, előtte utána fotókat a jövő héten olvashatjátok, igyekszem hamar összehozni.

Köszönöm a sok kedvességet amit adtatok, és köszönöm hogy olvastatok.

Áprilisban még lesz egy nagyobb összefoglaló a fraxelről amikor túl leszek a harmadik kezelésen is, de közben havonta amikor megcsináltatom  egy mini összefoglalót fogok róla írni, hogy képbe legyetek.

Megjegyzések

  1. És a hattyú színre lép ...! Nagyon szép lett. Kíváncsi vagyok, hogy az utolsó kezelés után mekkora lesz a különbség a mostani állapothoz képest. Mennyire érzékeny a bőr ilyenkor a kinti fagyos levegőre? Ella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)
      Huhh arra én is, mert azért 3 kezelés az 3 kezelés..
      Semmilyen érzékenység nem lép fel, a krémek se csípnek, a levegő is jól esik, de persze azért nem sokat fagyasztom az arcom :-)

      Törlés
  2. Én most a villanófényre szántam rá magam, pattanásszérű pöttyök miatt ésa tág pórusok végett.
    Első kezelés megvolt, kíváncsi leszek mi lesz 4-5 alakalom után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen írj róla, remélem orvoshoz mentél és nem kozmiba csináltatod ( a maximális eredmény és a gép miatt )
      Sok sikert! Drukkolok!:-)

      Törlés
  3. szép lett nagyon az eredmény!:) amin most nagyon meglepődtem, hogy télleg mennyit változtatott még a maszk is, amit feltettél!:D már várom róla is a posztot :)és gratu mégegyszer, hogy kibírtad, nem lehetett könnyű egy hétig otthon "fetrengeni" sem!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép és látványos a változás! Már drukkoltam h történjen valami :D

    VálaszTörlés
  5. De jó volt ezt olvasni! Ügyes voltál,hogy ismét kitartottál :)
    Várom, majd a posztot az első kimozdulásrodról.
    Mesélj,hogy mi mindent fogsz csinálni;)

    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyből egy nagy plázázás lett a kimozdulás, persze semmit se vettem, mert a következő kezelésre, azaz a kiadásra gondoltam:-)..de olyan jó volt emberek között lenni, és szép ruhákat nézegetni :-)

      Az összefoglalás pedig a jövő héten következik:-)

      Törlés
  6. wow, nem semmi, amit végig csináltál, le a kalappal.
    én nem vagyok egy társasági lény, de hat hat napot bezárva azért ... hát gratula.
    kíváncsi leszek a végkifejletre

    VálaszTörlés
  7. A maszk után nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  8. Megérte a kitartást, nagyon szép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szintén túl vagyok a 2. lézeren. Minden így történt. Márciusba jön a 3. Nagyon szép lettél:))

      Törlés
  9. Gratulálok hogy ilyen fegyelmezetten kibírtad, látszik már most is a szebb bőr!De még milyen jó lesz ha teljesen elmúlik a bőrpír és megerősödik az új bőr:)Nem akartam egy horror sztorit mesélni a lézerről, pont mielött neki kezdtél, de most már látszik hogy minden rendben:) Linda Evangelista nyilatkozta egyszer hogy egy lézeres kezelés után hónapokig lila és gyulladt volta az arca, vidéken bújkált egy házban és teljesen depressziós lett mert azt hitte vége a karrierjének...Na jó az gondolom sokkal durvább beavatkozás lehetett, de az is bztos hogy a legjobb és legdrágább orvost választotta, de a végeredmény sokban függ a páciens bőrétől,, egészségi állapotától stb..Persze mindezt nem azért írtam hogy a kedved szegjem, csak azt hogy nagyon át kell gondolni hol az a határ amit még az ember kockáztat..A sztori vége jó, Linda Evangelista 47 évesen szebb mint valaha:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh nagyon figyelmes vagy, de nem tudott volna eltántorítani semmi:-)

      Ez azért nem olyan brutális..van azért olyan amit én sem vállalnék ( ezer fajta lézeres kezelés van), ilyen például a CO2 lézeres teljes (tehát nem csak pontokban mint a fraxel) hámlasztás amiből hónapokig tart felépülni ( ez a fraxel is CO2 lézer, de csak pontokban égeti meg a bőrt)....na az nem semmi!

      Törlés
  10. Gratulálok a kitartásodhoz:) Nem volt hiába!!!:)

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Én is túl vagyok a 2. lézeren a jövő hónapra tervezem a 3.-t Nálam is így zajlott le minden ,most foltos rózsaszínű a bőröm ,de már látom az alagút végét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nagyon egyéni, hogy mikor múlik el a rózsaszínes bőr, szerencsére nekem elég hamar, 1 héten belül rendes színem lesz..de már alig várom a harmadik kezelésem végét :-)

      Milyen problémára csináltattad? Mennyire vagy elégedett?

      Törlés
    2. Szia én főleg az apró ráncaim és a szemkörnyéki ráncok miatt csináltattam.Én már közelebb vagyok az ötvenhez és nem szeretném elhanyagolni magam. Az első gyengébb volt ,de most nagyon megdolgoztak ,még a szemem is ödémás lett. Egyébként ez már a 3. kezelés mert tavaly ősszel volt egy ,de a dokim szerint akkor nagyon hatásos ha kitartóan legalább 3-t egymás után végigcsinálunk.
      Ezért döntöttem így ,hogy most minden hónapba jöhet egy. Csütörtök este csinálták és ma már mentem dolgozni.
      Üdv és jó szépülést.
      Gratula ,te is bátor vagy és nagyon szép leszel:))

      Törlés
  12. Szintén menetrendszerűen így zajlik nálam is. Most estem át a 2. kezelésen a jövő hónapra tervezem a 3.-tMa vagyok 5 napos ,de már látom az alagút végét.

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Gratulálok Neked én is hasonlón vagyok "túl", jelenleg a negyedik napot gyűröm. Nagy segítség volt olvasni a naplódat, bár a fotók hatására majdnem visszamondtam a saját kezelésemet. Persze nem tettem. Melasma ellen indultam harcba (a tesztkezelésre jól reagált) és most éppen nagyon várom, hogy előbukkanjon az új bőröm. Holnap dolgozom.:s Jelenleg tiszta foltos, barna és rózsaszín puzzle az arcom, nem szép látvány.
    Elárulod nekem mi az a pakolás ami szinte csodát tett a bőröddel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen számolj be róla, hogy milyen lettél, érdekel!
      A stella aloe por alapú maszk volt a csodatevő:-)

      Törlés
    2. Szia!
      Na eljött a hatodik nap. Kínlódva hámlott, de a nagyján túl vagyok, csak az államon és a fültőnél vannak még varas részek, ezek nem adják meg magukat egyelőre. Az első eufóriát -miután előjött a rózsaszín hibátlan bőr a foltjaim helyén-, felváltotta a realitás, szép nagyon, de nagyon halványan előtűnik a melasma. Nem vészes, mosolyogva nézegetem magam a tükörben így is és pár hete mindent megadtam volna fele ekkora eredményért is. Nyilván nem véletlenül van időpontom egy hónap múlva ismét, egy kezelés nem elég. Akkor csak a foltokat célozzuk meg, kisebb trauma lesz. A bőröm puha, enyhén rózsaszín, fiatalabbnak látom magam. Harminc felett, ugye nem mellékes.:) Én sem kaptam durva kezelést, kis energiával dolgozott a doktornő. Mitesszer, pattanás sehol, pedig kentem éjjel-nappal előírás szerint Cicaplast-tal.
      És persze fényvédő ezerrel, locsogó esőben is.
      Remélem Te is pozitív vagy, úgy tudom, hogy a hegekre nem azonnali hatás várható, hanem hosszabb folyamat míg eredmény látszik. Kitartás Neked is!
      Kevesen értik miért kellett nekem ez, én sem hiszem még, hogy belemertem vágni ebbe nulla fájdalomtűrő képességgel, szóval nagyon-nagyon akartam, csakúgy mint Te.

      Törlés
    3. Igen-igen, kitartok én is, nekem is hátravan még tavaszig 2, aztán ősztől ismét 2 kezelés, hogy meglegyen az 5, ami nálam javuláshoz vezetne..
      Bízok benne, mert már 1 kezelés is látványos volt..és én is fiatalabbnak látom a bőrömet...hát nem mellékes az fix :-)

      Törlés
  14. Köszi szépen a részletes beszámolót, nagyon hasznos volt! Nekem régebben volt egy jó sok alkalomból álló villanófényes kezelésem, amit még feltuningoltak egy kis mikrodermabrázióval. Mindezt reménykedve a hegek halványulásában, és az egyenletesebb bőrképben. Ami mondjuk teljesült is, csak olyannyira elvékonyodott az amúgy is érzékeny bőröm, hogy évekig már egy kis mitesszer nyomkodástól is kisebesedett (nem hogy egy hardcore tisztítástól). Mindennek következtében ott vagyok, ahol a part szakad... Szóval lassan szükségessé válik valami akció. Mondjuk lehet idén már kicsúsztam az időből, de ha más nem, majd jövőre. Az írásod fényében megfontolom ezt a frakcionált lézer kezelést is... :) Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a mikrodermabrázió kevés a hegeknek ( vagyis más elven működik, mert vékonyítja a teljes bőrállományt, már ha orvosi mikrodermabrázióról beszélünk és nem kozmetikairól), a villanófény pedig max ( ha úgy használták, olyan fejjel) egy kis bőr feszesítést ér el a hegeknél, ezzel optikailag simább lesz a bőr.

      Lehet régebben csináltattad, mert nem tudom miért ezt a kombinációt javasolták, vagy esetleg ilyen volt a géppark, de tény és való a villanófény szép egységessé teszi a bőrt, amiből egyébként ( komoly-orvosi gép esetén ) 3 alkalom körül kezelik a bőrt.

      A villanófénytől nem vékonyodhatott el a bőröd, de sérülékennyé tehette ( ha túlkezeltek vele), a mikrodermabrázió pedig csak akkor brutál ha az orvosi.

      Szerintem ne menj oda vissza ahol ezt csinálták veled, mert sajnálatos, hogy így alakult a történet :-(
      Egyébként bizonyos lézer után is történhet ilyen extra érzékenység vagy bevérzés, de ezt minden esetben fel kell mérni a dokinak, és közölnie kell veled amikor megvizsgál.

      Törlés
  15. Itt a vége! Nagyon szép lett a bőröd. Kijelenthetem, hogy megérte és azt hiszem én is belevágnék ezért a szép eredményért. Ez azért nálam a picurka fájdalomküszöbömmel nagy szó! :-) Örülök, hogy megmutattad nekünk a folyamatot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond...és már jön a következőőőőőő...azért már kezdek félni tőle, azt mondják ez is olyan mint a szülés, minden alkalommal más :-D
      Hát remélem csak jobb lesz :-D ( biztos nem)..na mind1..idáig úgy tűnik megérte, de majd megmondjátok ti tavasszal a kezelések végén!

      És köszönöm!

      Törlés
  16. Szia!
    Először is engedd meg,hogy elmondjam nagyon tetszik a naplód és nagyon hasznosak a bejegyzéseid.
    Én is rászántam magam egy ilyen CO2 kezelésre.Holnap lesz 2hete,hogy „megkínoztam”.Kb. 3napja esett le az összes varr az arcomról. Viszont nagyon meg vagyok ijedve, hiszen ma 13naposan szörnyen nézek ki. Az egész arcom piros , kivéve persze a szemem alatt, ahol nem ért a lézer….de persze így még butábban festek….illetve teljesen kockás az arcom, ugye ahogy a lézer ért a kockák teljesen kivehetők illetve a kis lyukacskák is.
    Nem tudom ez normális ennyi idő után?Neked is ilyen volt?Mikor múlik el ez a pirosság? A doki által felírt szilikonos krémet már nem merem használni már kb onnantól,h lehámlott a bőröm, szerintem a krémtől nem csak h piros lett, de még el is kezdett viszketni.
    Ez szerinted még normális?Mire fogok normálisan kinézni és nem úgy,mint aki kb napszemüvegbe leégett a szoliba? :((
    Nagyon köszi a válaszodat!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:-)

      Nekem 8-10 nap után teljesen okés volt a bőröm, se lyuk, se pír.
      Nálam az volt a gond, hogy 3-4 hétig pötty szerűen bevérzett a bőröm a fraxel nyomán, enyhe nyomásra vagy erős kaparásra.

      A szilikonos krémet én se használtam már miután lehámlott a bőröm.

      Sajnos ahogy nézem a fraxel eseteket, nem egyedi amiről írsz, a bőr gyógyulása 1-3 hónapig is eltarthat.
      Függ tőled, a géptől és attól, hogy a gépet hogy állították be.
      Hol voltál, ha nem titok?

      Törlés
    2. Szia!

      Nos ma lettem 18 napos.Már nem olyan piros az arcom, meg a lyukak sem vészesek, viszont még mindig nagy a kontraszt a szemem alatti világosabb szín, meg a lézer után maradt pirosabb bőr között. :( Remélem lassan már elmúlik,mert egyre inkább zavar! :(

      Én Nagykanizsai vagyok, itteni bőrgyógyász csinálta a kezelést.

      Nem tudsz esetleg valamilyen "csodakrémet", ami kicsit segítene a pirosság eltűntetésében vagy valami amitől egyenletesebb színű lenne az arcom....Vagy nagyon túlaggódom magam...még korai szerinted?
      Még egyszer nagyon köszi a válaszod!

      Törlés
    3. Én is sok pirosság tüntetőt próbáltam a lézerek után, nekem 3 dolog segített:
      -Avene thermal víz spray ( napi 2-5ször), és nekem csak az Avene ami nyugtatott
      -Aloe vera zselé vagy spray ( én azt veszem ami a dm-be kapható "eredeti original aloe vera gél" ami 100%-os és nem comedo képző)
      -Jegelés (erre alkalmas soha meg nem fagyó hűtő tasakkal)

      Nem lesz persze egyből olyan mintha semmi se történt volna, de ez a három egyszerű dolog többet segített mint 10 másik krém amit bőrpír miatt adtak...

      Alkati, hogy mikor fog "megnyugodni" a bőr, de még van időd :-)

      Törlés
    4. Rendben!Megpróbálkozom velük!
      Remélem mielőbb rendbe jön majd!
      Nagyon köszi a válaszod!! :)

      Törlés
  17. Ezek a feher foltok helytelenul nyomkodott pattanasok nyomai..sajnos en is igy jartam..megnyomogattam sajnos a bor elokeszitese nelkul..(tisztitas,gozoles) neke,m sajnos barna foltjaim lettek..nagyon nagy hatranyt okoznak mindenhova alapozoval megyek..nemtudom mit tehetnek probalom koptatni a bort radirozom hetente,ket het multaval egy picit szebb lett..latszik a javulas..ha van valami otleted meg ird le..ez a csiszolas hosszu folyamat..de remelem rendbe jon. Udv erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hypopigmentációim sajnos nem csak a nyomizott patik, hanem hajlam és pajzsmirigy ügyek miatt is kialakultak, na meg az okosan sebes-szolizás következményei...hajrá én! :-D

      A barna foltokkal én pezsgőt bontanék, mert az eltüntethető ha villantják ( orvos - ipl, bbl ), a csiszolgatás és a hámlasztás nem fog semmilyen eredményt elérni.
      Vannak ezen kívül krémek is rá ( pl skinoren), de én biztos villantani mennék (orvoshoz és nem kozmiba)

      Törlés
  18. Szia! Szeretném én is rászánni magam a kezelésre. Meg tudnád írni nekem, hol csináltattad, melyik klinikán? Mit javasolsz, hova érdemes menni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No reklám :-D privátba szívesen ( fb vagy mail)

      Törlés
    2. Szia!!én facen írtam neked!!végül is én is megcsináltattam a lézert horror áron((most hámlottam le,de még van ahol rózsaszínes a bőr!!remélem egy-két nap és eltünik!izgulok!!((Meli

      Törlés
  19. Nekem is hasonlóan fehér foltjaim vannak.... fehér hipopigmentált foltok és a full arcom melasma volt, amit itthoni kezelésekkel és étrendkiegészítőkkel valamelyet sikerült szépíteni.
    A hipopigmentáció nekem valszeg a hipofizis adenómám miatt van ( hipofizis termeli a melanocita-termelő hormont).
    a hipopigmentáció bármilyen kezeléssel javult amúgy?
    Priviben én is szívesen elkérném, hogy hol csináltattad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A hipopigmentációra jelenleg nem nagyon tudnak mit ajánlani, főleg ha az sebek nyomai, úgy mint nekem :-/
      Írj rám mailt és küldöm :-)

      Törlés
  20. Szia! Először is gratulálni szeretnék az oldaladhoz, nagyon tetszik, fantasztikusak az írásaid, és minden témád nagyon hasznos!! :) Én is rászántam magam a lézeres hámlasztásra, akne hegek miatt, amik nagyon megkeserítették az életem.... :( 3 hete volt az első beavatkozás, de nekem még foltokban nagyon piros, és látszanak a kis lyukak is, reménykedem benne, hogy nem soká szép lesz.. bár nemsoká jön a második.. :) Azért írtam, mert kíváncsi vagyok, hogy folytattad-e a kezelést, és milyen lett az eredmény? És hogy pár hónap elteltével láttál-e még pozitív változást a bőrödön? Mivel azt mondják, hogy még hónapokig szépül a kezelést követően a bőr.. Köszönöm előre is a válaszod! Szép napot Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm kedves vagy!

      Végül megálltam 3 kezelésnél, nyár után terveztem még, de sajnos nem volt idő, azaz szabad 1-1 hetem arra, hogy itthon maradjak vele, így majd jövő télen :-(

      A legszebb a bőröm 6 hónap után lett, nem bántam meg, hogy belevágtam, bár a hegek nem múltak el, de valahogy mégis egyenletesebb a bőröm.

      Most egy másik módszert tesztelek ami nem fér össze a lézerrel, ha minden igaz 6-7 hét múlva már látom mennyire hatékony, és akkor írni fogok róla.

      Törlés
    2. Szia!

      Lehet már tudni valamit erről a kezelésről?

      Törlés
    3. Igen, még pár hétre szükségem van, hogy reális képet kapjak, de nyár előtt közlöm ( amúgy azt is csak ősztől lehet majd kipróbálni a fényvédelem miatt)

      Törlés
  21. Kedves Szerkesztő!
    Először is hadd gratuláljak ehhez a fórumhoz. Ahogy nézem, jelenleg talán ez az egyetlen, amely objektív képet kíván festeni erről a beavatkozásról. Sajnos én egyelőre tanácstalan vagyok abban, hogy melyik dokit válasszam, teljesen összezavart a sokféle ár és ígéret (van lézeres kezelés 50 000-ért, de 400 000-ért is, igaz utóbbinál azt mondta a doki, hogy azért ennyi, mert ezt nem kell ismételni a lézer mélysége miatt). Mivel látom, hogy nagy tapasztalatod van, szeretném veled felvenni a kapcsolatot privátban, ha nem gond.
    Szeptemberben lenne a kezelésem, addig dűlőre szeretnék már végre jutni önmagamban, hogy mit, hol, mennyiért és hogyan akarom.:) Előre is köszönöm. Kati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat Kati!

      Igen sajnos ez van az árak terén..

      Valahogy úgy tudom megközelíteni a dolgot, hogy cipő is van 1000 ft-ért és 500.000-ért is.
      Nyilván mást vársz az olcsó és mást a drága lábbelitől, de leginkább (szerintem) a közepes árfekvéssel jár legjobban az ember szinte minden területen. ( mert sajnos az 500.000-es cipő annyival nem jobb mint egy 40.000-es...ilyen különbség nincs, max a márkát fizeted meg)

      A lézerrel is ez a helyzet.
      Tudom ki mondta a 400-at, és milyen gépre-kezelésre.
      Sajnos annyival nem tud többet mint amennyi az ár.

      Számít a gép! Nagyon! De ki az aki naprakészen ért hozzá? Az aki ilyeneket árul.
      Számít az orvos, de honnan tudjuk, hogy mennyire van felkészülve, mert ugye a lóvé miatt boldog-boldogtalan csinál ilyen olyan kezelést úgy is, hogy nem is ért hozzá.
      Számít a rongy rázás, mennyit reklámoztat a hely, kik járnak oda stb.

      Emailben keress meg, és talán tudok segíteni, hogy hova igen és hova nem érdemes menni.

      Amúgy csakis bőrgyógyász orvos-lézer specialista jöhet szóba, kozmetikus, plasztikai sebész nem.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz