2013. 01. 03.

Imedeen - közérdekű!

Sajnálattal és némi rossz előérzettel kaptam meg az Imedeen (Magyarország) hírlevelét még decemberben...amúgy boldog új évet mindenkinek!
Derma One-Imedeen

Aki vásárolt náluk, annak biztos feltűnt az utóbbi hónapok szegényes árukészlete, így megmondom őszintén én is féltem attól, hogy ez lesz a vége.

Sajnos fogalmam sincs, hogy mi áll a történet mögött (akinek van, ne fogja vissza magát :-) ), de bemásolom nektek is a levelüket, és tudatom veletek is, hogy ezentúl fogalmam sincs, hogy hol jutok majd hozzá ( tiszta forrásból és nem az ebayről.. ) a tablettának..reméljük az állapot csak átmeneti lesz, mert ez a tabóca tényleg tudott valamit..
ITT írtam róla anno.Aki több információval bír, az kérem jelezze.

"Kedves Vásárlónk,
Sajnálattal vagyunk kénytelenek értesíteni Önt, hogy a jövőben az IMEDEEN termékek forgalmazását a külföldi gyártó döntésének következtében nem a JUDGE & JOY Kft. látja el.

Cégünk és személyesen jómagam is, mint ügyvezető őszintén hittem a termék sikerében, és ezért minden tőlünk telhetőt megtettünk, bízva abban, hogy termékhez méltóan a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Mint bizonyára észrevette, az elmúlt hónapok során
a készletben és az erre vonatkozó információban is voltak fennakadások a részünkről, melyekért ezúton is ismételten elnézést kérünk. Ennek hátterében a gyártóval az EU-s jogszabályváltozások kapcsán zajló egyeztetések álltak,és bár végig abban a hitben tevékenykedtünk, hogy ezek csak átmeneti problémák, minket is váratlanul ért a döntésük. 

Sajnálatos módon arra vonatkozó információval sem rendelkezünk,  hogy a továbbiakban Magyarországon kapható lesz-e a termék.

...." 

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Ígértem pár hete egy beszámolót a Nadler szappanokról, mostanra már úgy érzem, valóban tudok róluk nyilatkozni, mivel már mindet kipróbáltam, amit rendeltem. Nos, őszintén szólva, nekem a Nadler csalódás volt összességében. Szeretem az illatos szappanokat, akárcsak Te, de ezek sajnos nem azok. :( Volt köztük olyan, ami kifejezettem büdös volt, azt nem is használtam, eltettem, mert kidobni sajnálom, de még nem tudom, hogy mi legyen vele. Megmutatom, miket vettem:
  http://meska.hu/ProductView/index/590749
  Ezzel nincs gondom, a tisztító hatása jó, illatra semmi különös, de jó a hajamnak, oda kell figyelni, hogy alaposan kiöblítsem, mert ha nem ez történik, fésüléskor gondok vannak :) http://meska.hu/ProductView/index/590846 Ez olyan szó-szó, semmi levendula illat, olyan semleges inkább, a bőrömnek sem volt semmi extra, 4-5ször próbáltam, azóta a szappanos kosárban pihen. A benne lévő levendula darabkák karcolták a bőrömet használat közben, ez annyira nem volt szimpi :(
  http://meska.hu/ProductView/index/590968 Ez tényleg jó, működik, bevált, rosszat nem tudok rá mondani.
  http://meska.hu/ProductView/index/583252 Na, ő volt a legnagyobb csalódás, mikor kibontottam a celofánból, konkrétan büdös szaga van, ráadásul tele van sószemcsékkel, tehát biztos az exfoliáló hatás miatt, de én pl. nem szeretem, ha meglepetés dörzsi szemcsék vannak egy szappanban, amikor nem számítok rá. A kellemetlen illata miatt nem is használtam, valahogy nincs hozzá gusztusom :(
  http://meska.hu/ProductView/index/590735 Mind közül ez a kedvencem, ebből már csak egy picike korong van, arcra is, testre is kiváló, jól hidratál, puha tőle a bőröm, nem kell utána testápolózni. Illata sajnos ennek sincs, használat után már semmit sem érezni.
  http://meska.hu/ProductView/index/580853 Ezzel a szappannal elégedett lennék, ha nem lenne dörzsis. Az alső, sötétebb része tele van valami durva dörzsi hatású szemcsékkel, (gondolom az agyag) tehát ezt inkább úgy használtam, hogy a világosabb fele volt a bőröm felé, úgy egész tűrhető. Maradó illat nuku.
  http://meska.hu/ProductView/index/582920 Ebben picit szintén csalódtam, mert a képen nem látszik, a leírásban nem szerepel, de szintén tele van szemcsékkel, kellemetlenül dörgölte, karcolta a fejbőrömet, tehát 2-3szor használtam, nem voltam túlságosan elragadtatva tőle.
  Összességében, azt az egy vörösagyagosat újravenném, de a többit sajnos nem, mert többet vártam tőlük. Neked vannak tapasztalataid a Nadlerrel kapcsolatban?
  Szeretnék a figyelmedbe ajánlani valakit, az ő termékei viszont első blikkre (plusz tegnap jött meg a csomagom, tehát szaglászáson túlesett a csapat, kipróbálni még csak egyiküket volt időm)
  http://benkeerikaszappan.blogspot.hu/ Mivel olvastam, hogy Te is illatbuzi vagy, ezek a szappanok nagyon durván jó illatúak, 8 darabot vettem, ha gondolod, írok majd róluk is tesztet, ha érdekel! Engem már az illatukkal teljesen levettek a lábamról, száraz a bőröm, tehát olyanokat vettem, plusz ráadásul még csodaszépek is!
  Bocsi a rettenetes hosszú bejegyzésért, de gondoltam talán hasznát tudod venni az infóknak!
  Minden jót a továbbiakban!
  U.i.: imádom a blogodat ;)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon bevásároltál akkor:-)
  Én sem szeretem ha nagyon karcol egy szappan..úgyhogy megértelek!
  Köszönöm a részletes beszámolót igazán érthető és összeszedett volt!
  A vörösagyagosat máshol is dicsérték, így az valóban jó lehet.
  Az illatokkal meg az van, hogy biztos nehéz olyat előállítani ami még természetes és maradandó nyomot hagy a bőrön..a valódi komoly természetes parfüm olajak meg rohadt drágák:-(..

  Ohh ezeket a Benke Erika féle kozmetikumokat még nem ismertem, kérlek mindenképpen írj róluk is majd!

  Köszönöm:-)

  VálaszTörlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...