2012. 06. 06.

Szépüljünk belsőleg is - Chili jóga

Végre valami, ami más...na de miért?
Nem vagyok egy nagy jóga guru, de ezt a jóga fajtát mindenképpen a figyelmetekbe ajánlanám.

Természetesen ez is egy fűtött azaz hot jóga, de miért írtam, hogy más..?
A melegítés infra lámpákkal működik, mint az infra szaunában, aminek a jótékony hatásairól gondolom nem kell bőven beszélnem.

Annyit azért megemlítenék, hogy az infra -a sima szaunával ellentétben- belülről melegít, jóval alacsonyabb hőfok is elég, viszont 25-45 percig is szükséges benne ücsörögni.
Az infrában az izzadságunk összetétele is más, sokkal több méreg anyagot képes kiválasztani így a szervezet.
Bővebben az infraszaunáról ITT találsz rövid, de velős infót.

A jógán a méregtelenítést fokozza tehát, hogy belülről melegít minket az infra lámpa, így friss levegő mellett izzadunk, légszomj és rosszullét nélkül. Más fűtött jógáknál a levegő is meleg, párás, és a hőtartás fenntartása miatt szellőztetés sem megoldott. Az infrával pára, bűz nem képződik, hisz mellette szellőztető berendezést lehet üzemeltetni.
Az infra a belülről melegítő hatása miatt az izmokat is bemelegíti, könnyebben megy a nyújtás, rugalmasabbá válunk.

Nincs szag, nincs pára, nem csorognak a nedvek az üveg felületeken az óra közben.

A padló ezüst bevonatú, ami antibakteriális hatású, tehát nem szedünk össze semmit, mint a melegen tartott, nedves hagyományos padlókról, amik igen jó kis telepnek bizonyulnak.
Friss és tiszta jógamatracot a helyszínen biztosítanak ingyen, hogy tuti ne legyen bevíve a terembe valamilyen fertőzés.

Az óra maga egy klasszikus hatha jóga alapokra épülő gyakorlatsor, ami kezdőknek is könnyen teljesíthető, nincs benne semmi extra csavar vagy kivitelezhetetlen gyakorlat - tudom, mert kipróbáltam ( és előtte még sosem jógáztam).

A teremben fényterápia gondoskodik a megfelelő hangulatról és gyógyító hangtál zenét hallgathatunk közben, ami megkönnyíti a relaxációt.

A jóga jótékony hatásáról szintén nem akarok írni, hisz mindenki unásig ismételte már, de valóban van benne valami..én sem gondoltam, hogy egy alkalom után alig várom a folytatást...tényleg úgy érzem, hogy jó nekem, külsőleg, belsőleg!

A 10 napos próba bérlet 3000ft-os áron elérhető, ami igen kedvező...sajnos aztán nem lesz ilyen olcsó, de úgy vélem heti 1 alkalom még megfizethető.
A honlapról tudsz tovább informálódni, amit ITT találsz.

Fontos: ez nem reklám, nem promóció, nem dolgozik ott barátom, és nem kapok kedvezményt! Azért írtam erről nektek, mert szerintem szuper jó, sokan nem ismerik, és mivel az infra nagyon jó a méregtelenítésre, bőrszépítésre és a narancsbőrre, a jóga pedig mindenre, így a kettő együtt fokozhatatlan.


2 megjegyzés:

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...